• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Lekelenme ve Adet olamama

zeycan21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
29
7
1
25
Kızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan.
30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılar 😔 Böyle durumda gebelik yaşayan var mı?

30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılar 😔 Böyle durumda gebelik yaşayan var mı?
Özele mi gittiniz özel yapar ama devlet yapmıyor

Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 8-13 mayıs arası regl olmuştum. 6 haziranda tekrar regl olmam gerekirken 31 mayısta lekelenme başladı. Her gün bir damla leke geliyor. Çok yürüyünce ya da kendimi yorunca lekeler birkaç damla oldu. 6 gün sürdü. Pembe sulu ve şeffaftı. Son günler kahverengi oldu. Asla kan pıhtısı ya da kan kırmızısı değil. Bayram bittikten sonra test yapıcam. Forumda okuduklarıma göre bu durumda olup %70 hamile olan var. %30 ise hamile olmayan. Stres yapmadan bekleyin inşallah hamileyizdir 🤲🤲🤲😍

Back
X