- 11 Aralık 2018
- 41.196
- 256.006
- 598
Tchibo nasıl acaba![]()
Hiç bilmiyorum valla, denemedim onu. Tchibonun kahvelerini seviyorum ama genelde, kapsüller de iyidir belki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tchibo nasıl acaba![]()
Yok benim sade, sekersiz, mezardan olu kaldiran cinsten olacak![]()
Kahve deyince aklıma Türk kahvesi gelir benim de. Çok cahil hissettim kendimi.Hiç kahve kültürüm yok benim ya.![]()
Bir gün mideyi delicem diye korkuyorum. Sabah uyanıp aç karnına içiyorum bir de ben o ölü dirilteni.
Ay aynennn bir de yaninda sigara yoksa hayatin anlamı yok kiBen gozumu acamam icmezsem saglam bagimlilik sahibiyiz bencemideler allaha emanet
![]()
Ben de bir fincan alabilir miyimTürk kahvesi dururken neden bunca zahmet bugun sabahtan beri 2.bardağımı içiyorum bende hemdecay bardağı![]()
Arkadaşımda var onun da kullanımı pek pratik sayılmaz bayağa uğraşıyor arkadaşım yaparken. Ama kapsülleri çeşit çeşit olduğu için çok güzel kahveler çıkıyor ortayaTchibo nasıl acaba![]()
Valla ? Baya makineye atıyorsun pısss diye akıyor reklamlardaArkadaşımda var onun da kullanımı pek pratik sayılmaz bayağa uğraşıyor arkadaşım yaparken. Ama kapsülleri çeşit çeşit olduğu için çok güzel kahveler çıkıyor ortaya
Ben sütlü de çok severim yeter ki Türk kahvesi olsunBen de severim Türk kahvesini ama sütsüz içememTürk kahvesi severler duymasın, bunu Türk kahvesine hakaret kabul ediyorlar
![]()
Tabiki hemeenBen de bir fincan alabilir miyim![]()
Vanilya çubuklarını şekere veya kullanıyorsanız votkaya basın. Ortaya çıkan güzel vanilya aromasından biraz eklediniz mi o kahveyle yıkanasınız gelirBen sütlü de çok severim yeter ki Türk kahvesi olsun![]()
Vuuu vanilya büyüleyici bir şey zatenVanilya çubuklarını şekere veya kullanıyorsanız votkaya basın. Ortaya çıkan güzel vanilya aromasından biraz eklediniz mi o kahveyle yıkanasınız gelir![]()
Cappuccino ve lattedeki o süt kreması yani köpüğü benim midemi bulandırıyorsun nedende bi sevemedimBende kahve makinsi araştırmasına giricem useniyorum ...yalniz ben oyle sek icemem
Bunun cappucinosunu lattesini de yapan makina var mi ?
Kullanmiyorum ama çikolataya hayır dememTabiki hemeensigara peki?
Sanırım sevmediğim için hiç kahve kültürüm yok. Ayy bayağı fransız kaldım olaya. Gidip biraz araştırayım terimleri kültürleneyim.
Menengiç var işte yerli ve milli :)
Mis gibi fıstık tadı.