Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım sen o olaydan sonra tekrar şüpheli ilişki yaşadın mı? Yasamadiysan adet filan beklemene gerek yok direkt kan testi yaptır hamileysen çıkar. İlk yaptığın testi çok erken yapmışsın. İlişkiden 2 gün sonra hiç bir test gebeliği tespit edemez.
Canım sen o olaydan sonra tekrar şüpheli ilişki yaşadın mı? Yasamadiysan adet filan beklemene gerek yok direkt kan testi yaptır hamileysen çıkar. İlk yaptığın testi çok erken yapmışsın. İlişkiden 2 gün sonra hiç bir test gebeliği tespit edemez.
Hayır en son 20 mayısta yaşamıştım ama 2 ay düzenli regl olunca kuruntu yapıyorumdur diye düşündüm tekrar şüphelendim gebelik testi yapsam 2-3 aylık olsa bile cikar mı
Hayır en son 20 mayısta yaşamıştım ama 2 ay düzenli regl olunca kuruntu yapıyorumdur diye düşündüm tekrar şüphelendim gebelik testi yapsam 2-3 aylık olsa bile cikar mı
2 3 aylık olsa çıkar mı ne demek ? 2 3 haftalıkken bile bazı kişilerde belli oluyor. Bence biraz araştırma yapın. Bişyler okuyun. Bu çizgi herkeste olan bir çizgi !!! Açıp netten linea nigra çizgisi yazarsanız anlar sınız. O çizgi vücudunuz da hep var. Şuan hamilelik şüpheniz oldugu için o çizgi dikkatinizi çekmiştir. Bende ilk zamanlar belirti olarak ona bakmıstm ama hamile falan değilim. Bu bilgiyi senin için buraya bırakıyorm