hosgeldin kuzum :)) okudun mu tum geçmişi ?slm kızlar bnde sizle aynı dertteymmm
bende senın gıbıyım. yanlızım hıç bişi yapmasam yemek yemek için kalkıyorum yıne kalkıyorum. illa kalkıyorum :)herkes ne kada da dikkatliymiş meğer(( ben yatamıyorum,hem sıkılıyorum hem de hiç olmazsa karnımı doyurmak için kalkmak zorundayım,yalnızın,eşim işe gidince akşama kadar ister istemez kalkıyorum.
arkadaşlar bazılarında kahverengi akıntı erkek çocuklarında geliyomuş die duydum.kızlarımda olmamıştı.bu gibi durumla karşılaşanınız varmı.yada kulaktan dolma şeylermi bilemiyorum.bence o zamanki fizyolejik yapına göre deişiodur heralde.rüyamdada kurban kesilirken gördüm.hamile kadının görmesi erkek çocuğuna işaretmiş.ama yinede umutlanmıyorum üç kızım var .Rabbim dördüncüyüde kız verecekse bunun ötesi varmı tek duam eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat .gerisi boş.üçüncü kızım doğduğu zaman eşimde loğusalık dönemimde büyük bi soğukluk hissetmiştim inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam.eşimi şimdiden hazırlıyorum.çok zor arkadaşlar ya benim için dua edin.
iki buçuk aylık hamileyim.yaklaşık 20 gündür kahverengi akıntım devam ediyor.dr aradım, kasıklarında ağrın varmı dedi yok dedim o zaman kontrolünden önce gel bakalım dedi.endişe içindeyim,bu gibi durum yaşayanınız varmı.bebek açısından tehlikeli bir durummu acaba,bilgisi ve deneyimi olan varsa beni bilgilendirebilirmi.teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim 2haftadır kahverengi akıntım var. İlk başta bir kaç damla kan gelmişti daha sonra kahverengi akıntı olarak devam etti.Fakat hergün daha da artarak devam ediyor kahverengi akıntı. Doktor progestoron başladı günde 3 defa almaya çalışıyorum ama hiç azalma olmadı. kontrollerimi aksatmıyorum bebekte sıkıntı yok ama çok korkuyorum.İnşaallah atlatırım ve bebeğimi sağ salim kuçağıma alabilirimm ...
arkadaşlar bazılarında kahverengi akıntı erkek çocuklarında geliyomuş die duydum.kızlarımda olmamıştı.bu gibi durumla karşılaşanınız varmı.yada kulaktan dolma şeylermi bilemiyorum.bence o zamanki fizyolejik yapına göre deişiodur heralde.rüyamdada kurban kesilirken gördüm.hamile kadının görmesi erkek çocuğuna işaretmiş.ama yinede umutlanmıyorum üç kızım var .Rabbim dördüncüyüde kız verecekse bunun ötesi varmı tek duam eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat .gerisi boş.üçüncü kızım doğduğu zaman eşimde loğusalık dönemimde büyük bi soğukluk hissetmiştim inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam.eşimi şimdiden hazırlıyorum.çok zor arkadaşlar ya benim için dua edin.
geçmiş olsun 2 çocuk annesiyim bildiğim kadarıyla kahve rengi lekelenme rahimde artık bir açılma ve doğumun yakında olacagına işarettir bendede bu böyle oldu.ihmal etme erken doğum yada düşüge sebebiyet verebilir.inş herşey yolundadır saglıkla yavruna kavuşursun.
çok koyu kahve akıntı bendede var, doktorum progestan verdi 20 mg günde 3 defa, içince duruyor, kontrole gittiğimde bebek iyi dedi, kalp atışında ya da rahimde bir sorun yok gelişmesi de ii demişti, bazı hamileliklerde oluyormuş, sevinmiştim hamile kalınca adetten kurtuldum diye ama bu başladı bu sefer((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?