Canım lekelenme bıttıkten sonra olmustu. Lekelenme 2-3 gun surdu oda gyn ıcınde cok nadıren cok az. Doktor bana hıc bısey vermedı. Su ıctım 3 lt sukur bı sorunum yok.sarı akıntı ne zaman basladı peki
benim daha yumurtlama zamanım bile gelmedi ama sarı akıntı basladı normalde adete 2-3 gun kala olurdu ben de erken dollenme olabilirmi diye dusunuyorum goguslerim falanda sisdi bu ay farklı tepki veriyor vucudum:)Canım lekelenme bıttıkten sonra olmustu. Lekelenme 2-3 gun surdu oda gyn ıcınde cok nadıren cok az. Doktor bana hıc bısey vermedı. Su ıctım 3 lt sukur bı sorunum yok.
Canım onu bılemedım sımdı. Benım ymumurtlamadan sonra cok kasık agrım bacak agrım oldu goguslerıme hıc bısey olmadı hala bısey yok. Reglıme 7 gun varken erken gebelık testıyle ogrendım. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah :)benim daha yumurtlama zamanım bile gelmedi ama sarı akıntı basladı normalde adete 2-3 gun kala olurdu ben de erken dollenme olabilirmi diye dusunuyorum goguslerim falanda sisdi bu ay farklı tepki veriyor vucudum:)
bacak agrım dun gece oldu benimde sanki yurumusumde cok uzun oyle bir agrı:) herkesde farklı belirtiler cıkıyor bide bakalım artık hayırlısı dedigin gibi:)Canım onu bılemedım sımdı. Benım ymumurtlamadan sonra cok kasık agrım bacak agrım oldu goguslerıme hıc bısey olmadı hala bısey yok. Reglıme 7 gun varken erken gebelık testıyle ogrendım. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah :)
Aynen oyle agrıyodu sızlar gıbı dolasan agrıntek bı yer agrımıyodu. Haber ver mutlaka :)bacak agrım dun gece oldu benimde sanki yurumusumde cok uzun oyle bir agrı:) herkesde farklı belirtiler cıkıyor bide bakalım artık hayırlısı dedigin gibi:)
Bata 7 gün var ise yerlesme olabilir zaten tsette suan çıkmaz canım çünkü bebek yerlesmeden idrara hcg geçmesi mümkün değil bende bekliyorum batı geçmeden idrar testi dogri sonuç vermezİyi geceler bayanlar benimde böyle oldu ilk gün çamaşırıma deydi sonra peceteyle silince gördüm şuan çok akıntım var bata 7 gün var test yaptım çıkmadı kasıklarda Ağrı var adet olacakmşım gibi acaba hamilelik mi iki ay önce düşük yaptım ve bu zamana kadar ilk defa böyle lekelenmem oldu normal mi
Benimde kahve rengi akinti durdu canım suan bişey yok sari akinti var sadece adete yakın olsam zaten kesinlikle yormam ama bi 7 8 gün varken olması sasirtti beni maşallah sen ne güzel çok erken öğrenmişsin ben regli beklicem sanırım negatif görmek istemiyorum hatırlarmısın bilmem ama öğrendiğin gün ilişkinin üzerinden ne kadar geçmiştiCanım sarı akıntımda vardı gunluk ped kullanıyodum hatta. Ama lekelenmede vardı dedıgım gıbı. Insallah hamılesındır gonlunce olsun.
Canım benım adetım 8-9 gun hıc erken gelmemıstı. 8-9 gun once olunca lekelenmem suphelendım adet olamaz dedım. 14 gun gecmıstı canım. Senın bata kac gun var ve kahverengı leke nasıl tarzda :)Benimde kahve rengi akinti durdu canım suan bişey yok sari akinti var sadece adete yakın olsam zaten kesinlikle yormam ama bi 7 8 gün varken olması sasirtti beni maşallah sen ne güzel çok erken öğrenmişsin ben regli beklicem sanırım negatif görmek istemiyorum hatırlarmısın bilmem ama öğrendiğin gün ilişkinin üzerinden ne kadar geçmişti
Canim bata 6 gun falan kaldı benimde aynı şekilde erken gelmez kahve leke de sanki böyle sizinti gibi wcye gidiyorum önce siliyorum bakıyorum açık kahve çok cok az kahverengi akinti sonra yıkayınca falan gelen bişey yok 3 4 saat sonra gidince yine vardi ama öyle damla damla gelen bişey yok işte 3 4 gun böyle surdu bugün ve dun artık beyaz akıntı işte benim anlayamadığım yerlesme böyle bişey mi onu bilmiyorumCanım benım adetım 8-9 gun hıc erken gelmemıstı. 8-9 gun once olunca lekelenmem suphelendım adet olamaz dedım. 14 gun gecmıstı canım. Senın bata kac gun var ve kahverengı leke nasıl tarzda :)
kahveden beyaza donmesi enteresan hani kahve devam etse adet oncesi denirde beyaz olunca sanki gebelik gibi..Canim bata 6 gun falan kaldı benimde aynı şekilde erken gelmez kahve leke de sanki böyle sizinti gibi wcye gidiyorum önce siliyorum bakıyorum açık kahve çok cok az kahverengi akinti sonra yıkayınca falan gelen bişey yok 3 4 saat sonra gidince yine vardi ama öyle damla damla gelen bişey yok işte 3 4 gun böyle surdu bugün ve dun artık beyaz akıntı işte benim anlayamadığım yerlesme böyle bişey mi onu bilmiyorum
Aynen canimmm bi kac gündür gelen akinti dan eser kalmadı suan ve ben hiç bu kadar erken kahve akıntım oldugunu görmedim bakalım bekleyip gorucem çok umutlanmakta istemiyorum ama inş nasip olurkahveden beyaza donmesi enteresan hani kahve devam etse adet oncesi denirde beyaz olunca sanki gebelik gibi..
İnsallah gebelıktır canım. Benımkı damla damla oluyo du leklenme sekılde. Erken gebelık testı alıp yapsana.Canim bata 6 gun falan kaldı benimde aynı şekilde erken gelmez kahve leke de sanki böyle sizinti gibi wcye gidiyorum önce siliyorum bakıyorum açık kahve çok cok az kahverengi akinti sonra yıkayınca falan gelen bişey yok 3 4 saat sonra gidince yine vardi ama öyle damla damla gelen bişey yok işte 3 4 gun böyle surdu bugün ve dun artık beyaz akıntı işte benim anlayamadığım yerlesme böyle bişey mi onu bilmiyorum
İnsallah gebelıktır canım. Benımkı damla damla oluyo du leklenme sekılde. Erken gebelık testı alıp yapsana.
baska belirti varmı peki goguslerde hassasiyet falanAynen canimmm bi kac gündür gelen akinti dan eser kalmadı suan ve ben hiç bu kadar erken kahve akıntım oldugunu görmedim bakalım bekleyip gorucem çok umutlanmakta istemiyorum ama inş nasip olur
Yanı oda var canım. Bekle zaten az kalmıs. Hayırlısı olsun o zaman :)İnş gebeliktendir canım yok ya zamanında çok yaptım erkenden ve hep hüsran artık bat geçmeden yapmak istemiyorum negatif görmek istemiyorum çünkü sonra akillanmiyorum başlıyorum geç dollenme faln demeye
Yerleşme kanaması olabilir bence hamilesin test yaptın mı bende aynı sorunu yaşıyorumMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şöyle bir problemim var 31 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım eşimle beraberliğimiz oldu o gün ve benim adetim 3 gün gecikti bunun üstüne gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı ama ben kendimde farklı değişimler hissediyordum ara sıra hafif mide bulantısı karnımın altında ağrı ve kasılmalar gibi önümüzdeki ay yani ocak 31 de adet olmam gerekirken 1 gün gecikti 2. Gün kahverengi akıntım oldu daha sonra normal kanamaya dönüştü ve 4. Gün tekrar kahverengi akıntım oldu adetim kesildi normalde 6-7 gün arası sürer adet döngüm bana yardımcı olabilir misiniz baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum hamile olabilir miyim acaba araftayım resmen.
Evet bu sabah uyandığım gibi test yaptım ama sonuç negatif çıktı daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çikolata kisti falan olmasından korkuyorum artıkYerleşme kanaması olabilir bence hamilesin test yaptın mı bende aynı sorunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?