Kahverengi lekelenme

6. Haftamda bir gece hafif kanamam oldu.sonrasında 10.haftaya kadar kahverengi lekelenmem oldu ara ara.tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığından transferden sonra crinone jel kullanıyordum günde iki defa.doktorum normal olduğunu endişe etmemem gerektini jele devam ederek çok yorulmamamı önerdi.şuan 12. Haftadayım lekelenmem yok artık.
Tavsiyem dinlenin yorulmayın ve psikolojinizi bozmayın.herşey olacağına varıyor.

merhaba bende 7 haftalık hamileyim benimde acaip derecede kasık ağrılarım var sanki adet olucakmışm gibi doktora sorduğumda normal demişti bu hafta iki kere kahverengi akıntı geldi ama çok az damla ilk defa geldi ağrılarımda olunca korktum yarın doktora gideceğim ama insanın kafası karışıyor ilk olunca korkuyor

kızlar leke kırmızıya dönmediği sürece korkmayın benim 2 kızımdada 3 ay oldu lekelenme oldu progestan düzenli içmedimm amaAllaha şükür sağlıklı doğdularrr

Galiba kahve lekelenme önemli değilde benimki hep pembe olurdu. Bebeğimin kalbi durdu7. Haftada progestan vermişti Dr. Belki bi progestan Alman'da fayda var canım. 3 ay kanamalı olup sağlıcakla doğum yapanda var. İçini ferah tut.bişi olmaz inşallah. Ama ilk olunca insanın ödü kopuyor bişi olacak diye. Seni çok iyi anlıyorum.

Merhaba kizlar..ne yasadigimi neye isaret oldugunu ben kestiremedim.bana bir fikir verin lutfen.
bugun adet olmam gereken gunun 3 gunu gecen 2 gun sari akintiyla basladi.bugun 3. Gun adet olmam lazim ama kahve rengi akintim var..ustune gorme olabilirmi.adet olmama bir gun kala 4 gun once idrar testi negatif cikti.
belirtmem gerekense su;benim adetim aslaaa gununu sasirmaz sasirsada 1gun gecesi mutlaka olurum hemde sakir sakir saglikli bir regl dobemi geciriyorum ve her ay tam anlamiyla temizlenir vucudum.simdi ise 3 gun adet olmam lazim kahverwngi lekeleniyorum.bu ne demektir.bana fikir verinyaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…