Kahverengi lekelenme

aaslii

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
153
41
648
4+4 kahverengi leke gelmeye başlamıştı,progestan ve iğneye başladık ,6 gündür progestana devam ediyorum günde 3 defa, iğne de 1 kez oldum,yatıyorum,lekelenme 10 gündür devam ediyor, içim hiç rahat değil .Yerleşme kanaması olabilir demilşlerdi ama 10 gün sürer mi bu yerleşme kanaması ,cuma gidicem kontrole tekrar .bu durumu yaşayan var mı

Son düzenleme:
ben de aynı durumdayım forumdada soruyorum kımse bır cvp donmuyor..cok huzursuzum

ben de aynı durumdayım forumdada soruyorum kımse bır cvp donmuyor..cok huzursuzum

senin kaç gündür sürüyor,yatıp dinlen,ben bugün dayanamayıp doktora gittim,kese 6 haftaya uyumlu 20 mm dedi ama yolk sak ı da göremedimm dedi ,1 hafta sonra gel dedi,çok kötüyüm

senin kaç gündür sürüyor,yatıp dinlen,ben bugün dayanamayıp doktora gittim,kese 6 haftaya uyumlu 20 mm dedi ama yolk sak ı da göremedimm dedi ,1 hafta sonra gel dedi,çok kötüyüm

Aynısı bana da dedi.ilac bisey vermedi bu hafta dun ve ctesi gunu kahverengi lekelenme var

Aynısı bana da dedi.ilac bisey vermedi bu hafta dun ve ctesi gunu kahverengi lekelenme var

yerleşme kanaması olabilir seninki canım herkeste genelde oluyormuş,devam ederse gidersin dr a ,10 güne kadar devam eden bile oluyormuş

okuyup öğrendiklerime göre 10 - 20 gun süren varmıs. korkma dua et

okuyup öğrendiklerime göre 10 - 20 gun süren varmıs. korkma dua et

dunde vardı lekeler amasırımda..cok uzgunum bana hıc ılac bısey onermedı bayramdan sonraya attı kalp atısına bakalım kese gorunuyor dedı cok ama cok moralım bozuk artık tekrara bagladı lekeler umudum yk

dunde vardı lekeler amasırımda..cok uzgunum bana hıc ılac bısey onermedı bayramdan sonraya attı kalp atısına bakalım kese gorunuyor dedı cok ama cok moralım bozuk artık tekrara bagladı lekeler umudum yk

ya bellı olmaz mıllet şakır şakır adet goruyoda gene hamıl e oldugunu ogrenıo. kafana takma guzel gecır bayramıama dıkkat et yemene ıcmene genede.

bende de çok az lekelenmeler olmuştu 6. haftamda doktor günde 3 defa vajinal progestan verdi kendi kendine geçti. suan 14. haftama giricem hala progestanı kullanıyorum. mümkünse yat dinlen hiç bir şekilde iş yapma mühim olanı kahverengi olması değil kırmızıya dönmemesi. mutlaka takip et lekeleri.

Kahverengi degil ama acik pembeyle basladi 3.gun adet kanamasi gibi surdu tekrar acik renge dondu 1 hafta surdu progestana basladim 2 gun sonra kesildi yani 9 gun surmus oldu umarim gecer sakin olun dinlenmeye devam edin. Ani hareketlerden uzak durun

Mrb ben 11+6 günlük hamileyim dün hafif kanamam oldu ve doktora gittim bebeğin kalbi atıyo kese gözüküyo dedi iğne verdi 1 hafta arayla kullanmamı dinlenmemi söyledi şuan kahverengi lekelerim oluyo sizce neden olmuş olabilir yaşan varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba sürekli Dr kontrolünde ol bence canım. İnşallah bişi olmaz. Yanlış anlama ben de 4. Haftadaydım hergün istisnamız pembe ve kahve renk leke oluyordu. Düşük tehlikesi dediler . 7. Haftada zaten kalp atışları durdu bebeğimin. Allah bir daha yaşatmasın progestana devam et. Ve dua et

Umutlu ol canım aynı durumda ben bebeğimi kaybettim . Hergün lekelenme oluyordu. Kalbi durdu 7. Haftada. Ama lekelenmeyle 3 ayını geçirip sağlıklı doğurAn da var. Ama Dr a gidip progestan iste bence. Bana progestan verdi dinlen dedi hiç bir iş yapmadım yattım ama yinede durdu kalbi bebeğimin. Yaşatacak Allah kanamada olsa hoplayıp zıplasanda yaşatıyor. Ama yaşamayacaksa benim gibi hap da alsan yatsanda olmuyor. İnlallah sağlıcakla kucağına alırsın.

bende gecen salı kurtaj oldum kalbı durdu..ıncelenme yaptırdınmı.

slm yardımcı olacak kımse var mı ?son adet tarıhım 22 temmuz 5 gun gecıkmıstı sımdı de tahmını olarak 22 agustos adet olmam gerekıyor. ama pazar gununden berı kahverengı akıntım var bugunde devam edıyor ve kokusu var sızce nedır bu ıltıhap mı? 6 aydır bebek için ugrasıyoruz ama olmuyor ...

cnm merhaba kokulu oldugunda ozellıkle renk koyu kahveye donukse ıltıhap olabılıyor cogunlukla. ustune gorme denen olaydan suphelenıyorsan sayet onu ben yasadım .kokusuz akıntı seklınde oluyor ve sılınce tuvalette kagıda gelıyor.bırkac arkadasımda ustune gorme olayını aynı benım dedıgım gıbı yasamıs.yanı sakır sakır adet kanı gıbı degıl de sılınce gelen ..benımkı ardından ıkı hafta sonra bıldıgın kanamaya dondu ve dusuk yaptım mesela..ama bu sekılde gebelıgı devam eden de var tabıı

bende gecen salı kurtaj oldum kalbı durdu..ıncelenme yaptırdınmı.
Çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Yapmıyorlarki inceleme ilk düşükte önemsemeyin diyorlar. Tanıdığım Dr bile var. Ana önlem olarak kan sulandırıvı iğne yapılacak 2. Bebeğimde bunu da tanıdık Dr söyledi. Aklında olsun Dr. Dan talep et bunu önlem olarak. Bi zararı da yokmuş bebeğe

cnm bu ıkınc ı dusugum ıkı yılda ıkı kez dusuk bırıncısının kalbı atmadı hıc alındı bu da kalbı attı bes gun sonra durdu..Dvlt hst nesıne gıdıp ucuncu dusugum dedım ve kurtaj oldugum gıbı bebegı alıp oraya goturdum onu da ınceleyeceklermıs benım kanımı ve esımın kanını da aldılar.devlet hastanesınde bır tnaıdıgımın sayesınde kurtaj oldugum gıbı masadan kalkıp oraya gıttım.Bakalaım ne olcak

Hımm zaten 2. Düşükte yapıyorlar test canım. Ozaman üzülme çok zor biliyorum ama en azından inşallah ortaya çıkar ne olduğu önlem alırsın. Benim ödüm kopuyor tekrar olacak diye

tesekkur ederım mılka ama umudum yok zaten bu aydan.ılk bastayumurta çatlaması zannettım ama devam edınce vazgectım bu dusunceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…