Kahverengi lekelenme varken tüpbebek tedavisi olan var mı

Merhabalar endometriozis ve adenomiyozis hastasıyım 2 yıldır aralıksız adet sonrası kahverengi lekelenme yaşıyorum. Baskılamak için visanne ve lucrin yapılıyor ama bunlara rağmen 3 transferimde de kahverengi leke varken transfer yapıldı. Bir Dr istmosal var dedi ameliyat etti yaktı istmosali ama bitmedi leke böyle uzun süredir sürekli kahverengi leke gören ve bu şekilde transfer olan var mı?
Merhaba, ayni durumu bende yasadim endometriozis hstasiyim. Ara donemde kahverengi akintim oluyordu ve buna ragmen transferi yapti dr funda göde. ben ozellikle sordum tutunmayi engellermi diye. Doktorun soyledigi şey , etkileyecegini sanmiyorum deyip transfer yapti ve sonuc negatif ☹️gecen yaz yaptirmistim. Iyi doktora denk gelmek biraz şans işi sanirim. Nedeme yanilma yontemiyle tup bebek yaiyorlar. Umurlarinda degil. Ben haziranda. tekrar tup bebek yaptiricam bu defa irenbe Alper beye gitmeyi dusunuyorum bakalim. O da olmazsa kibris son care artik.

Merhaba, ayni durumu bende yasadim endometriozis hstasiyim. Ara donemde kahverengi akintim oluyordu ve buna ragmen transferi yapti dr funda göde. ben ozellikle sordum tutunmayi engellermi diye. Doktorun soyledigi şey , etkileyecegini sanmiyorum deyip transfer yapti ve sonuc negatif ☹️gecen yaz yaptirmistim. Iyi doktora denk gelmek biraz şans işi sanirim. Nedeme yanilma yontemiyle tup bebek yaiyorlar. Umurlarinda degil. Ben haziranda. tekrar tup bebek yaptiricam bu defa irenbe Alper beye gitmeyi dusunuyorum bakalim. O da olmazsa kibris son care artik.
Kıbrısta da Adana'da da bana bu leke varken transfer yapıldı. Hepsi aynı, düz tedavi yapıp geçiyorlar umurlarinda değil giden umudumuz da paramız da zamanımız da . Tavsiyem o leke varken transfer olmayın

Back