Kahverengi çizgi çıktı hamile miyim?

Papatyakokulummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
8
0
1
32
En son adetimden 1 hafta sonra 19 mayısta sürtünme yoluyla ilişki yaşadım boşalma olmadı bildiğim kadariyla.2 gün sonra iki farklı idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı hani ikinci çizgi belli belirsiz bile değildi negatifti baya.Haziran ve temmuz ayında ise düzenli adetimi gördüm.Ama son 1 ayda kilo artışım oldu ve dün ilk kez farkettim göbeğimden aşağıya doğru kahverengi çizgi belirdi bu sadece hamilelikte olmaz mı?
https://i.hizliresim.com/qvdPaq.jpg

Bu çizgi her hamilelikte olmaz. Olsa da bu kadar erken olmaz..
Doktora gidin belki hormoneldir..

Mayıs ayı diyorsunuz. Sürtünmeydi boşalmadı diyorsunuz. Test yaptım üstüne adet oldum diyorsunuz. Nasıl olacak bebek?

Kaç ay geçmiş, bu çizgiden tahmin yapmak yerine yeniden test yapsanız?
Ve evet bu çizgi hamilelikte çıkar ama daha ilerleyen aylarda

evet hamilelikte çıkar belli bir dönemden sonra. gerçi benim iki yaşında kızım da bu çizgidenn var ama o başka mevzu :KK53: daha önce hamilelik geçirdiniz mi ondan da kalır. hiç olmadıysa da kan testi verin.

En son adetimden 1 hafta sonra 19 mayısta sürtünme yoluyla ilişki yaşadım boşalma olmadı bildiğim kadariyla.2 gün sonra iki farklı idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı hani ikinci çizgi belli belirsiz bile değildi negatifti baya.Haziran ve temmuz ayında ise düzenli adetimi gördüm.Ama son 1 ayda kilo artışım oldu ve dün ilk kez farkettim göbeğimden aşağıya doğru kahverengi çizgi belirdi bu sadece hamilelikte olmaz mı?
Kan verin emin olum

Şu sitedeki , şurama şöyle oldu hamile miyim ? Sorularından fenalık geldi artık . Bunu hiç birimiz bilemeyiz , bir test alıp test yapmak çok zor bir şey değil diye düşünüyorum .
Ayrıca mayıs ayında olmuş, hatta olmamış bir iliskidenn(!) 2 ay sonra hamile kalabilirsen , doğur zaten o çocuğu.

Evet hamilesiniz ..Mesih size gönderildi
31-gif.1318277

İlişkiden 2gun sonra test yapılmaz ki. Regl gecikince yapilir. 2gun sonra yapilan test tabii ki negatif cikar.

O çizgiyle hamileliğin hiç alakası yok koca karı söylemi. bende nette okudum hamilelikte çizgi çıkar diye daha önce hiç bakmamıştım, bi baktım çizgi var nasıl heyecanlandım hamileyim diye ama sonuç hamile değildim, kendinizi hiç kandırmayın saçma inanışlarla üzülürsünüz.

benim bu çizgi hep vardı hamilelikten önce de
ama 4. aydan sonra koyulaştı
bu çizgiden bişey anlaşılmaz ki hem 2 kere adet olmuşsun

Testi çok erken yapmışsın bı kere. Bu çizgi bende hamile olduğum ay test bile yapmadan 10 gün önce çıktı o yüzden benim açımdan evet bu bir belirti ama bu çizgi cikip da hamile olmayanı da gördüm. Belki kilodan da çıkıyordur bilmiyorum. Kan testi yap için rahatlasin

Ya sevişmeyin ya da kondom kullanın.

Sürtünme de sevişmedir. Boşalma olmasa bile boşalma öncesi salgılanan sıvılardan hamile kalma riskiniz vardır. Çok düşüktür, ama risk risktir.

Back
X