Kahvemi İçtim Bekliyorumm :)

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Lokumumu yiyerek kahve içtim bakalım neler çıktı bakacak olan varsa sevinirim simdiden tesekkurler kızlarrrr :))

$IMG_3365.webp $IMG_3366.webp

falında aşk var canım:16:
bide kuş var müjdeli bir haber alacağına işarettir :16:..

evde otur otur kabardım valla haklısın canım aŞk <3 aşksız olmaz tesekkür ederim :)

güzel bir hanenn yanlız tek bir hane :D fal bakacaklara uyarı olsun :d :D ask mesş çıkmaz bu falda nokta :d

elimde bakmak isterdim canım falına.. az çok anlarım :34:
falında laf,söz var.. bide üzgünüm ama nazarda var.. :18: :52:

güzel bir hanenn yanlız tek bir hane :D fal bakacaklara uyarı olsun :d :D ask mesş çıkmaz bu falda nokta :d

ya gızım ne atlayı vereyon :D insanlar gördüklerini hissettiklerini paylassınlar :D:D:D:D:D

ee baska hislerine güvenen yokmuu :D

ben baktım anlamlarına denizkızı beni aldatan insanlar dost gibi görünen düsmanlar galiba :)) baska varmı baskaa hissi kuvvetli olann

Lokumumu yiyerek kahve içtim bakalım neler çıktı bakacak olan varsa sevinirim simdiden tesekkurler kızlarrrr :))

Eki Görüntüle 476591 Eki Görüntüle 476592

canim fala baktirmaktan cokkkkkkkkkk ama bakmaktann azzzzzzzz anlayanlardanim

ama bunda gordugum bok net biseyi yazmak istedimmm

burda etekleti uzun mevlana gibi donennn bi bayan var buda sensinnnnn
SIKIntin falan deilll bu etek kismet ile baglantili bi mutluluk kocaman bir balik olmusssssss
ayrica cok ksimetli bir doneme giriyosun
cok ferah acik mutlu bir fal
mutluluktan dans ediceksinnnnn :)))
mucksss

çok güzel bir yorum tesekkur ederimm :)))

yokmu baska hislerine güvenennn :)

Lokum tadında bir fal :) genel olarak mutlu, neşeli bir mizacın var. Etrafın aydınlık, yaşantın seni yeterince mutlu ediyor. Çok açık görünen bir bayan var. Eteği kabarık bir elbisesi var üzerinde (gelinlik de olabilir) öyle mutlu ki. Peri masalı gibi çıkmış ya insanın içini kıpır kıpır ediyor :) gerçekleştirmek istediğin bir hayalin var bu konuda attığın adımlar seni ona ulaştıracak gibi görünüyor.
mutluluğun daim olsun :nazar:

Lokum tadında bir fal :) genel olarak mutlu, neşeli bir mizacın var. Etrafın aydınlık, yaşantın seni yeterince mutlu ediyor. Çok açık görünen bir bayan var. Eteği kabarık bir elbisesi var üzerinde (gelinlik de olabilir) öyle mutlu ki. Peri masalı gibi çıkmış ya insanın içini kıpır kıpır ediyor :) gerçekleştirmek istediğin bir hayalin var bu konuda attığın adımlar seni ona ulaştıracak gibi görünüyor.
mutluluğun daim olsun :nazar:

tesekkur ederim canım cok güzeldii ve tutttuu :))

Back
X