Arkadaşlar merhaba ben geç döllenme ile oğluma hamile kalmıştım öncelikle bunu belirteyim ben doğumdan sonra hep 29-30 günde bir adet oluyorum düzenli oluyordum değişmez Mayıs 26 hamile kalma olasılığım olduğu gündü farketmedim korunmasız ilişki yaşadık esimle bu ay beklenen adet gününden yani 12 hazirandan 4 gün önce (8haziran ) peceteye Pembe leke bulaştı sonrasında kahverengiye döndü sonrasında şuan nerdeyse hadi 15inde adet olmam gerekirdi en fazla döngüm 31 gündür onda da adet olmadım kahverengi lekelenmem pede bulaşıyor az bişey bugün ayın 20si hala olmadım nerdeyse 6 günlük bir gecikmem var ama kahverengi lekelenmem de devam ediyor adetini 2 gün geçince test yaptım negatif çıktı şimdi 6 günlük gecikmedeyim yani döngüm 37. Günde gosteriyor doğum yapali 2 sene oldu ilk defa döngüm bu kadar ileri gitti sizce hamilelik varmıdır geç döllenme ile hamile kalmıştım oğluma onda da adet döngüm bozuktu 35 günde bir adet oluyordum gibi bişeydi adetini 2 gün geçince test yapmıştım net negatifti 4 gün geçince yapmıştım net pozitif görüp kanım 500 lerde çıkmıştı yani adetimin nerdeyse 40. Gününde ay çok karışık yazdım farkındayim ama aklım allak bullak yardımcı olurmusunuz