merhaba arkadaşlar. benimde bugün 8. günüm. bana 5. gün transferi yapıldı. bugün sabah kalktığımda kahverengi lekelenmelerim vardı. eşime de bişey söyleyemedim. biraz da sancım var. deliricem ne oluyo. bu 3. denemem. yoruldum artık. rabbim yardım et hepimize. bende test yaptırsam mı acaba??
merhaba arkadaşlar. benimde bugün 8. günüm. bana 5. gün transferi yapıldı. bugün sabah kalktığımda kahverengi lekelenmelerim vardı. eşime de bişey söyleyemedim. biraz da sancım var. deliricem ne oluyo. bu 3. denemem. yoruldum artık. rabbim yardım et hepimize. bende test yaptırsam mı acaba??
kızlar benım 4.denemem de tutturdum ınsallah devam eder bendende 2 gundur kahve gelıyodu 2.gun aksamı 5 10 dk kan geldı sonra kesıldı dr.aradım gıt kanda baktır ve mutlu son:CüvCüv:
merhaba artrit; daha önce de konuşmuştuk seninle.. ilk tedavını kızılay hastanesinde oluşturn.. şimdi hamilesin değilmi.. hayırlı olsun co seviindim umut oldu.....tüp bebek tedavısını nerde yaptırdıını ögrenebilirmiyim.. ben hala nereye gideceğimin kararını veremedim. ramazan bitince başlaayacam.. yardımcı olursan cok sevinirim..