Kullanıyorum ve şu anda yatıyorum zaten. Sabah vardı şimdi geçmiş. İnşaalh bir daha olmaz.yat dinlen progestan kullan cnm
pardon ben onu okumamışım. tahlil olduysan sorun yok.Öyle yapıyorum zaten. Suyu çok içiyorum ama enfeksiyon olsa tahlillerde çıkmazmıydı.
Yok. Adetw 10 gün kala bıraktık nerdeyse ikinci adetim geliyor. Daha hiç ilişki olmadı. Soğuk aldıysam ne olacak ne yapıcam?pardon ben onu okumamışım. tahlil olduysan sorun yok.
soğuk almışsındır büyük ihtimal.
ilişkiye girdiniz mi. hassas haftalarda ilişkiden sonrada böyle akıntılar geliyor.
Hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza inşaallah. Bende kalp atışını duymadan önce boş gebelik mi yoksa diye korktum şimdide bu akıntı. Allah yardımcımız olsun inşallahBende Mayıs ta alacam kucağıma o gün bende aynı şeyi yaşadım çok şükür birsey yok şimdi de kalbini duyuyum diye yalvarıyorum Allah’a tek duam herkes bebeğini kucağına alsın onu da geçtim gece gündüz bir şey takmaktan hepimiz yorulduk valla
Merhaba. Benim sat 11 ağustos .Doğum tarihimiz de aynı görünüyor. Kalp atışı için 5 ekime randevum var.Sizde durum nasıl acaba?Hakkımızda hayırlısı olsun .Sağlıklı bir şekilde bebeklere kavuşmak dileğiyle.9 Ay boyunca kanama yasayip bebegini sag sallim kucagina alan var. Iyi düsün canim ve stresini bebege gecirme. Rahat ol dinlen yat uzan...
Kahve rengi Kanamayi bende yasadimm gecen carsamba ofisteyken agrili hemde Dr bana da dinlen dedi 4 gün yattim.. Kanama alani gördü bende maalesef.. Aksamlar vajinal yoldan Progesteron kullandim - agriya iyi gelen magnezyum da iciyorum sabahlar..
Bugün 5. Gün calisiyorum ofiste ve tekrarlamadi sükür.. Ilaclari kullaniyorum..
Ama bu bidaHa kanama olmayacak demek degildir kesinlikle.. Tekrarlarsa Dr haber vermeliyim bende sende haber etmissin ztn sorun yok Demis.. Bence unutmalisin
Bebegine odaklan kanama ya degil..
Güzel ve Rahat bi hamilelik diliyorum Sana..
Merhaba. Benim sat 11 ağustos .Doğum tarihimiz de aynı görünüyor. Kalp atışı için 5 ekime randevum var.Sizde durum nasıl acaba?Hakkımızda hayırlısı olsun .Sağlıklı bir şekilde bebeklere kavuşmak dileğiyle.
Hoş buldum. Hala tedirginim eşimde yanımda değil ve işin ciddiyetinin farkında değil. Dün bana saçma sapan şeyler söyledi. Gece rahat uyuyamadım bile.Hosgeldiin
Hoş buldum. Hala tedirginim eşimde yanımda değil ve işin ciddiyetinin farkında değil. Dün bana saçma sapan şeyler söyledi. Gece rahat uyuyamadım bile.
Bir dahaki değil her zaman benimle geliyor. Doktor ağır kaldırma diyor , dikkat et diyor. Bende mayısta dış gebelikten kürtaj oldum. Her anı oda gördü. Mide bulantısından bir gün öğlene kadar yattım gördü dün akşam diyorki gidip yeğenlerime bakman lazım. Anneleri bir yere gidecek 20 günlüğüne . Bende bakamam dedim kendime bakamıyorum dedim bağırsı çağırdı çok mu zor dedi.Erkekler yasadimigiz durumlaari anlamayabilir Birde biz cok asiri duygusallasabiliyoruz hormonlardan. Biraz daha zaman gecsinn anlayacaktir..
Ben 4 ay önce dis gebelikten ameliyat oldum ve tek tüpüm var Artik o yüzden bizde esim Benden daha cok düsünüyor beni. Allah düsmanimjn basina vermesin. Cok zor bi dönemdi..
BENCE, Bidahaki randevuna esinle gitmeye calis. Icinde bir can. Tasidigini görmeden ciddiyetin Farkina varmayabilir..
Bir dahaki değil her zaman benimle geliyor. Doktor ağır kaldırma diyor , dikkat et diyor. Bende mayısta dış gebelikten kürtaj oldum. Her anı oda gördü. Mide bulantısından bir gün öğlene kadar yattım gördü dün akşam diyorki gidip yeğenlerime bakman lazım. Anneleri bir yere gidecek 20 günlüğüne . Bende bakamam dedim kendime bakamıyorum dedim bağırsı çağırdı çok mu zor dedi.
Ah dedim bende keşke sende 1 kaç saatliğine koku hassasiyeti yaşasan bebeğe bir şey olacak korkusuyla sürekli tedirgin olsan diye. Yine kızdı.bu bebeğide kaybedersem yıkılırım dedim ama anlamıyor.
Çok kızdırdı beni ben zatwn bir şey olacak diye korkuyorum üstüne onun bu yaptıkları ağır geliyor.
Gerçekten çok üzülüyorum anlatacağım dertleşeceğim kimsem yok. Kürtajdan sonra ki süreci bile tek başıma zar zor atlattım. Benim ailem çok uzakta onunkilerde herkes kendine göre bir şeylerle meşgul. Benim ne halde olduğum umurlarında değil.
Bazen burda ne işim var diyorum bazende ayaklarımı yerden kesiyor. Neden çocuk yaptın diyeceksin kendiside bende çocuk aşığıyız ama işte halden anlamıyor. Yabancısın diye yazdım yoksa kimseye anlatamıyorum
Merhaba !!!
Tskler Evet ayni.. Ne güzel.. Ben kanamadan dolayi gecen hafta Gittim.. Ptesi 0.6 cm kese ve carsamba 1 cm Olmustu.. Yolk sac varya kordondan önce görunen onu gördük sükür... Bebegii göremedik nokta kadardir demisti doktor
Ve kese den uzak ama Maalesef kanama alani vardi yukarida yazdigim gibi..
Su an ki durumum uykuyu cok sevmem ve yediklerime dikkat etmeye calismam.. Dün aksam ilk defa biraz yagli sulu Yedim Midem bulandi sabaha kadar.. Ona dikkat etmeliyim onu anladim.
Benim Randevum 9 Ekim de hayirlisiyla Kalp atisi ve embryoyu gorup
rahatlariz umarim bizde en kisa zamanda...
Embryo görünunce gebeligin aslinda ne kadar Oldugunu bilicem o da beni rahatlatickdir ins.
Sende durumlaar nasil peki?
Tekrardan merhaba Bende gebelik için istenen ilk tahlilde lökosit 155 ve lökosit esteraz +++ çıktı. Yanı yüksek enfeksiyon. Aile hekimimiz sağolsun hemen jinekologa yönlendirdi. Tek kullanımlık antibiyotikle enfeksiyon epey azaldı. Geçen hafta kese görüldü. 5 ekimde de kalp atisi için randevum var.Aslinda enteresan olumlu bir hamilelik sürecindeyim.Kızımdayken çok bulantı ,kusma yaşadım .6 ay sürmüştü ☹Bu kez hiç biri yok çok şükür. Bu da insanda şüphe yaratıyor. Tahliller olmasa asla hamile olduğumu anlamam,o derece yani.Okulda da yorgunluk olmuyor. Çok şükür bu kez enfeksiyon hariç ,süreç iyi başladı. İnşallah sonu da iyi olur...Merhaba !!!
Tskler Evet ayni.. Ne güzel.. Ben kanamadan dolayi gecen hafta Gittim.. Ptesi 0.6 cm kese ve carsamba 1 cm Olmustu.. Yolk sac varya kordondan önce görunen onu gördük sükür... Bebegii göremedik nokta kadardir demisti doktor
Ve kese den uzak ama Maalesef kanama alani vardi yukarida yazdigim gibi..
Su an ki durumum uykuyu cok sevmem ve yediklerime dikkat etmeye calismam.. Dün aksam ilk defa biraz yagli sulu Yedim Midem bulandi sabaha kadar.. Ona dikkat etmeliyim onu anladim.
Benim Randevum 9 Ekim de hayirlisiyla Kalp atisi ve embryoyu gorup
rahatlariz umarim bizde en kisa zamanda...
Embryo görünunce gebeligin aslinda ne kadar Oldugunu bilicem o da beni rahatlatickdir ins.
Sende durumlaar nasil peki?
Tekrardan merhaba Bende gebelik için istenen ilk tahlilde lökosit 155 ve lökosit esteraz +++ çıktı. Yanı yüksek enfeksiyon. Aile hekimimiz sağolsun hemen jinekologa yönlendirdi. Tek kullanımlık antibiyotikle enfeksiyon epey azaldı. Geçen hafta kese görüldü. 5 ekimde de kalp atisi için randevum var.Aslinda enteresan olumlu bir hamilelik sürecindeyim.Kızımdayken çok bulantı ,kusma yaşadım .6 ay sürmüştü ☹Bu kez hiç biri yok çok şükür. Bu da insanda şüphe yaratıyor. Tahliller olmasa asla hamile olduğumu anlamam,o derece yani.Okulda da yorgunluk olmuyor. Çok şükür bu kez enfeksiyon hariç ,süreç iyi başladı. İnşallah sonu da iyi olur...
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.Mümkünse süreci birlikte paylaşıp götürmeyi isterim. Sizin için de uygunsa sonuçları beraber değerlendiririz. Sevgiler
Hayirli,sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah .Doktor kontrollerimizden sonra buradan haberleşiriz. Sizin de kanamaniz geçer hayırlısıyla. Size tavsiyem çok sık doktora gitmeyin. Güvendiğiniz tek hekimin takibinde olun.Ben ilk hamileliğimde çok gereksiz yordum zihnimi.Bir sürü doktor gezdim son dakikada doğum yapacağım hastaneye karar verdim.Sonuç gazlı, hiç susmayan bir çocuk büyüttüm. Bu kez daha rahat davranmaya çalışıyorum. Kendimizi gereksiz yıpratmak bebeklere yapılan bir haksızlık.(Bunu eskiden fazlaca yapmıştım ☹)Oh ne güzel. Cok Sükür enfeksiyon atlatilmis. Umarim 9ekimde bende kanama bölgesi kaybolmus yada kücülmus olur..
Yeme konusu Böyle kaliir ins. Rahat bi gebelik geciririz mide bulantisi ve kusma cok halsiz düsürur bizleri.. Uzak dursun aman aman.. Bizim ilk bebegimiz Ben cok tecrübesizim ama ztn cogu Kisi ayni cinsiyet bile olsa farkli geciriyormus hamileliigi
Tabikii bana da uyar.. Dr randevularimiz 4 gün araylaymis.. Ama tabi herkesde farkli ilerliyor... Umarim en güzel sekilde gecer bu dönemimiz ve göz acip kapayincaya kadar mayis olur bebislerimizi hayirlisiyla kavusuruz arkadasim..
Arada kalsada o benim sıkıntım değil ki. Onada dedim ama anlamıyor. Hayır demek çok mu zor benden başka bakacak bir sürü insan var.Ooy kiyamam ya. Anlatabilirsin tabi ki.. Ben ne desem bilemedim ki simdi doktorun dediklerini duyup bebege bu kadar cok sahip olmak isteyipde daha ne diye basina isler Cikarmaya calisiyor. L...Hadii esin anlamiyor o zaman o cocuklarini birakip gitmeyi planlayan anneyle konussan belki o kendi basinjn caresine bakar.. Belki esinde ortadaa kaliyor dur cocuklari birakip giden Anne baba düsünsün. Yani bi zahmet.
Zor aileden ayri olmak zor.. Anliyorum seni.. Olmasalardi bende tek basjma zorlanirdim.. Ben yakinim ve cok faydalari var tabi..
İlk gebelik mi canım? Bir de ne kadar zaman denedikten sonra oldu?Hamilelikte kahverengi sümüksü akıntı neden olur. ? 7. Haftanın içindeyiz.
Evet ilk sayılır mayısta dış gebelikten kürtaj oldum. 3.5 yıldan sonra oldu ilki dış gebelikti maalesef. Buda ondan sonra 3 ay korundum ve ilaçla oldu yine. Öncekide ilaçla oldu. 4 yıl olmak üzere evleneli.İlk gebelik mi canım? Bir de ne kadar zaman denedikten sonra oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?