S sema-aaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 433 106 43 32 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #1 Kizlar 3 aydir adetlerim bir gun onceden Kahverengi lekeyle basliyor.. Onceden boyle olmuyordu. Sizce neden boyle oluyor
Kizlar 3 aydir adetlerim bir gun onceden Kahverengi lekeyle basliyor.. Onceden boyle olmuyordu. Sizce neden boyle oluyor
S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 118 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #2 sema-aaa .!.: Kizlar 3 aydir adetlerim bir gun onceden Kahverengi lekeyle basliyor.. Onceden boyle olmuyordu. Sizce neden boyle oluyor Genişletmek için tıkla... herkeste olur canım zaman zaman normal bişey ben doktoruma sormuştum, hormonların o ayki durumuna göredir dedi
sema-aaa .!.: Kizlar 3 aydir adetlerim bir gun onceden Kahverengi lekeyle basliyor.. Onceden boyle olmuyordu. Sizce neden boyle oluyor Genişletmek için tıkla... herkeste olur canım zaman zaman normal bişey ben doktoruma sormuştum, hormonların o ayki durumuna göredir dedi
S sema-aaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 433 106 43 32 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #3 ROSE ROSE .!.: herkeste olur canım zaman zaman normal bişey ben doktoruma sormuştum, hormonların o ayki durumuna göredir dedi Genişletmek için tıkla... Him ya bi arkadasim yumurtan catlamiyo diye oyle olur dedi. Ama inanmak istemedim. Ondan olabilir mi sizce
ROSE ROSE .!.: herkeste olur canım zaman zaman normal bişey ben doktoruma sormuştum, hormonların o ayki durumuna göredir dedi Genişletmek için tıkla... Him ya bi arkadasim yumurtan catlamiyo diye oyle olur dedi. Ama inanmak istemedim. Ondan olabilir mi sizce
S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 118 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #4 sema-aaa .!.: Him ya bi arkadasim yumurtan catlamiyo diye oyle olur dedi. Ama inanmak istemedim. Ondan olabilir mi sizce Genişletmek için tıkla... zannetmiyorum çünkü benim de birkaç kez başıma gelince özellikle sordum doktoruma hormonal bişey, herkeste olur dedi ki benim hep yumurtam çatlıyor
sema-aaa .!.: Him ya bi arkadasim yumurtan catlamiyo diye oyle olur dedi. Ama inanmak istemedim. Ondan olabilir mi sizce Genişletmek için tıkla... zannetmiyorum çünkü benim de birkaç kez başıma gelince özellikle sordum doktoruma hormonal bişey, herkeste olur dedi ki benim hep yumurtam çatlıyor
S sema-aaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 433 106 43 32 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #5 ROSE ROSE .!.: zannetmiyorum çünkü benim de birkaç kez başıma gelince özellikle sordum doktoruma hormonal bişey, herkeste olur dedi ki benim hep yumurtam çatlıyor Genişletmek için tıkla... Cok saol canim ya içimi rahatlattı n.
ROSE ROSE .!.: zannetmiyorum çünkü benim de birkaç kez başıma gelince özellikle sordum doktoruma hormonal bişey, herkeste olur dedi ki benim hep yumurtam çatlıyor Genişletmek için tıkla... Cok saol canim ya içimi rahatlattı n.