- 13 Mayıs 2023
- 28
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi mikatsukitty
-
Ya bir sey sorabilir miyim ben mayista sevgilimle kondomlu iliskiye girdim ve kondom yirtilmadi ama yine de bir salaklik yapip ella ictim ve 2 ay boyunca gunu gunune adet oldum onda bir sikinti yok ama bu ay adetime 10 gun kaldi ve 2 gun once de yumurtlama gunumdu ve dunden beri kahverengi akintim ve lekelenmem var sizce bu normal mi ya onceden de boyle kahverengi akintilarim oluyordu fakat su an iliski meselesi araya girince gerildim biraz
peki o bahsettigim kahverengi akinti normal mi sizcebirliktelikten sonra regl olduysan mantıken hamilelik riski yoktur diye düşünüyorum
Normalde bu lekelenmeye yerlesme kanamasi diyorlar fakat benim lekelenmem bozuk paradan bile buyuk acaba elladan mi oluyor bu ofErtesi gun hapi hakkinda yorum yapamam.
Ama yumurtlama gunune denk gelen kahverengi akinti yumurtlama belirtiniz olabilir.
Ikincisi dongu arasinda kahverengi akinti hastalik belirtisi de olabilir. Bir jinekologla gorusmeniz sagliginiz acisindan iyi olacak.
Gebe oldugunuzu düşünmüyorum
Normalde bu lekelenmeye yerlesme kanamasi diyorlar fakat benim lekelenmem bozuk paradan bile buyuk acaba elladan mi oluyor bu of
Böyle şeyler yaşayıp sonra bilmediğiniz ilaçları için döngünüzü 360 derece etkileyin aferin size. Daha çok gerilirsiniz böyle.Ya bir sey sorabilir miyim ben mayista sevgilimle kondomlu iliskiye girdim ve kondom yirtilmadi ama yine de bir salaklik yapip ella ictim ve 2 ay boyunca gunu gunune adet oldum onda bir sikinti yok ama bu ay adetime 10 gun kaldi ve 2 gun once de yumurtlama gunumdu ve dunden beri kahverengi akintim ve lekelenmem var sizce bu normal mi ya onceden de boyle kahverengi akintilarim oluyordu fakat su an iliski meselesi araya girince gerildim biraz
ne alakasi var gayet arastirdim ettim ama herkese etkisi farkli bu sefer sadece biraz daha fazla akinti gelince gerildim siz kimi azarliyorsunuzBöyle şeyler yaşayıp sonra bilmediğiniz ilaçları için döngünüzü 360 derece etkileyin aferin size. Daha çok gerilirsiniz böyle.
Kimseyi azarlamıyorum. Uyarıyorum. Zina zina zina bunu yapacak kadar akıllıysanız günah olduğunuda biliyorsunuzdur umarım.ne alakasi var gayet arastirdim ettim ama herkese etkisi farkli bu sefer sadece biraz daha fazla akinti gelince gerildim siz kimi azarliyorsunuz
Herkesi musluman sanmaniz ne komikKimseyi azarlamıyorum. Uyarıyorum. Zina zina zina bunu yapacak kadar akıllıysanız günah olduğunuda biliyorsunuzdur umarım.
Demekki müslüman değilsiniz.Herkesi musluman sanmaniz ne komik
hadi abla bak isineDemekki müslüman değilsiniz.
Ama tek hak din var oda Müslümanlık onuda bilin.
Merhaba tam 7. Haftam olacak yarın adet de oldum ama test yaptırdım yine bugün 0.100 çıktı bundan öncekilerde 1.20 idi. Fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor. Doktor rahmimde sorun yok dedi ama bu lekelenmeler neden oluyor. 3 kez test yaptırdım negatif adet de oldum kahverengi lekelenmelerin nedeni nedir? Bilen varsa yazsın lütfenne alakasi var gayet arastirdim ettim ama herkese etkisi farkli bu sefer sadece biraz daha fazla akinti gelince gerildim siz kimi azarliyorsunuz
daha önce duymadığım için internette araştırınca yumurtlama döneminde kahverengi sıvının normal olduğunu gördüm, siz zaten araştırmışsınızdır da ben de belirteyim dedim internette gördüklerimi. boşuna stres olmayınpeki o bahsettigim kahverengi akinti normal mi sizce
ustte bana da yazdiklari gibi kirli kani atiyor olabilir vucut yine bir kontrole git bence baska bir seyin var mi diyeMerhaba tam 7. Haftam olacak yarın adet de oldum ama test yaptırdım yine bugün 0.100 çıktı bundan öncekilerde 1.20 idi. Fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor. Doktor rahmimde sorun yok dedi ama bu lekelenmeler neden oluyor. 3 kez test yaptırdım negatif adet de oldum kahverengi lekelenmelerin nedeni nedir? Bilen varsa yazsın lütfen
Cook tesekkur ederimmmdaha önce duymadığım için internette araştırınca yumurtlama döneminde kahverengi sıvının normal olduğunu gördüm, siz zaten araştırmışsınızdır da ben de belirteyim dedim internette gördüklerimi. boşuna stres olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?