Kahverengi akinti

Valla cok arastiriyorum iyicede kafam karisiyor 26 si benim ovulasyon gunum dolayisiyla olmussa o gun olmustur yani gebelik tam 2 haftalik olmus oluyor buna gore yerlesme kanamasi mantikli bende oyle dusundum peki hcg 28.99 normalmi kafami karistiran o
İki gunde bir kan verip degerin artarsa normaldir merak etme bir sorun olsa vücut atıyor yani düsük yaparsın sen rahat ol inan ileri ki haftalarda hep endiseli olacaksin mesela benim rahim cift bende endiseliyim erken dogum ve dusuk riskim var yarin ayrintili usg giricem rahime bakacak doktor hep stres icindeyim rabbim hersyin hayirlisini versin insallah

Yaa nasil bisey ya hamile kalmak icin endiselen hamile kalinca endiselen ne zor ya benim 2. Gebeligim bu 11 yasinda bi oglum var ozamanlar bukadar arastirma yoktu gordum cift cizgiyi bitti gitti

Yaa nasil bisey ya hamile kalmak icin endiselen hamile kalinca endiselen ne zor ya benim 2. Gebeligim bu 11 yasinda bi oglum var ozamanlar bukadar arastirma yoktu gordum cift cizgiyi bitti gitti
Merhaba benim de degerim düsük cikmisti.doktor şüpheli dedi.sonra 2 ye katlanarak artti.fakat 720 ye geldiginde artmadi.2 gün kahverengi akintin geldi çamur gibi sonrada malesef düştü.kahverengi akinti her zaman düsük anlamina gelmez ama hormon degerinin düsüklügü önemli.allah nasip ederse zaten her turlu bebegin seninle olur

Aynen oyle cokta arastirmamak gerekiyor danki cok bilince cok endiseleniyor insan
Evet annemde öyle diyor mesela simdi biz adet gunumuzden önce hamile oldugumuzu ögreniyoruz annemlerin zamaninda bir ay olunca gidiyorlarmis doktora oyle anlasiliirmus simdi ki gibi ikide bir doktora gitmek nerdee biz cok inceliyoruz ama zaman öyle iste hersey var simdi

Valla cok arastiriyorum iyicede kafam karisiyor 26 si benim ovulasyon gunum dolayisiyla olmussa o gun olmustur yani gebelik tam 2 haftalik olmus oluyor buna gore yerlesme kanamasi mantikli bende oyle dusundum peki hcg 28.99 normalmi kafami karistiran o
2 haftaya göre çok normal bence. Zaten sen kan testi yaptırdığın doktorun anormal bi durumda söylerdi. Kese görünmedi mi henüz. Ultrasondan olmasada alttan muayneyle minikte olsa görebiliyorlar keseyi

2 haftaya göre çok normal bence. Zaten sen kan testi yaptırdığın doktorun anormal bi durumda söylerdi. Kese görünmedi mi henüz. Ultrasondan olmasada alttan muayneyle minikte olsa görebiliyorlar keseyi
Ben evde test yaptim silik cikti hemen acile gittim kan verdim sonucu oyle ogrendim yani doktoru gormedim ki

Bende ücüncü gün adet günündeyim kahve rengi akinti var test negativ kan gelmedi
Bende o negatifi görmekten korktugum için yapmiyorum canim testi yaparim negatif cikar neden olmadim diye stres yaparim normalde düzenlidir adetin ama bu ay memlekete geldim hava değişiminden felan olmadim herhalde diye bekliyorum

Ya kizlar bugun normal adet günüm kahve rengi pekmez gibi günlük pedde leke var akinti gibi kati adet kirmizilar yok test te yapmisdim dün bisey cikmamisti nolucaksa ?

Back
X