- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Hayır. Hep kahverengiydi. Sonra kesildi. Birkaç gün damla damla sürmüştü.Sonradan kırmızıya döndü mü lekelenmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır. Hep kahverengiydi. Sonra kesildi. Birkaç gün damla damla sürmüştü.Sonradan kırmızıya döndü mü lekelenmen
Sabah test yapın.Almadılar kanamam var dedim kadın doğum acil olan hastaneye git dedi![]()
Bugun evde yaptım negatif çıktı adet olcam o zamanSabah test yapın.
Öğlen yaptıgım testi atmamıştım 5 dk sonra tek çizgiydi bi dursun demiştim şimdi baktım çift çizgiAcile gidince, biraz kötüymüş gibi davran yani kasıklarımda batma, baş dönmesi ve beklemediğim halde regl gibi kanamam var de.
5 10 dakika üzeri kuruma çizgisi olacağından dolayı kabul etmiyorlar ama sabah sen bir idrar testi yap görseli de at bize.Öğlen yaptıgım testi atmamıştım 5 dk sonra tek çizgiydi bi dursun demiştim şimdi baktım çift çizgiakıntım da kala kahverengi gebelik var değil mi
![]()
5 10 dakika üzeri kuruma çizgisi olacağından dolayı kabul etmiyorlar ama sabah sen bir idrar testi yap görseli de at bize.
İnşallah hayırlı haber verirsin bize de![]()
Böyle çıkmış kuruma çizgisi nasıl oluyor ki
10 dakika üzeri çıkan çizgiye kuruma çizgisi diyorlar, sabah evde test varsa ilk idrarla tekrar yapBöyle çıkmış kuruma çizgisi nasıl oluyor ki
Yarın kan testi yapıcam alırlarsa sıra bulmak imkansız ama acilde alırlar inşallah10 dakika üzeri çıkan çizgiye kuruma çizgisi diyorlar, sabah evde test varsa ilk idrarla tekrar yap
Ne yaptın test verdin mi? Sağlık ocağı hemen yapıyor 10.30a kadarYarın kan testi yapıcam alırlarsa sıra bulmak imkansız ama acilde alırlar inşallah
Verdim negatif çıktı gelen kanama da adetmişNe yaptın test verdin mi? Sağlık ocağı hemen yapıyor 10.30a kadar
Moralini bozma, önümüzdeki günlere hedef tut onlarda dene, inşallah önümüzdeki ay olurVerdim negatif çıktı gelen kanama da adetmiş
Hayırlısı ben de bazı şeylerin oturmasını bekliyorum zaten hem maddi hem evlilikte Allah hayırlıysa hayırlı zamanda versin inşallah bana da herkese deMoralini bozma, önümüzdeki günlere hedef tut onlarda dene, inşallah önümüzdeki ay olur![]()