Kahverengi Lekelenme ve Adet olamama

zeycan21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
45
21
3
25
Kızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan.
30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılar 😔 Böyle durumda gebelik yaşayan var mı?

30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılar 😔 Böyle durumda gebelik yaşayan var mı?
Özele mi gittiniz özel yapar ama devlet yapmıyor

Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 8-13 mayıs arası regl olmuştum. 6 haziranda tekrar regl olmam gerekirken 31 mayısta lekelenme başladı. Her gün bir damla leke geliyor. Çok yürüyünce ya da kendimi yorunca lekeler birkaç damla oldu. 6 gün sürdü. Pembe sulu ve şeffaftı. Son günler kahverengi oldu. Asla kan pıhtısı ya da kan kırmızısı değil. Bayram bittikten sonra test yapıcam. Forumda okuduklarıma göre bu durumda olup %70 hamile olan var. %30 ise hamile olmayan. Stres yapmadan bekleyin inşallah hamileyizdir 🤲🤲🤲😍

Ay inşallah güzel haberler alırız 🥹❤️ Bir gelişme olursa benide haberdar edin lütfen 💐
Merhaba, bir gelişme olursa yazın demiştiniz 😍 Allahıma şükürler olsun bunu görmeyi nasip etti. 6 yıldır bekliyordum 🤲🤲🤲 Sizin için çok dua edeceğim, bir an önce olsun diye 🤲🤲🤲

Eklentiler

• IMG_1256.webp
    IMG_1256.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 167
Yaaaa inanamıyorummmmm 🥹🤩🤩 Çok mutluu oldummm, Rabbım sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinn ❤️ Doktora gidince yine haber edinn teyzeleri olarak ne kadar olmuş merak ediyoruz 😂

Yaaaa inanamıyorummmmm 🥹🤩🤩 Çok mutluu oldummm, Rabbım sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinn ❤️ Doktora gidince yine haber edinn teyzeleri olarak ne kadar olmuş merak ediyoruz 😂
Ayyy amin amin Allah razı olsun 🤲😍 Rabbim isteklerinizi misliyle versin, ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah 🥹😍

Bana doktorlar doğal yolla asla olmaz çocuğun dediler 🙈 Rabbimin büyüklüğü işte, nasip oldu şükürler olsun 🤲🤲🤲 Bugün kan verdim, yine gelişmeleri yazarım 😍

Amaaannn doktorlara kalsa bir çok şey olmuyor zaten.. Rabbimin nasip ettiği şeyin önünde kim durabilir. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorummm ❤️

Amaaannn doktorlara kalsa bir çok şey olmuyor zaten.. Rabbimin nasip ettiği şeyin önünde kim durabilir. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorummm ❤️
Tabii ki yazarım değişiklik oldukça. Bence sizde de olabilir hamilelik. Bazı insanlarda 45 gün sonra çıktığını bile gördüm kan testinde. İdrar testinizde silik çıkmıştı ikinci çizgi. Belki geç döllenmedir. Belirti var mı diye bugünlerde kendinizi izleyin. Şüpheye düşerseniz yine test yapın 😍 İnşallah vardır sizde de 😍

Back
X