ya arkadaşlar sabah 4ten beri gözüme uyku girmiyo.7 haftalık hamileyim dün öğlen saatlerinde kahverengimsi bulanık akıntım oldu bu sabah da işte saat 4 civarlarında da daha koyu renkte kırmızımsı akıntı geldi, sadece lavaboya gittikçe gelio artık lavaboya gitmeye bile korkuorum napçam ben ya düne kadar sigara da içiodum onu da bıraktım keşke daha önceden bırakabilseydim kendimi bu yüzden çok daha sorumlu hissediorum. nolur biri bana bişey olmaz desin ve öyle bi yerdeyim ki burda doktora ulaşmam çok zor..
kendinize cok dikkat edin bebeklerimiz cok nazlı ne olur bırakın işi gücü yatın bn 5 gün oldu bebegimi kaybedeli bnm de on gün kahverengi kan geldi 11 gün sabah kanla parca geldi bebegim gitti simdi diyorum ki hiç yataktan cıkmasaydım ama keskeler geri getirmiyo bebegimi siz siz olun dikkat edin ilacı düzenli kullanuın
iki buçuk aylık hamileyim.yaklaşık 20 gündür kahverengi akıntım devam ediyor.dr aradım, kasıklarında ağrın varmı dedi yok dedim o zaman kontrolünden önce gel bakalım dedi.endişe içindeyim,bu gibi durum yaşayanınız varmı.bebek açısından tehlikeli bir durummu acaba,bilgisi ve deneyimi olan varsa beni bilgilendirebilirmi.teşekkürler.
iki buçuk aylık hamileyim.yaklaşık 20 gündür kahverengi akıntım devam ediyor.dr aradım, kasıklarında ağrın varmı dedi yok dedim o zaman kontrolünden önce gel bakalım dedi.endişe içindeyim,bu gibi durum yaşayanınız varmı.bebek açısından tehlikeli bir durummu acaba,bilgisi ve deneyimi olan varsa beni bilgilendirebilirmi.teşekkürler.
merhaba kızlar, bende 6 haftalık hamıleyım benımde hamıle kaldıgım gunden berı var kahverengı akıntım ama bu 6. haftaya gırdcıgımden berı ıyıce arttı. arada küçük parçalarda gelıyor. doktorum sancılı olmadığı sürece bir tehlike olmadıgını ama düşük olmaması için yatmam gerektiğini söyledi. bende çk korkuyorum.
ne guzel canım. ınsallah bende görurum o gunleri. benım doktorum progestan yazmıyor nedense. senın bebegının kalp atısları nasıldı kahverengı akıntın oldugu dönemlerde? hıslı yada yavas dıye bırsey söylemişmiydi?geçmiş olsun canım
benimde 6. hafta kahverengi akıntılarım oldu hatta bir ara canlı kırmızı kanamam oldu. yaklaşık 25 gün sürdü. progestan kullandım. çok şükürü geçti. şuan 14. haftamdayım dr.um düşük riskimin kalmadığını her şeyin yoluynda olduğunu söylüyor.
çok sıkıntı çektim. 20 gün wc dışında kalkmadım. neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut ve sıkı sıkı tutun bebeğini....
saol canım. gözün aydın darısı tum bu sorunu yasayan hamıslerın basına.. kahverengı akıntın oldugu zamanlarda bebgın kalp atısları ne durumdaydı hatırlıyormusun? benım bıraz yavas oldugunu söyledı doktorum. acaba kötu bırseymı?geçmiş olsun canım
benimde 6. hafta kahverengi akıntılarım oldu hatta bir ara canlı kırmızı kanamam oldu. yaklaşık 25 gün sürdü. progestan kullandım. çok şükürü geçti. şuan 14. haftamdayım dr.um düşük riskimin kalmadığını her şeyin yoluynda olduğunu söylüyor.
çok sıkıntı çektim. 20 gün wc dışında kalkmadım. neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut ve sıkı sıkı tutun bebeğini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?