Kahverengi lekelenmem var düşük mü yapıcam

1eM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
37
8
1
34
5+1 haftalık hamileyim ve dün geceden beri kahve lekelenmelerim var ara ara hafif kasık ağrım oluyor doktorum yerleşme dedi ama korkuyorum düşük mü yapıcam acaba yoksa cidden yerleşmemi benim gibi yaşayan var mı

Progesteron verdi mi?

ilk haftalarda geliyor cok normal,benim düşükten iki gün önce gelmiştim anlamıstım düşük olacagını sonrada kırmızı kan derken parça parça döküldü( inş öyle olmaz canım

Canım benimde 6.haftada başladı 12.haftaya kadar devam etti progestan kullandım sabah akşam geçmedi doktor dozunu arttırdı sabah akşam 200 mg içiyordum 12. Haftada bitti ama benim kesenin altında kanama vardı

Açık kırmızı kan olmadıkça korkma. Dinlen bol bol uzan dik ayaklarını canım

Canım benimde 6.haftada başladı 12.haftaya kadar devam etti progestan kullandım sabah akşam geçmedi doktor dozunu arttırdı sabah akşam 200 mg içiyordum 12. Haftada bitti ama benim kesenin altında kanama vardı
Benim de 200 mg ama günde 1 defa olması beni düşündürüyor lekelenme dursa sonra yine 1 defa ya düşse keşke

Ben yasadım canim kanamamda olmuştu şuan 8 aylık bebeğim hic korkma Allah ol dediyse olur sen stres yapma yeter

Reactions: 1eM
Düşük kanaması daha farklı oluyor.
sakin olun, stres yapmayın,
Ev işi yapmayın ama harketsizde kalmayın, dinlenin.
Verdiği ilacı düzenli ve hep aynı saatte kullanmaya dikkat edin, dr.unuz söylemiştir, siz de biliyorsunuzdur ama ön sevişmeli sevişmesiz cinsel ilişkiden kaçının, en azından ilk trimesterde

Ya zaten gebe olduğumu öğrendiğimden beri eşimle bi munasebetim yok

Benim de 200 mg ama günde 1 defa olması beni düşündürüyor lekelenme dursa sonra yine 1 defa ya düşse keşke
Korkma canım ben 100 mg ile başladım günde 1 defa geçmeyince sabah akşam bir yine geçmedi 200 mg sabah akşam kullanırdı doktor. Doktorun söylemiştir gerçi cinsel ilişki yok genelde uzancaksın çok hareket yasak yürüyüş yasak yüksek raflara uzanmak yasak ben hep uzanmıştım 12. Haftaya kadar zor bir süreçti insanın dengesi bozuluyor her tuvalete gittiğinde korkuyorsun anlıyorum ama üzülme stres yapma geçiyor çünkü

Bende 12. Haftaya kadar yasadım ilaç kullandım. Bu aralar pek iş yapma dinlen derim birde doktoruna danış ilacın dozu için öyle kullan.

Merhaba canım. Son durumun nedir? Benim de 5. Haftam ve bu şekilde kahverengi lekelenmem oldu. Akıntı gibi. Çok az ama var sonuçta ben de endişeliyim. Doktora danıştım beta hcg testi yaptır dedi. Hemen gel falan demedi ctesi randevu almıştım. İlk kez gidicem. Bu akşam da kan testini yaptırıp bilgi vericem. Merak ettim canım inşallah iyisindir.

Merhaba canım. Son durumun nedir? Benim de 5. Haftam ve bu şekilde kahverengi lekelenmem oldu. Akıntı gibi. Çok az ama var sonuçta ben de endişeliyim. Doktora danıştım beta hcg testi yaptır dedi. Hemen gel falan demedi ctesi randevu almıştım. İlk kez gidicem. Bu akşam da kan testini yaptırıp bilgi vericem. Merak ettim canım inşallah iyisindir.

Merhaba
merhaba sonuç ne oldu inşallah devam ediyordur gebeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…