Evet normalde de kullanıyorum ama günde 1 taneProgesteron verdi mi?
Yeterli görmüş demek ki stres yapmayın dinlenin.Evet normalde de kullanıyorum ama günde 1 tane
ben gece fitil şeklinde alıp uyusam sakıncası olur mu acabaYeterli görmüş demek ki stres yapmayın dinlenin.
ilk haftalarda geliyor cok normal,benim düşükten iki gün önce gelmiştim anlamıstım düşük olacagını sonrada kırmızı kan derken parça parça döküldü5+1 haftalık hamileyim ve dün geceden beri kahve lekelenmelerim var ara ara hafif kasık ağrım oluyor doktorum yerleşme dedi ama korkuyorum düşük mü yapıcam acaba yoksa cidden yerleşmemi benim gibi yaşayan var mı
Benim de 200 mg ama günde 1 defa olması beni düşündürüyor lekelenme dursa sonra yine 1 defa ya düşse keşkeCanım benimde 6.haftada başladı 12.haftaya kadar devam etti progestan kullandım sabah akşam geçmedi doktor dozunu arttırdı sabah akşam 200 mg içiyordum 12. Haftada bitti ama benim kesenin altında kanama vardı
Aslında gece 4 gibi lk gelen öyleydi sonra sabah uyandım kahverengi oldu çamur gibiAçık kırmızı kan olmadıkça korkma. Dinlen bol bol uzan dik ayaklarını canım
Ben yasadım canim kanamamda olmuştu şuan 8 aylık bebeğim5+1 haftalık hamileyim ve dün geceden beri kahve lekelenmelerim var ara ara hafif kasık ağrım oluyor doktorum yerleşme dedi ama korkuyorum düşük mü yapıcam acaba yoksa cidden yerleşmemi benim gibi yaşayan var mı
İşte insanın elinde değilBen yasadım canim kanamamda olmuştu şuan 8 aylık bebeğimhic korkma Allah ol dediyse olur sen stres yapma yeter
Ya zaten gebe olduğumu öğrendiğimden beri eşimle bi munasebetim yokDüşük kanaması daha farklı oluyor.
sakin olun, stres yapmayın,
Ev işi yapmayın ama harketsizde kalmayın, dinlenin.
Verdiği ilacı düzenli ve hep aynı saatte kullanmaya dikkat edin, dr.unuz söylemiştir, siz de biliyorsunuzdur ama ön sevişmeli sevişmesiz cinsel ilişkiden kaçının, en azından ilk trimesterde
Korkma canım ben 100 mg ile başladım günde 1 defa geçmeyince sabah akşam bir yine geçmedi 200 mg sabah akşam kullanırdı doktor. Doktorun söylemiştir gerçi cinsel ilişki yok genelde uzancaksın çok hareket yasak yürüyüş yasak yüksek raflara uzanmak yasak ben hep uzanmıştım 12. Haftaya kadar zor bir süreçti insanın dengesi bozuluyor her tuvalete gittiğinde korkuyorsun anlıyorum ama üzülme stres yapma geçiyor çünküBenim de 200 mg ama günde 1 defa olması beni düşündürüyor lekelenme dursa sonra yine 1 defa ya düşse keşke
Malesef bazı çiftler bilerek yada bilmeyerek dikkat etmeyebiliyorlar.Ya zaten gebe olduğumu öğrendiğimden beri eşimle bi munasebetim yok
5+1 haftalık hamileyim ve dün geceden beri kahve lekelenmelerim var ara ara hafif kasık ağrım oluyor doktorum yerleşme dedi ama korkuyorum düşük mü yapıcam acaba yoksa cidden yerleşmemi benim gibi yaşayan var mı
5+1 haftalık hamileyim ve dün geceden beri kahve lekelenmelerim var ara ara hafif kasık ağrım oluyor doktorum yerleşme dedi ama korkuyorum düşük mü yapıcam acaba yoksa cidden yerleşmemi benim gibi yaşayan var mı
merhaba sonuç ne oldu inşallah devam ediyordur gebeliğinizMerhaba canım. Son durumun nedir? Benim de 5. Haftam ve bu şekilde kahverengi lekelenmem oldu. Akıntı gibi. Çok az ama var sonuçta ben de endişeliyim. Doktora danıştım beta hcg testi yaptır dedi. Hemen gel falan demedi ctesi randevu almıştım. İlk kez gidicem. Bu akşam da kan testini yaptırıp bilgi vericem. Merak ettim canım inşallah iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?