kahverengi leke hamilelik belirtisimi

Merhaba
Hayirli olsun
Adetine kac gun kala yaptirdin testi merak ettim.bende bugun gidicem doktora adetime 1 hafta var ve senjn yasadigin belirtilerin aynisi bende de var

Heh tam aradıgım konu sanırım. Adetime 8 gun var dunden berı aralıklarla cok cok az kahverengı akıntım oluyo. Normalde bu tarz akıntı adet olacagım gun olurdu. 8-9 gun once neden? Ve erken den hıc adet olmadım gecte.

Ben adetime 4 gün kala yaptırmaya başladım ilki işte 4 gün kala 2.7 çıktı iki gün sonra yani adetime iki gün kala 34.9 çıktı sonra 3 gün bekledim 264.86 çıktı normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım

Heh çok güzel bi konuya değindim ben onu söylemeyi unutmuşum benim belirtilerim arasında akıntıda vardı renkli değildi ama aşırı bi akıntım vardı bi gün altıma kaçırmışım diyim tuvalete gittiğimi biliyorum o derece bi akıntım vardı ve gaz bildiğiniz gazman oldum yani bi hafta felan

2 gün daha bekle sonra git yaptır kan testi seninde ortalama 2 lerde çıkar eğer gebelik varsa

2 gün daha bekle sonra git yaptır kan testi seninde ortalama 2 lerde çıkar eğer gebelik varsa
Canım gebelıgın hayırlı olsun :)
Kahverengı akıntım var ama her zaman yok cok cok az oluyo oldugunda. Bazen dıyorum tamam kesın cok akıntım oldu gıdıyorum wcye hıc bısey yok. 8 gun once boyle akıntı nıye gelır bılmıyorum. Nette yerlesme dıyolar. Ama benım kasık agrım bılmem neyım yok. Vardı yumurtlamadan sonra cok oldu bu akıntıdan sonra bıseyım yok arada kasıklarım batıyo nadiren.

Teşekkür ederim canım Gebelik habercisi olabilir net bişey söyliyemem ama benim yerleşme kanamam tam yumutlama günümün ertesi gün oldu 3 4 damla şeklinde başkada olmadı

Merhaba kızlar bugun sıze sormustum,megerse hamıleymısım. Bu lekelenme yerlesmedır dımı. Bat 26 ocak

Çok güzelll hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH doktora sorsaydın keske ama yüksek ihtimal lekenlenme olabilir yani bi diğer adıyla üstüne görme olabilir tabiki nasıl öğrendin hamiş olduğunu

Canım erken gebelık testı yaptım. 7 gun var ken bata cıktı hemen. Darısı ısteyen herkesın basına. Bugun gıdıcem dokora ınsallah.

Hadi hayırlı uğurlu olsun inşALLAH sağlıcakla alırdın kucağına

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?

Canım erken gebelık testı yaptım. 7 gun var ken bata cıktı hemen. Darısı ısteyen herkesın basına. Bugun gıdıcem dokora ınsallah.

Canim hayırlı olsun buralardamisin bilmem ama bişey sormak istiyorum günlerdir kafama takılıyor sende de benim gibi olmuş inş sonu da senin gibi olur benim çok çok sarımsı açık kahve akıntım oluyor ama camasira falan gelmiyor sadece wcye gidip silince görüyorum seninde böylemiydi yardımcı olurmusun adetime 5 6 gün var

İyi geceler bayanlar benimde böyle oldu ilk gün çamaşırıma deydi sonra peceteyle silince gördüm şuan çok akıntım var bata 7 gün var test yaptım çıkmadı kasıklarda Ağrı var adet olacakmşım gibi acaba hamilelik mi iki ay önce düşük yaptım ve bu zamana kadar ilk defa böyle lekelenmem oldu normal mi

Merhaba arkadaslar uzun bir sorum var size benim en son 23.12 adetim daha sonra hep birlikte olduk yilbasi gunu esimin kuzeni öldü cok uzuntu ve stres oldum daha sonra hep birlikte olduk ne kadar dogru bilmiorum ama esim cok istedi bizde yaptik aama ben cok kotu hissederek yaptm sanki saygisizlikmis gibi ölene gibi hissettm simdi adetim hep gec gelirdi bu ay tam 20.01 de acik pembe kan geldi ama hep peceteye geldi adet oluyorum sandim bekledm devami gelmedi 3 gun sonra kahverengi lekelenme oldu ve hala devam ediyortest yaptim negatif cikti sizce hamilelik mi stresden adetim mi az geliyor yoksa baska birsey mi cevaplarsaniz aevinirim

Canım sarı akıntımda vardı gunluk ped kullanıyodum hatta. Ama lekelenmede vardı dedıgım gıbı. Insallah hamılesındır gonlunce olsun.

Benim bugün 3 ci gün hala devam ediyor anneme sordum daha deneyimli diye annem üstüne görmüş olabilirsin dedi devam ediyo şuan akıntım ama damla damla progestan verdi doktorum kullanmaya devam ediyoruz

Benim bugün 3 ci gün hala devam ediyor anneme sordum daha deneyimli diye annem üstüne görmüş olabilirsin dedi devam ediyo şuan akıntım ama damla damla progestan verdi doktorum kullanmaya devam ediyoruz
benim ablamında her adet doneminde kahverengi lekelenmesi olmus hamileligi boyunca ama bir sorun olusmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…