Kahverengi lekelenmem var düşük mü yapıcam

Merhaba

merhaba sonuç ne oldu inşallah devam ediyordur gebeliğiniz
Merhaba çok şükür gebelik devam ediyor. Bir ara lekenme geçti kendiliğinden birkaç gün olmadı sonra kanama oldu hemen doktoru aradım progestan aldırdı ve sabah gel kontrol edelim dedi. Gittik bir sorun yokmuş. Nolur nolmaz diye yine de progestan kullanmaya devam ediyorum. Bakalım ptesi tekrar gidicez. İnşallah kalp atışını duyabiliriz.

Oh çok şükür inşallah Rabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim 8.haftamda kese içinde kanamam oldu .progesteron iğne verdi günde 1 tane endol fitil ve 1 ilaç daha vardı hiç kalkmadım geçti çok şükür. Baska domtorum progesteron 200 mg agizdan vardi 12.haftaya kadar kullandım. Sonra 15.haftalarda şakır şakır kırmızı kanamam oldu pıhtıli hastanede yattım serum 200 mg progesteron fitil ve endol fitil yine verdiler. Ondan sonra her gece bu zamana kadar 100 mg progesteron fitil kullaniyorum.Geven haftalar yine kanamam oldu. Bu süreci ayaklarını dikip dinlenerek gecirmen şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…