Kahverengi akinti

cadolosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
194
119
53
30
Kizlar 19 aralik yum. Günümdü degerlendirdik.
Bugun 4. Gun kasiklarimda acayip bi agri var dokunamiyorum bile. Bugunde biraz kahverengi akintim oldu. Dahada olmadi.
Bat 3 ocak 1 hafta var daha . Test yaptim 2 once negatif

Testi erken yapmışsın bekle test için Can'ım. Bide yumurtlama gününden emin misin test mi yaptın? Emin değilsen akıntı yumurtlama günü gelmiş olabilir. Eğer eminsen yerleşme kanaması olabilri

Testi erken yapmışsın bekle test için Can'ım. Bide yumurtlama gününden emin misin test mi yaptın? Emin değilsen akıntı yumurtlama günü gelmiş olabilir. Eğer eminsen yerleşme kanaması olabilri
Test yapmistim 19 aralikda 2 side tam kirmiziydi

Bugun 4. Gun kasiklarimda acayip bi agri var dokunamiyorum bile. Bugunde biraz kahverengi akintim oldu. Dahada olmadi.
Can'ım seninle aynı durumdayım günlerimiz bile aynı yumurtlama da batta inşallah vardır ama benim testler silik çıktı dünde bugünde birde kanamam yok bence hamilesin sen tatlım inşallah bende hamişimdir

Can'ım seninle aynı durumdayım günlerimiz bile aynı yumurtlama da batta inşallah vardır ama benim testler silik çıktı dünde bugünde birde kanamam yok bence hamilesin sen tatlım inşallah bende hamişimdir
Insallah canim ya sende bende hamisizdir
Test icin bir kac gun daha bekliyecegim ben

Insallah canim ya sende bende hamisizdir
Test icin bir kac gun daha bekliyecegim ben
Konularıma bakarsan görürsün tatlım benim testleri umutlanmamak için kendimi zor tutuyorum inşallah güzel haberler alırız ben yarın beta hcg için gideceğim hayırlısı inşallah bu sefer gelmiştir Melek'lerimiz

Terst için erken cnm bende 21 aralıkta aşılama yaptırdım bugun 7ci günüm 19aralıkta yumurtaladım 21 aralıkta çatladı doktor lekenmelerin normal olduğunu söledi şükür lekelenmem yok adet tarihimiz bile aynı 3 ocak

Seninde mi aynı kuzu ben senin testi gördüm bnde 19unda yumurtladm 21 de aşılama oldu 3ocakta bat :)

Ay kizlar sizide gordukce iyice heycan yapiyorum .
Insallah bebislerimiz vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…