Kahverengi çizgi çıktı hamile miyim?

İlişkiden sonraki 2 ay da adet oldum düzenliydi ama her zamankinden daha kısa sürdü 3-4gün yoğunluğu aynıydı ama kısa sürmedi endişelendirdi

Canım sen o olaydan sonra tekrar şüpheli ilişki yaşadın mı? Yasamadiysan adet filan beklemene gerek yok direkt kan testi yaptır hamileysen çıkar. İlk yaptığın testi çok erken yapmışsın. İlişkiden 2 gün sonra hiç bir test gebeliği tespit edemez.

Canım sen o olaydan sonra tekrar şüpheli ilişki yaşadın mı? Yasamadiysan adet filan beklemene gerek yok direkt kan testi yaptır hamileysen çıkar. İlk yaptığın testi çok erken yapmışsın. İlişkiden 2 gün sonra hiç bir test gebeliği tespit edemez.
Hayır en son 20 mayısta yaşamıştım ama 2 ay düzenli regl olunca kuruntu yapıyorumdur diye düşündüm tekrar şüphelendim gebelik testi yapsam 2-3 aylık olsa bile cikar mı

Hayır en son 20 mayısta yaşamıştım ama 2 ay düzenli regl olunca kuruntu yapıyorumdur diye düşündüm tekrar şüphelendim gebelik testi yapsam 2-3 aylık olsa bile cikar mı
2 3 aylık olsa çıkar mı ne demek ? 2 3 haftalıkken bile bazı kişilerde belli oluyor. Bence biraz araştırma yapın. Bişyler okuyun. Bu çizgi herkeste olan bir çizgi !!! Açıp netten linea nigra çizgisi yazarsanız anlar sınız. O çizgi vücudunuz da hep var. Şuan hamilelik şüpheniz oldugu için o çizgi dikkatinizi çekmiştir. Bende ilk zamanlar belirti olarak ona bakmıstm ama hamile falan değilim. Bu bilgiyi senin için buraya bırakıyorm
Screenshot_20180803-084447_Chrome.webp

Back
X