Kahve rengi akıntı geldi!!! düşük belirtisi mi ?

Teşekkür ederim canım daha yolun basindasin hamilelikte endişe hiç bitmiyor :)
Her anın tadını çıkarın sağlıklı ve mutlu g3belikler diliyorum sana da :)
Aminn inaşşalhh, hepimize, konu sahibine de inşallah:)

Canim gittin mi dr a..nasilsin sonuc ne oldu bebegin de sen de iyisindir insAllah
Gittim cnm kese etrafında kanama olduğunu ve düşük riski olduğunu söyledi doktor. progestan verdi bol su içip yatıp dinleneceksin dedi. Çok şükür bebeğimin kalp atışlarını da duyduk :) 2 gün dinlendim ve kesildi akıntı. şimdi işteyim ve hiçbir sıkıntım yok allahıma şükürler olsun ki.

Yalnız zaten yarın randevum var diyip özele gitmek istemedim ve devlet hastanesine gittim ve bir kere daha nefret ettim. Başta içerde ki kadın hem azarladı hemde zorla iş yapıyormuş gibi ağız ucuyla konuştu. Tabi ben altta kalır mıyım hizaya geldi kendimi ezdirmeyince. Sağolsun doktor beni öyle korkutup paniğe soktu ki sanki bebeğim düştü düşecek gibi. Yatırıcam seni kan uyuşmazlığı iğnesi vuracağım kabul ediyormusun dedi güvenmedim ve kabul etmedim. Doğru çamlıca erdem hastanesine gittik. Hastane demeye şahit lazım pislik içinde ilk defa gitmiştim zaten ve son oldu. Oradan çakmak erdem hastanesine geçtik sağolsun çok iyi ilgilendiler Ayşe hn nöbetçiydi ve beni çok rahatlattı kalp atışlarını dinletti hafif bir kanama olduğunu ama biraz dinlenip su içmekle geçeceğini söyledi. Kan uyuşmazlığı iğnesini ise 8. haftadan sonra eğer kanama olursa yapıyoruz olmazsa da doğumdan hemen sonra yapılıyor dedi. Ertesi günde tahlillerimi ayptırmak için tekrar çakmak erdem hastanesine gittim yine personel çok ilgiliydi sonuçlarımı aldım ve Emel hnma gittim o dahada çok rahatlattı beni gebelik takibimi zaten kendisi yapacak.Troidlerim tam sınırdaymış 1 ay sonra tekrar test yapılacak düşüş olmazsa ilaç verecekmiş. Kötü bir tecrübemizde böylelikle geçmiş oldu rabbim kimseye yaşatmasın.

Sevindim canim kotu bisey olmadgina.. doktor cok onemli ben de suan cakmak erdem e baslamak istiyorum ama endiselerim de var hastane hakkinda bazi sikayetler olunca insan tedirgin oluyor insAllah bizi mutlu edecek drlarimiz olur

Sevindim canim kotu bisey olmadgina.. doktor cok onemli ben de suan cakmak erdem e baslamak istiyorum ama endiselerim de var hastane hakkinda bazi sikayetler olunca insan tedirgin oluyor insAllah bizi mutlu edecek drlarimiz olur
inşallah canım amin. Ben şuan için memnun kaldım çakmak erdem hastanesinden ve emel hanımdan

Seni korkutmak istemiyorum ama direk acile koşş benimde 2 hafta ince kahve akinti geldi 1 hafta geldi onemsemedim ne oldugunu bilmedigim icin benimde ilk gebeligim snra kan gelmeye basladi acile guttim hemen hastaneye yatirdilar bir bucuk hafta hastanede yattim hergun 3 lutre serum igne hap detken daha yrni ciktm evdede yatuyorum doktora lekelenmem vardi dedigimde daha once gelseydin bu kadar ilerlemycekti dedi dusuk tehlikesi var smdide aksatma hemen git bence daaha yeni basimdan gecti tecrubeliyim

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm baya kötü olmuş. Çok şükür benim durumum o kadar kötü değil 2 gün sürdü akıntı ama sonra geçti. Hemen doktora gittim zaten şuan progestana devam ediyorum.

Kendime o kadar kızıyorum ki nasıl böyle bir cahillik yaptım diye Leke geldiği gün ben maydanoz yemiştim ve bir önceki akşamda bir demet neredeyse yedim normalde her yediğime bakarım hamilelikte sakıncası var mı diye meğer maydanoz normalde de adet söktürücü özelliği varmış ee hamilelikte de düşüğe neden oluyormuş cahilliğim yüzünden bebeğimden olacaktım neredeyse

Bende devam ediyordm sanrm serum.ve ignelerden olucakki kesildi 1 hfta gelmedi.doktorda daha kullanmana gerek yok dedi :/ acaba kullanmalimiyim.neden ole dediki :/

sanlisliymissiniz kizlar benim kahverengi akintim oldu 1 hafta doktora gittim bebekte kesede gorunde ama iki hafta gerideydi ve kintim 1hafta daha oldu sonra kanamaya donustu bebegimi kaybettim 8 haftalikti nasip boyleymis sizede saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin

Msj lari okuyorum da kizlar kafam karisti benim de basimdan gecti bu lekelenme ama o donemde arastirdigim zaman bazilari kahveden korkmayin dinlenin kirmizi olursa tehlike demislerdi dr larin bir kismi ilac bile vermiyomus ama bana da vermisti igne ilac vs....

Aynen bnm de kırmızı olrak hiç gelmedi ama kahve akıntım var hem hap hem iğne kullanıyorum

Aynen bnm de kırmızı olrak hiç gelmedi ama kahve akıntım var hem hap hem iğne kullanıyorum
Ayy cok sukur ki suan icmiyorum benim midemi gercekten mahvetti o igne ve hap..dr un biri devam et dedi biri de icme artik zaten dusecek bebek ne yaparsan yap duser dedi kararsiz kaldim ama cok dokundugu icin akinti olmadikca icmeyeyim dedim hala daha o bir kutunun etkisi devam ediyo sanki ilacin kutusunu gorsem cok berbat oluyo midem

benim doktorum vajinadan kullan dedi fitil gibi, öyle daha etkili oluyormuş. Ağız yoluyla almadığım için hiçbir yan etkisi olmuyor. Ama dikkat etmek gerekli içeri gittiğinden emin olmak lazım ve ilacı koyduktan sonra ayaklarınız yukarıda yarım saat yatmanız lazım aksi halde ilaç erimeye başladığında dışarı akıyor bir etkisi kalmıyor tecrübeyle sabit :)

bnm midem değilde başım çok kötü oluyor sanki bi şişe şarap içmiş misali

hormonlu ya ilac ondan tuaf yapiyordur.ben yurdisindayim burada hic hap inge falan vermiyorlar iyimi kotumu bilemedim.gercekyen faydasi varmiki sagliksiz bir bebekse dusurmemeye calismakta dogrumu bilemedim.kafam karisti

Benimde 1düşüğüm oldu oda kırmızı kanamayla başladı hastaneye yattım ilaçlar iğneler serumlar...ama ne fayda bebeğimi kaybettm.bu gebeliğimde 4.haftadan 6.haftaya kdr hergün kahverengi kanamam oldu düşük tehlikesi dediler dinlendim ayrıca depot verdi düşük önleyici iğne tabi progestana hamileliğimi öğrendiğüm günden başlamıştım müthiş baş dönmesi yaptı sarhoş gbiydm resmen ve tüm gün uyuyordum..inş bebeklerimiz bizlere tutunur bu savaşı biz kazanırız inş.. :) Allah hepimizn yardmcısı olsun..

amin cnm allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

insallah canim saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.bende tekrar hamile kalmayi dusunuyorum insallah allahim nasip eder.birazda korkuyorum yine ayni olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…