- 12 Ocak 2021
- 4.968
- 21.107
- 258
- 30
- Konu Sahibi Honkiponkitorino
-
Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim sedoş sanada başarılarElinize
Sağlık
Şık bir sunum.
başarılar dilerim.
Sunum aşırı hızlı oldu valla olduğu kadar artıkAyyÿyy bu neeçok güzel gözüküyor hem sunum hem kurabiyeler canım benim sıcacık kurabiye miss eline sağlık canım benim
Teşekkür ederizÇok Lezzetli görünüyorellerine sağlık yakışıklıya afiyet, bal,şeker olsun
Çok sağolTeşekkür ederim sedoş sanada başarılar
Ortamda tam oturup kurabiye yemelik yaniHerkese merhabalar
Mis gibi kokusu olan bu ayın yarışmasında sizlere cok kolay ve lezzetli kurabiye tarifiyle geldim.
Malzemelerimiz
- 1 su bardağı toz şeker
- 3/4 su bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı türk kahvesi
- 1 çay bardağı ceviz içi
- 100 gr bitter veya sütlü çikolata
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 2 adet yumurta
- 3 su bardağı un
Eki Görüntüle 3591590
Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpıyoruz.
Cevizi küçük parçalar haline getiriyoruz. Un hariç diğer malzemeleri ilave edip karıştırıyoruz. Kontrollü bir şekilde unumuzu da ilave edip yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 3591573
Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 7-8 dk pişiriyoruz. Kurabiyeler çatlayınca bardağın tersiyle üzerlerine hafif bastırıp 9-10 dk daha pişirip fırından alıyoruz fırında fazla tutmak sertleştirir kontrollü olalım.
Eki Görüntüle 3591579
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 3591593
Eki Görüntüle 3591580
Eki Görüntüle 3591582 Eki Görüntüle 3591583 Eki Görüntüle 3591584 Eki Görüntüle 3591585 Eki Görüntüle 3591586
Teşekkür ederim misterimm canımAşgımmmmmm çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık bee
Başarılar diliyorum canı gönülden
püüü ne biçim rakipppHiç güzel olmamış
Gel beraber yiyelim aşkoOrtamda tam oturup kurabiye yemelik yaniçok güzel olmuş eline saglik honkim başarılar
parça çikolata olan herşeyi çok severim:) Ellerinize sağlık, başarılar :)Herkese merhabalar
Mis gibi kokusu olan bu ayın yarışmasında sizlere cok kolay ve lezzetli kurabiye tarifiyle geldim.
Malzemelerimiz
- 1 su bardağı toz şeker
- 3/4 su bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı türk kahvesi
- 1 çay bardağı ceviz içi
- 100 gr bitter veya sütlü çikolata
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 2 adet yumurta
- 3 su bardağı un
Eki Görüntüle 3591590
Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpıyoruz.
Cevizi küçük parçalar haline getiriyoruz. Un hariç diğer malzemeleri ilave edip karıştırıyoruz. Kontrollü bir şekilde unumuzu da ilave edip yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 3591573
Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 7-8 dk pişiriyoruz. Kurabiyeler çatlayınca bardağın tersiyle üzerlerine hafif bastırıp 9-10 dk daha pişirip fırından alıyoruz fırında fazla tutmak sertleştirir kontrollü olalım.
Eki Görüntüle 3591579
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 3591593
Eki Görüntüle 3591580
Eki Görüntüle 3591582 Eki Görüntüle 3591583 Eki Görüntüle 3591584 Eki Görüntüle 3591585 Eki Görüntüle 3591586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?