Kahverengi akinti

Brc11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
96
46
88
Kizlar bat bugundu sabah test yaotim cok silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirdim sonuc 28.99 deger biraz dusuk geldi bana simdide kahverengi bir akinti geldi dusuk mu yapiyorum yoksa cok moralim bozuldu :KK43:

Kizlar bat bugundu sabah test yaotim cok silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirdim sonuc 28.99 deger biraz dusuk geldi bana simdide kahverengi bir akinti geldi dusuk mu yapiyorum yoksa cok moralim bozuldu :KK43:
Canim ben 4 aylik hamileyim her ay adet gunu az da olsa kahverengi akintim oluyor korkma ama ihmal de etme doktora git dusuk tehlikesi varsa sana progestan ilac verir,stres yapma sakin

Canim ben 4 aylik hamileyim her ay adet gunu az da olsa kahverengi akintim oluyor korkma ama ihmal de etme doktora git dusuk tehlikesi varsa sana progestan ilac verir,stres yapma sakin
Uff isallah yaa cok endiseleniyorum cidden

Bnde bugun test yaptim silik cizgi cikti simdi gittik acilde kan verdim snra kan gelmis korktum bnde merakla kan sonucunu bekliorm

Adet günüm 4 temmuzdu hala olmadim adet gunumden ince uç gün kahve lekem geldi hala bekliyorum olurum diye hic kendimi hamile hissetmiyordum normalde düzenlidir adetim

Canım yerleşme kanamasıdır o kahverengi akıntı normal korkma

Bendede var kahverengi akinti günlük pedi lekeliyor sadece dagnik az sekilde cuma basladi bugun adet günüm kirmiziyi görmedim daha test de negativ :KK43:
Yerleşme kanaması adet geciktiği günlerde oluyor diye biliyorum ama testte silik bi şekilde de olsa adet günü çıkma ihtimali yüksek. Tabi geç döllenme vs olabilir ama açıksası bende böyle çok bekledim sonuç malesef adet oldum kendimizi sıktığımız için adet olamıyoruz gibi bence

Yerleşme kanaması adet geciktiği günlerde oluyor diye biliyorum ama testte silik bi şekilde de olsa adet günü çıkma ihtimali yüksek. Tabi geç döllenme vs olabilir ama açıksası bende böyle çok bekledim sonuç malesef adet oldum kendimizi sıktığımız için adet olamıyoruz gibi bence
Adet olmayi istiyorum acikcasi brlirsizlik yerine yeniden gün sayarim

Adet olmayi istiyorum acikcasi brlirsizlik yerine yeniden gün sayarim
Aynen bende gecen ay o durumdaydım adet olayımda tekrardan çalışalım diye :) normalde düzenli olan adetim geçen ay 10 gün gecikti. Hatta testte silik çizgi ama çook silik çizgi gördüm ama hatalıymış adet oldum. Buay ovulasyon testleri kullandım ve pozitif günleri yakalayıp çalışma yaptık bakalım bekliyoruz :)

image.webp
Aynen bende gecen ay o durumdaydım adet olayımda tekrardan çalışalım diye :) normalde düzenli olan adetim geçen ay 10 gün gecikti. Hatta testte silik çizgi ama çook silik çizgi gördüm ama hatalıymış adet oldum. Buay ovulasyon testleri kullandım ve pozitif günleri yakalayıp çalışma yaptık bakalım bekliyoruz :)
Bende ovulasyon test yapiom

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 63
Canım yerleşme kanamasıdır o kahverengi akıntı normal korkma
Valla cok arastiriyorum iyicede kafam karisiyor 26 si benim ovulasyon gunum dolayisiyla olmussa o gun olmustur yani gebelik tam 2 haftalik olmus oluyor buna gore yerlesme kanamasi mantikli bende oyle dusundum peki hcg 28.99 normalmi kafami karistiran o

Back
X