Kahverengi akıntı ve hafif ağrı

Bilmiyorumneolsyn

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
312
168
103
Merhabalar. 6+4teyim Geçen hafta keseyi ve ufacıkta olsa bebek oluşumunu gördük. Gebelikle beraber sol yumurtalığımda kist oluşmuş içerisinde ufak kanama alanı mevcut fakat önemli bir şey değil kafana takma demişti doktorum. Bugün akıntımda az da olsa çok açık kahve leke vardı. Normal midir bi bu durum, başka yaşayan var mı benim gibi ya da benzerini? Randevum normalde önümüzdeki hafta ama yarın sabahtan arayıp randevu alayım mı hemen yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün? Sürekli silip duruyorum panik etti beni biraz.

Kahverengi lekeden korkar oldum , kızımda hiç olmamıştı. Ama kaybettiğim gebeliğimde ilk kahverengi lekelenme ile başladı hersey. Lütfen geciktirme ve sabah git gerekli ilaç iğne varsa verecektir geç kalma

Paniklemeyin ama gidin, ben gittim kanama alanı bile yoktu lekelenmem olurken sonra birden kanamaya döndü gittik acile kesemden büyük kanama alanı oluşmuş bıkac günde, zorlu bı süreç oldu, siz hemen gidip tedbir almanız gerekiyorsa alın, gebelikte her lekelenme, kanama ufak ya da büyük risklidir, önceki gebeligimde düşük yaptım onda da başka hiç belirti yokken çok hafif bı akıntı renginde değişme oldu suphelenip gittip öyle anlaşıldı kalbi durduğu, oysa ilk oğlumda hiç böyle bir durum yaşamadım başından sonuna kadar şeffaf akintiydi, artık bende korkar oldum, tuvalete gitmekten bile...

Kahverengi lekeden korkar oldum , kızımda hiç olmamıştı. Ama kaybettiğim gebeliğimde ilk kahverengi lekelenme ile başladı hersey. Lütfen geciktirme ve sabah git gerekli ilaç iğne varsa verecektir geç kalma
Arayım sabah hemen doktorumu o zaman. Teşekkür ederim cevabınız için
Ya tam kahverengi gibi de değil sizin de yazdığınız gibi şeffaf akıntıyla beraber ufak ufak bir iki sümüksü yapıda bişey. Ama renk değişimi bariz gözle görülüyor akıntının içinde. 2 kere denk geldim bakalım inşallah artmaz. Sürekli gidip siliyorum bişey gelmiş mi diye gördüğümden beri. Sabah ilk işim doktoru aramak. Umarım ciddi bir şey değildir. Teşekkürler cevap için

İnşallah değildir ama dikkat etmek lazım tsdbiri elden bırakmayalım, sağlıcakla kavusun inşallah

Selam benimde 5haftada basladi oyle lekelenmeler mutlaka kontrole gidin kanama alani buyumemiş önlem alirsiniz progsteron kullandim durdu bende kendisi durmuyordu hatta kana çevirdi bir ara igne ilaç kullandim progesteron içerikli.Kist filan yoktu hende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…