Bu saatten sonra bulamam ama yarin ilk isim test yapmak olacak insallah çok mutluyum anlatamam inşallah hamileyimdir yarın test yapsam çıkar mi ki testte
Peki bundan 2 gün önce test yapmıştım hassas olanlardan çıkmamıştı ve çok üzülmüştüm çünkü göğüs ağrısı vardı bende çok acı çektim eskisine nazaran şiştiler ben kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama çıkmadı diye çok üzüldüm inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin yarabbimİnşallah çıkar. Ama Bi tane almayın en az 3 4 tane alın ki birer gün arayla yapın. Bazen hemen idrara geçmiyor hcg. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Peki bundan 2 gün önce test yapmıştım hassas olanlardan çıkmamıştı ve çok üzülmüştüm çünkü göğüs ağrısı vardı bende çok acı çektim eskisine nazaran şiştiler ben kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama çıkmadı diye çok üzüldüm inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin yarabbim
Kanda cikar mi hemen peki saglik ocagina gitsem veremez miyim kan acabaAmin inşallah. Moralinizi hiç bozmayın. Hemen çıkmayabiliyor.kan verme şansınız varsa kan verin. Ben de nasipse direk yarın kan vermeye gidicem. 2 gün gecikti adetim. Rahmimde ağrım var. Allahım dualarımızı kabul buyursun
AminAmin inşallah. Moralinizi hiç bozmayın. Hemen çıkmayabiliyor.kan verme şansınız varsa kan verin. Ben de nasipse direk yarın kan vermeye gidicem. 2 gün gecikti adetim. Rahmimde ağrım var. Allahım dualarımızı kabul buyursun
Kanda cikar mi hemen peki saglik ocagina gitsem veremez miyim kan acaba
Kanda cikar mi hemen peki saglik ocagina gitsem veremez miyim kan acaba
Arkadaşlar biraz önce 2 damla kahverengi damlam oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi benim adetim hep düzenli ve şuan 4 gün var daha adetime şuan adetmisim gibi sancim var kasiklarimda arkadaşlar yardımcı olun çok heyecanliyim umarım hüsrana uğramam
Hadi hayırlısı olsun inşallahO zaman hadi inşallah yarın birlikte kan verelim. Birbirimize de inşallah güzel haberler veririz
Benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ertes sabah ilk idrarımla test yaptım hemen çift çizgi çıkmıştıArkadaşlar biraz önce 2 damla kahverengi damlam oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi benim adetim hep düzenli ve şuan 4 gün var daha adetime şuan adetmisim gibi sancim var kasiklarimda arkadaşlar yardımcı olun çok heyecanliyim umarım hüsrana uğramam
Peki sende adet sancısına benzer ağrılar var mıydı baş ağrısı göğüslerde hassasiyet vb ne gibi başka belittiler vardıBenimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ertes sabah ilk idrarımla test yaptım hemen çift çizgi çıkmıştı
Ben demin yaptım ama tek çizgi cıktıBenimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ertes sabah ilk idrarımla test yaptım hemen çift çizgi çıkmıştı
Ben demin yaptım ama tek çizgi cıktı
Sende ne cıktı peki canım yok geçmedi daha 3 gün var adetime inşallah çıkarMoralini bozma. Bekle Biraz daha. İnşallah çıkar. Ben de test yaptım. Sağlık ocağına gitmeye cesaret edemedim. Adetin geçti mi
Ben demin yaptım ama tek çizgi cıktı
Sende ne cıktı peki canım yok geçmedi daha 3 gün var adetime inşallah çıkar
Sanki aralarda kırmızımsı kan da geliyor gibi yerleşme ise bu normal mi yoksa acaba kırmızıya mi dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?