Kahverengi akinti lütfen bakar misiniz kötüyüm

Wings06

mirim
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
4.029
4.400
83
Bebeğimin kalp atişini duyduk dün başladi yavaş yavaş çamaşira geçmeyen peçeteyle bakinca bulaşan akinti dün bebek iyiydi progetana başladim baktikça devam etti Akşam kesildi sonra sabah bakinca peçete ile az bir şey vardi ve beni asil korkutan beyaz sümüksü parmağin baş kismi kadar akinti geldi yarisi beyaz yarisi siyahti :KK43:
Bu durumu yaşayanlar var mi çok kötüyüm şu an strese girmek istemiyorum devlet acile gittim hemşire muayene etsin vajinal tuşe dedi test davrandi hemen çiktim sağlikçi olduğum halde bunu yaptilar özelde iğne yapildi tekrar progestan aldim ağizdan çok sağolun.

Doktora gidicem inşallah güzel haber alirim iğneden sonra kesildi

Benimde gebeligin basindan beri k.rengi kanama geliyordu. Cok acile gittim. Dr hep kirmizi olmadikca korkma dedi. Ama mutlaka git onlem aliyorlar ne olur ne olmaz.

Kuzenimin de her hamileliğinde olurdu panik yapmayın ama doktora gitmeyi de ihmal etmeyin. Bir de elma yeyin bol bol

Çok teşekkür ederim ne zaman kesildi acaba
Bugun 17+5 oldum en son tam net degil ama 14 haftada geldi. Sonra kesildi. Sonra pembe leke geldi bir damla. Gittim doktora hic bir sorun yok dedi. Su an hic gelmiyor bebek iyi. Dr kirmizi kan korkutucu dedi. Lekelenmeler degilmis ama yine lekelenmem oldu mu gel dedi bebege bakalim ama korkma dedi. Su an bi sorun yok.

İyiymiş şükür dinlenicem iyi olur inşallah🤲
Canım benimde kaç gündür geçmeyen peceteye gelen arada iç çamaşırıma gelen kahverengi akıntım var durumun nedir ? Bu Cuma Allah izin verirse keseyi görmek için gidicem karından

Canım benimde kaç gündür geçmeyen peceteye gelen arada iç çamaşırıma gelen kahverengi akıntım var durumun nedir ? Bu Cuma Allah izin verirse keseyi görmek için gidicem karından
Keseyi ve bebeği görmüştük iki gün sürdü gayet normal bi durummuş inşallah sağlıkla kavuşuruz 🥰

Kizlar bende sormak istiyorum adetim cok farkliydi bu ay . 2 gun az geldi sonra kahverengiye döndü cok az. Suanda afedersiniz sildigim zaman kahverengi geliyor mide bulantim var neden boyle olur gebelik testi yapmistim negatifti kan vermeli miyim :(

Kizlar bende sormak istiyorum adetim cok farkliydi bu ay . 2 gun az geldi sonra kahverengiye döndü cok az. Suanda afedersiniz sildigim zaman kahverengi geliyor mide bulantim var neden boyle olur gebelik testi yapmistim negatifti kan vermeli miyim :KK43:
İstersen ver ama negatif olabilir

Back
X