• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Lekelenme ve Adet olamama

Tabii ki yazarım değişiklik oldukça. Bence sizde de olabilir hamilelik. Bazı insanlarda 45 gün sonra çıktığını bile gördüm kan testinde. İdrar testinizde silik çıkmıştı ikinci çizgi. Belki geç döllenmedir. Belirti var mı diye bugünlerde kendinizi izleyin. Şüpheye düşerseniz yine test yapın 😍 İnşallah vardır sizde de 😍
Ay inşallah vardır.. Yarın kadın doğuma gidiceğim neden böyle oluyor diye bakalım ne diyecek. Dua edin 💖

Henüz kan tahlillerime ulaşamıyorum. Kaç saat oldu e-nabıza da düşmedi 🤦 Doktor çarşamba günü sabah sekiz de gel dedi çarşambaya kadar bekleyebilir miyim bilemiyorum ahshshshsh
Ayyy çarşamba nedir yaaa hahahhaa bende beyaz ve sulu akıntı oldu ayın 8nden beri kahve lekelenmem oluyor bir kesiliyor bir geliyor iki kere de pembemsi leke geldi koyu hiçbir sancim yok kasiklarim arada bir sancı oluyor hafif yarın test yapicam ovulasyonum da aşırı koyu olmasa da koyu

Ayyy çarşamba nedir yaaa hahahhaa bende beyaz ve sulu akıntı oldu ayın 8nden beri kahve lekelenmem oluyor bir kesiliyor bir geliyor iki kere de pembemsi leke geldi koyu hiçbir sancim yok kasiklarim arada bir sancı oluyor hafif yarın test yapicam ovulasyonum da aşırı koyu olmasa da koyu
Ay hadi inşallah bi müjdeli haber de senden almayı nasip etsin mevlam 😍 N naru da böyleydi sonra güzel haberlerle geldi elhamdülillah. Adet günün geçti mi? Ne zaman?

Kızlar çok dua ediyorum sizin için. Ben de şüphelenmiştim ama kendime diyodumki boşuna ümitlenme, bişey çıkmayacak. Ama rabbime şükürler olsun 😍 şok oldum yaaa. Allahım isteyen herkese en en en kısa zamanda nasip etsin Z zeycan21 milena23 milena23

Back
X