- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Evet canin oyle hamilemisin
Adet başlangıcıda olabilir canımDeğilim :) yani öyle büyük ihtimal. Cumartesi test yaptm 0.1 cıkmıştı...
yarın adet günüm... Bugün kahverengi leke geldi dünde gelmişti. Bugün sarı akıntı da gördüm:)) pskolojinin dibine vurdum resmen
Adet başlangıcıda olabilir canım
Ben anladım seni bazen oluyodu banada adet öncesiYa cok afedersiniz nolur affedin olaya açıklık getirmek icin soruyorum . Böyle hafiften tuvalet pisliğine benziyo gibi
Bilmiyorumki canım ben yerleşme kanaması yaşadım ama kıvam yoktu yani. Tabi herkeste farklı oluyo. Ama kesilirse leke yerleşmedir. Devam ederse değildir biraz beklemen lazımDaha önce öyle bişi olmadıgı icin bilemedim bende. Adet öncesi ilk kez böle bişi görüyorum
Aynen öyle inş yerleşmedir
Ya cok afedersiniz nolur affedin olaya açıklık getirmek icin soruyorum . Böyle hafiften tuvalet pisliğine benziyo gibi
Ben 9.5 haftalik bebegimi kalbi durmasi sonucu kaybettim kurtajdan 1 hafta sonra felan oyle camue gibi lekeler gelmeye baslamistiAynen de öyle iprenç çamur gibi bir şey
Ben 9.5 haftalik bebegimi kalbi durmasi sonucu kaybettim kurtajdan 1 hafta sonra felan oyle camue gibi lekeler gelmeye baslamisti
Yok canim olmadi hala beklemedeyim tam yarin 1 ay olucak kurtaj olaliSonrasında kanaman olmuştur ama dimi ?
Yok canim olmadi hala beklemedeyim tam yarin 1 ay olucak kurtaj olali
Bende hemen kalmak istiyorum yokluğunu cok hissediyorum ilk bebegimdiKürtajdan bir iki gün sonra kürtaj kanaması olurmuş, bir ay sonra da normal adet demişti doktorum bana. Gerçekten de öyle olan akrabalarım var şaşırdım şimdi. Geçmiş olsun canımm dilerim çabuk olursun hemen de hamiş kalma 5-6 ay dinlenmesi gerekiyor vücudun.
Bende hemen kalmak istiyorum yokluğunu cok hissediyorum ilk bebegimdi
Bemde aynı durumdayım arkadaşlarbayangezenti hamilemisin canım biraz geçmiş zaman ama
Aynen de öyle iprenç çamur gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?