kahverengi lekelenme:(

ceylin1907

Mucizemi bekliyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
5.046
3.801
373
İstanbul
arkadaşlar evliliğin 6.senesinde Rabbim 3.kez gebeliği nasip etti
2 tane kayıbım var birisi kimyasal gebelikti.
2.gebelikte de lekelenmeler yaşamıştım,dr.dinlenme veriyordu,progestan ilacı ile birlikte..
şimdi yine hafif lekelenmelerim var aynısını dedi..
sizlerin de başına geldi mi,geldiyse ne yaptınız?

acil şifa diliyorum.aklına kötü bişey getirme.benim bi tecrübem olmadı lekelenme ile ilgili bişey diyemicem ama dualarım seninle.

Gečmiş olsun canım ben de hamileyim topiğinde konu açmıştım arkadaşlar düşük tehdidim var....diye başlayan orayı oku istersen..inşallah şimdiki bebişin sana tutunur.

aklına kötü şeyler getirme canım stres yapma kendine allahım size bağışlasın bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

12.haftaya kadar kıp kırmızı kanamamda oldu lekelenmede.
Yerdemiydim gökte mi belli değildi.
O kadar üzücü ki 'acaba birşey mi oldu' duygusu.
Kısmetinde varsa hiç ama hiç korkma.

canım cok cok geçmiş olsunnnn.benımde bu ıkıncı gebelıgım ılk gebeliğim 7 haftasında kalp atışlarını duymadıgımızdan malesef bebeşimi kaybettiğimi öğrendim ve ardından 5 ay korunma surecıne gırdım.hemen akabınınde şimdi yeniden hamişim. dr gittim doktor en son adet tarıhımıe göre keseyi cok cok kucuk gördü.ve düşük tehlıken var dedi. ve progestan verdı 1 hafta sonra yenıden gel bakalım dedi.
1 hafta sonra yenıden gittim doktor 5 hafta dedi.ve düşük tehlıken artmış.yapcak bişey yok 10 gun rapor verıyorum yat dınlen allaha dua et dedi bana düşün o psıkolojıyı.o doktordan cıkınca başka dr gittim aynı gün
dr bana 6+1 hamılesin dedi.keseyı gördü kesenın içersinde bebeğin kalp atımını gördü.kese etrafında kanaman yok bu bizim için önemli değil dedi.agır iş yapma gunluk ışlerini yap.arada yat dınlen dedi.ayın başında yenıden çagırdı ve benı rahatlattı.bel agrın kasık agrın karın agrın olur dedi.şimdi benım 1 haftadır hep gelen kahverengi akıntıım var.progestan içiyorum devam edıyorum ama hala gelıyor az önce geldım wc den gene leke vardı.moralını yüksek tut.ılk altı ayında böle lekelenmesı olanıda duydum butun bir 9 ay boyunca gelenıde duydum.canım benım rabbım ınşallah bu kez bize acır da hayırşlısıyla sağlıklı sıhatlı eli ayagı düzgün bir evlat nasip eder.içini ferah tut moralını yüksek tut.acil şifalar dılıyorum haberlerimizi buradan bıldırelım.

Canim bemim bendede ayni sorun oldu banada ilaci verdi 7haftalik hamileyim hatta 3gun once ignesinide oldum sakin sikma camini bebegimide gordum kalp atisini hersey yoluna girer iyi enerji cokonemli

cnm benım cok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah gonlunu ferah tut streste etkılıyo cok bılıyosun ay cnm benım ya.bende arastırma yapıyodum senı oyle gordum kahverengı lekenmem var adet olmadım normalde 19 pembe pembe baslardı 3 gundur sadece kahverenrı hatta dunden oncekı gun sımsıyah geldı peceteye.demın gene lavoboya gırdım peceteye gelıyo yıne cok az acaba hamış olabılırmıyım dıye umıtlenıyorum ama korkuyorumda bıyandan husran ugramaktan .azcok sen neler yasadıgımı bılıyosun gecen sene bu zamanlar ıkızlerımı kaybettım.rabbım herkes ıcın hayırlısını nasıp etsın

cevaplarınız için herkese çok çok teşekkürler arkadaşlar Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun yavrularımıza...
çarşamba günü kontroldeydik dr.kalp atışını gördü çok şükür...dr.lekelenmeyi sordu çok azaldı dedim,o zaman tmm dedi korkuyodum seninn için dedi.
progestanı 3*2 olarak içmeye devam ediorum.geçen haftada evdeydim hiçbir iş yapmadım gibi bişi dinlendim hep..
şimdi yine çarşamba gidicem meleğimi görmeye
inş.iyidir.

tatlım çok sağol 12.haftaya geçene dek tanıdıklarıma yazmayayım dedim
bence hemen kanda gebelik yaptır cnm.ben de kan verirken hiç beklemiyodum ama şükür nasip oldu..

off benim de hala gecmedi bugün iğne de vuruldum
3 gündür devam ediyo ama çok az geliyo
Aaqllah yardımcımız olsun

Son durumumu bildirmek istedim.
1 haftadır filan lekelerin rengi açık,sütlü kahve renginde çoğu kez..ve eskisi kadar miktarı çok değil.
ben de anladımki hareketimiz çok olunca artıyor.Allahım kırmızı lekelerden korusun bizi:18:
Progestan içmeye devam..

teşekkür ederim allah hepimizi sağsalim yavrumuza kavuştursun..12.haftayı geçene dek pek rahat yok bana

geçmiş olsun canım ben bişey merak ettimde adetim 10 gün geçti ve sonra 2 gün kahverengi leke geldi sonra kırmızıya döndü çok az geldi 1 gün sadece ama az sonra kesildi sizce hamiş olabilirmiyim?pko luyum bu arada 7 yıllık evliyim 2 aydır tedavi görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…