Kahverengi leke hk.

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Cok afedersiniz hanımlar affınıza sıgınarak bişey sormak istyorum.

Bu kahverengi leke dediğiniz şey, böyle pislikmiş gibi mi duruyo? Hafif çamurumsu vs. ?

Evet canin oyle hamilemisin

Evet canin oyle hamilemisin

Değilim :) yani öyle büyük ihtimal. Cumartesi test yaptm 0.1 cıkmıştı...
yarın adet günüm... Bugün kahverengi leke geldi dünde gelmişti. Bugün sarı akıntı da gördüm:)) pskolojinin dibine vurdum resmen

Adet başlangıcıda olabilir canım

Ya cok afedersiniz nolur affedin olaya açıklık getirmek icin soruyorum . Böyle hafiften tuvalet pisliğine benziyo gibi

Daha önce öyle bişi olmadıgı icin bilemedim bende. Adet öncesi ilk kez böle bişi görüyorum
Bilmiyorumki canım ben yerleşme kanaması yaşadım ama kıvam yoktu yani. Tabi herkeste farklı oluyo. Ama kesilirse leke yerleşmedir. Devam ederse değildir biraz beklemen lazım

Tuvalet pisligi derken aciklik getirir misin anlamadim bennsaka sakayerlesme kanama kahverengi ya da pembe oluyor cnm insAllah vardi bebisin

Yok canim olmadi hala beklemedeyim tam yarin 1 ay olucak kurtaj olali
Kürtajdan bir iki gün sonra kürtaj kanaması olurmuş, bir ay sonra da normal adet demişti doktorum bana. Gerçekten de öyle olan akrabalarım var şaşırdım şimdi. Geçmiş olsun canımm dilerim çabuk olursun hemen de hamiş kalma 5-6 ay dinlenmesi gerekiyor vücudun.

Bende hemen kalmak istiyorum yokluğunu cok hissediyorum ilk bebegimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…