Kahverengi akinti yerlesme kanamasi mi

Şükürler olsun çok sevindim canım darısı başıma canım

Sendeki akıntı sadece kahverengi mi oldu

Şükürler olsun çok sevindim canım darısı başına canım

Amin inşallah Rabbim nasip etsin. Yarın kan vereceğim. Eğer hamileysem sana da anlatırım istersen neler yaptığımı. O kadar zor Bi zamanımızdı ki bu ay. Korona yüzünden eşimin akrabaları vefat etti. Çok üzgündü herkes.

Amin cok sevinirim canim iyi haberlerini bekliyorum canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Sendeki akıntı sadece kahverengi mi oldu

Benim hiç akıntım olmadı. Hani diyorlar ya kahverengi olmasa da krem gibi akıntı olur. Hiçbir şey yok bende. Göğüslerim de adetimdeki gibi ağrıyor o kadar. Beni düşündüren şey oldu ara sıra rahmimin üstü o kadar ağrıyor ki. Daha önce hiç olmamıştı. Şuan bile hafif sızı var. Gelip gidiyor

Amin cok sevinirim canim iyi haberlerini bekliyorum canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Allah razı olsun. Şuan 3 4 saatlik uykuyla duruyorum uyuyamıyorum bile heyecandan. İnşallah tutmuştur. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile çok dua edeceğim sana

Anladım canım benim bu ay erkenden göğüslerim şişti agirmaya basladi üstüne yatamaz oldum hatta çok rahatsız ediyordu şuan hafifledi biraz adetim ilk günlerde sancılı geçer şuan biraz sancim var gibi ve başım agiriyor 3 gündür sızlama şeklinde bende baş agrilari cok feci olur yataktan kalkamam o derece adetim hep düzenlidir en erken 1 gün önce gelir canım ilk kere 4 gün önce akımdım oldu kahverengi hemde

Allah razı olsun. Şuan 3 4 saatlik uykuyla duruyorum uyuyamıyorum bile heyecandan. İnşallah tutmuştur. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile çok dua edeceğim sana
Çok teşekkür ederim tatlım bende uyuyamadım eşimde öyle bende senin için dua edeceğim

Inşallah tutunmuştur sana da bebeğin. O kanama şeyden oluyormuş. Bebek rahme tutunurken kılcal damara denk gelirse orayı çatlatıyormuş. Kanama ondam oluyor. İnşallah senin de öyledir. Ama bak sabırla bekle. Ben önceki ay bir sürü test yaptım. 5 gün kala dan başladım. Stres oldum yani. Sonra hepsini bitirip attım çöpe. Bu ay dedim ki adetim geçmeden test yapmıycam. Az önce eczaneye gitti yeni aldım işte 3 gün geçince.

Benim de senin gibi dakiktir. 29 günde bir. En fazla saat oynardı. O yüzden en az 1 hafta bekle öyle test yap. Hem adetin de 3 4 gün geçmiş olsun

Bende bu ay 6gun önce yaptım test çıkmamıştı çok üzülmüştüm

Benim kız kardeşimde de hiç kanama falan olmadı sadece kaşık ağrısı vardı adeti geçince 1 hafta test yaptık çift çizgi görünce kan testi yaptık çıkmıştı hatta adet beklediği günde yaptık idrar testi çıkmamıştı

Ahh bizdeki bu heyecanlar bekle bekle gerçekten canım. Rabbim nasip eder inşallah. Yaşlarımız da yakın. 27 yaşındayım ben de
Bende 28 cnm gelecek ay 29 olacam hatta inşallah tutmuştur bebislerimiz beklemek gerçekten çok zor ölüyorumkorkudan inan kalpten gidecem

Bende 28 cnm gelecek ay 29 olacam hatta inşallah tutmuştur bebislerimiz beklemek gerçekten çok zor ölüyorumkorkudan inan kalpten gidecem

Uğraşacak şeyler bul evde kendine. Ben en son Bi dizi bitirdim odamın dekorunu baştan aşağı değiştirdim. Sürekli ekmek tatlı gibi şeyler yaptım. Tam aklıma geliyor gerilmeye başlayınca hemen Bi işe koyuluyordum. Aklımda hep var ama daha sakin olmamı sağladı bu süreç.

Bak belki de genetik sizde de. Geç gelişim geç döllenme yapabiliyor vücut. Bekle bence sen de sakin Bi şekilde

Deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…