Şimdi bile yapsan çıkar canım benim de öyle oldu hamileyim 3 gün lekelenmem oldu sonra kesildiArkadaşlar geçen pazartesiden itibaren adet ağrısı çektim , salı akşamı azıcık kanama oldu adet oldum sandım ama kesildi. Adet olacak gibi ağrım var ama olamıyorum . Yumurtlamadan sonra adet gününe kadar göğüslerim çok ağrıyor . Histeroskopi ameliyatından sonra 3. adetim olacak ama olamıyorum ve bu ay bebek denemesine başladık . Peçeteye sildikçe kahverengi akıntım vardı kesildi . Bazen iş yapınca tekrar adet ağrısı gibi başlıyor ama bişey yok .Yarın sabah test yapsam çıkarmıBöyle olan var mı acaba
Yarın sabah yapim ilk idrarla . Ama hiç umudum yok o kadar negatiften sonraŞimdi bile yapsan çıkar canım benim de öyle oldu hamileyim 3 gün lekelenmem oldu sonra kesildi
Yarın sabah yapıp sonucu yazarımCika bilir test yapın sonucunu bizede söyleyin olurmu
Bekliyorum inşallah sizin istediğiniz bir sonuç verir testYarın sabah yapıp sonucu yazarım
Belirti yaşamadım canım... belli olmaz benim de 1.5 sene olmadıYarın sabah yapim ilk idrarla . Ama hiç umudum yok o kadar negatiften sonrasiz ne gibi belirtiler yaşadınız acaba
İnşallahBekliyorum inşallah sizin istediğiniz bir sonuç verir test
Canım bu kadar gecikme normal değil demi hemen sökülürdü adetBelirti yaşamadım canım... belli olmaz benim de 1.5 sene olmadı
Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım bu durumu. Adet ağrısı gibi acayip kuvvetli bir ağrı girmişti, ertesi gün bahsettiğiniz gibi peçeteye gelen akıntım olmuştu. 1,2 gün devam edince test yapmıştım erken gebelik testi ve pozitif çıkmıştı.Arkadaşlar geçen pazartesiden itibaren adet ağrısı çektim , salı akşamı azıcık kanama oldu adet oldum sandım ama kesildi. Adet olacak gibi ağrım var ama olamıyorum . Yumurtlamadan sonra adet gününe kadar göğüslerim çok ağrıyor . Histeroskopi ameliyatından sonra 3. adetim olacak ama olamıyorum ve bu ay bebek denemesine başladık . Peçeteye sildikçe kahverengi akıntım vardı kesildi . Bazen iş yapınca tekrar adet ağrısı gibi başlıyor ama bişey yok .Yarın sabah test yapsam çıkarmıBöyle olan var mı acaba
Canım benim 1 günde sökülürdü 3 gün sökülmeyince hamile olduğumu anladım senin de farklı olduysa gebelik testi yapabilirsin zaten yerleşme olabilirCanım bu kadar gecikme normal değil demi hemen sökülürdü adet
İnşallah canımBen ilk gebeliğimde yaşamıştım bu durumu. Adet ağrısı gibi acayip kuvvetli bir ağrı girmişti, ertesi gün bahsettiğiniz gibi peçeteye gelen akıntım olmuştu. 1,2 gün devam edince test yapmıştım erken gebelik testi ve pozitif çıkmıştı.
İnşallah hayırlısıyla sizde pozitif görürsünüz.
Test alıp yapim biCanım benim 1 günde sökülürdü 3 gün sökülmeyince hamile olduğumu anladım senin de farklı olduysa gebelik testi yapabilirsin zaten yerleşme olabilir
İçinden ne geliyorsa onu yap canımmm benimm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünnTest alıp yapim biçıkmicak yine ama emin olurum en azından . 3 sene negatif görmekten yoruldum
İnşallah canımİçinden ne geliyorsa onu yap canımmm benimm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünn
Haber ver canımİnşallah canım
Yarın sabah ilk idrarla yapcam testi canımHaber ver canım
Maşallah, sağlıkla gelsinKızlar test yaptım çok şükür hamileyim
Amin inşallahMaşallah, sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?