Yarın için randevum vardı zaten sabahtan gidicem, eğer akşam devam ederse acile giderim. Tşk ederim umarım düşük tehlikesi yokturYarın git bekleme stres yapmamış olursun, benimde kahve lekem var şuan, dr. içerde kanama yok dedi.
Bazı hamileler 9 ay boyunca kanamalı oluyormuş, ama gününü falan bekleme, boşluk varsa hemen git.
Bu arada ben ilk lekemde acile gitmiştim, araç falan varsa akşam al eşini gidebilirsin, bakıyorlar ordada..
Bebeğine ve sana sağlık diliyorum
Varsa da çok üzülme.. Neden dersen artık neredeyse herkezin düşük tehlikesi var, yediklerimiz, radyasyonlar vs. vs.Yarın için randevum vardı zaten sabahtan gidicem, eğer akşam devam ederse acile giderim. Tşk ederim umarım düşük tehlikesi yoktur
Daha ilk kontrolüm olacak bu doktorada ilk defa gidicem o yüzden tel nosu yok doktorun bende. İlk gebeliğimi öğrendiğimde acile gitmiştim ordaki nöbetçi kadın doğumcu muayene edip 15 gün sonra tekrar gelin testleri falan yaptırın dedi. o yüzden şuan arayabileceğim doktorum yokCanım keşke doktorunu arayıp bugün gitseydin. Ama stres yapıp korkma bende ilk 3 ay hep olmuştu doktora hep korka korka aglaya aglaya gittim. Çok şükür bebeğim iyiydi hep.. yani olması normal ama yine de ihmal etme doktorunu bilgilendir
Benimde az kanamam var doktor herşey normal diyor ultrasonda..Canım keşke doktorunu arayıp bugün gitseydin. Ama stres yapıp korkma bende ilk 3 ay hep olmuştu doktora hep korka korka aglaya aglaya gittim. Çok şükür bebeğim iyiydi hep.. yani olması normal ama yine de ihmal etme doktorunu bilgilendir
neredeyse hiç denecek kadar az su içiyorumVarsa da çok üzülme.. Neden dersen artık neredeyse herkezin düşük tehlikesi var, yediklerimiz, radyasyonlar vs. vs.
Kime sorsam progestan kullanıyor (düşük önleyici)
Mesela 10 gün kadar önce benimde düşük tehlikem vardı, dinlendim 5 gün ve su içtim bolca kanama geçmiş, bol su iç, bir şişe belirle kendine o bitsin mutlaka..
çalışıyorum ama bütün gün pc başındayım yorucu bir iş değil yani. akşamları da eve gidip direk uzanıyorum yormuyorum kendimiBenimde az kanamam var doktor herşey normal diyor ultrasonda..
Seninde öyleydi sanırım..
Birde çalışıyormusnuz? Dinlenince geçiyor sanırım
iş çıkışı mutlaka gidicem yoksa sabah edemem bu stresle.Cnm benımde o haftalarda kahverengi kanamam olmuştu doktor progestoron verdi 1 hafta hıç kalkmadan yattım.hatta forumdada konu acmıstım.ama ben kanamayı görürü görmek koşarak hastaneye gittim.Allah'a şükür bebegımız iyi.tabı herkesin farklı bu durumda bebek tutunabılecegı gibi tutunamayabılırde.sana tavsiyem hemen bir kadın doğum doktoruna git ozel hastanede muayne en fazla 40 TL en azından riskin varsa önlemini al.
tşkler içime su serptiniz birazda olsaÖncelikle tebrik ederim.Bu haftalar da oluyor kahve rengi leke bende de olmuştu.Eğer kırmızı ya da pembe kan şeklinde gelirse hemen git ama kahve rengi lekelenme oluyor.Artarsa da dediğin gibi akşam acile gidersin.Uzan dinlen şimdilik.
Cnm sen iş yerine soylesene.suan PC basında bizimle yazışma.acil hastaneye gıt.progestoron vs ne kadar erken mudahale o kadar iyi.iş çıkışı mutlaka gidicem yoksa sabah edemem bu stresle.
Başla canım zorlamadan, koy önüne bardağı az az iç.. önden bir lokma ekmek yada bir kaç çubuk kreker at ağzına, çok kolay oluyor o zaman..neredeyse hiç denecek kadar az su içiyorummidemi bulandırıyor çünkü ama yapacak birşey yok hemen başliyim içmeye bari
Olsun canım üzülme sabaha gideceksin zaten. . Ayaklarını kalp hizasindan yukarı kaldırarak sırt üstü dinlen mümkünse bir iş yapma bugün. Sadece lavaboya kalk bir şe bol bol su iç. .Daha ilk kontrolüm olacak bu doktorada ilk defa gidicem o yüzden tel nosu yok doktorun bende. İlk gebeliğimi öğrendiğimde acile gitmiştim ordaki nöbetçi kadın doğumcu muayene edip 15 gün sonra tekrar gelin testleri falan yaptırın dedi. o yüzden şuan arayabileceğim doktorum yok
Benimde az kanamam var doktor herşey normal diyor ultrasonda..
Seninde öyleydi sanırım..
Birde çalışıyormusnuz? Dinlenince geçiyor sanırım
İşte yaaaaa bende bundan şüpeleniyorum ama doktor beni dikkate almadı pek, nasıl anlaşıldı? Yani smear testi mi yaptırdın? Bende koyu sarı akıntı ve vajina ağrısı vardı kalçaya doğru..Olsun canım üzülme sabaha gideceksin zaten. . Ayaklarını kalp hizasindan yukarı kaldırarak sırt üstü dinlen mümkünse bir iş yapma bugün. Sadece lavaboya kalk bir şe bol bol su iç. .
Bana da normal diyordu canım sonra iltihaptan olduğu anlaşıldı bol su ile o da gitti. Ben calismiyorum canım ilk 3 ay neredeyse hep yattım. . Ev islerimi bile kendim yapmadım. . Riskim vardı çünkü
İşte yaaaaa bende bundan şüpeleniyorum ama doktor beni dikkate almadı pek, nasıl anlaşıldı? Yani smear testi mi yaptırdın? Bende koyu sarı akıntı ve vajina ağrısı vardı kalçaya doğru..
İlaç kullanmak hiç istemem ama iltahapta bir risk değil mi
Aay iyi oldu bu ya sağol canım, idrar acilde baktılar temizdi, rahim iltahabından şüphe ettim de..Iltihap idrar yollarında canım. Idrar tahlili ile ogrenebilirsin. Yok kuzum ilk aylar Iltihap bebeği etkilemez sadece seni rahatsız eder koku kaşıntı akinti vs.. bol bol su iç günde en az 1.5 litre içmen gerek zaten ilaç kullanamazsin
Aay iyi oldu bu ya sağol canım, idrar acilde baktılar temizdi, rahim iltahabından şüphe ettim de..
Su içince azalıyor çok haklısın..
Sana ve bebeğine de sağlıklı günler diliyorum, sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?