Çok teşekkür ederim ne zaman kesildi acabaBenimde gebeligin basindan beri k.rengi kanama geliyordu. Cok acile gittim. Dr hep kirmizi olmadikca korkma dedi. Ama mutlaka git onlem aliyorlar ne olur ne olmaz.
Çok sağolun inşallahKuzenimin de her hamileliğinde olurdu panik yapmayın ama doktora gitmeyi de ihmal etmeyin. Bir de elma yeyin bol bol
Bugun 17+5 oldum en son tam net degil ama 14 haftada geldi. Sonra kesildi. Sonra pembe leke geldi bir damla. Gittim doktora hic bir sorun yok dedi. Su an hic gelmiyor bebek iyi. Dr kirmizi kan korkutucu dedi. Lekelenmeler degilmis ama yine lekelenmem oldu mu gel dedi bebege bakalim ama korkma dedi. Su an bi sorun yok.Çok teşekkür ederim ne zaman kesildi acaba
Canım benimde kaç gündür geçmeyen peceteye gelen arada iç çamaşırıma gelen kahverengi akıntım var durumun nedir ? Bu Cuma Allah izin verirse keseyi görmek için gidicem karındanİyiymiş şükür dinlenicem iyi olur inşallah
Keseyi ve bebeği görmüştük iki gün sürdü gayet normal bi durummuş inşallah sağlıkla kavuşuruzCanım benimde kaç gündür geçmeyen peceteye gelen arada iç çamaşırıma gelen kahverengi akıntım var durumun nedir ? Bu Cuma Allah izin verirse keseyi görmek için gidicem karından
İstersen ver ama negatif olabilirKizlar bende sormak istiyorum adetim cok farkliydi bu ay . 2 gun az geldi sonra kahverengiye döndü cok az. Suanda afedersiniz sildigim zaman kahverengi geliyor mide bulantim var neden boyle olur gebelik testi yapmistim negatifti kan vermeli miyim
Dimiİstersen ver ama negatif olabilir
O zaman dra git için rahat etsin biz nedesek yanlış olabilir.Dimibencede oyle ama cok farkli olunca korktum. Dis gebelik ameliyati olmustum o yuzden bi yanim surekli korkuyor. Kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?