Allah bağışlasın oğlunuda şimdiki bebişinide. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım bu dokuz ay nasıl geçecekCanini sikma oglumda 5. Ayda bile kanamam oldu aklim cikti doktora gittim kese disinda sorun yok dinlen dedi gecti benimki kirmiziydi dusun.
Oglum simdi 6 yasina girecek
Geçmiş olsun Allah bebeğinizi korusun inşaallah. Benim kırmızı değil ama korkutuyor işte yinede.Benim de kaç gündür belim ağrıyordu.Bu sabah kalktım kanamam var önce kahverengi sonra kırmızı.hemen doktora gittim acilen beni aldı. Kese iyi bebek iyi kalp atışını dinledik.rahim ağzına çok yakın bundan dolayı düşük tehliken çok yüksek dedi. 2 iğne 2 serum yedim hastanede. Şimdi kanama kırmızı olarak az az devam ediyor. Korkuyorum ne olacak diye
çalışıyorum 1 hafta rapor verdi işten ayrılman gerekebilir dedi. Progeston hapı verdi bir de.
Bu arada adet tarihime göre 10+2 ama bebek 9+2.
Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun. Benim de arkadaşlarım progesteronla götürdü süreci .Şimdi maşallah sağlıklı kuzucukları var.Insallah atlatırsınız siz de...Benim de kaç gündür belim ağrıyordu.Bu sabah kalktım kanamam var önce kahverengi sonra kırmızı.hemen doktora gittim acilen beni aldı. Kese iyi bebek iyi kalp atışını dinledik.rahim ağzına çok yakın bundan dolayı düşük tehliken çok yüksek dedi. 2 iğne 2 serum yedim hastanede. Şimdi kanama kırmızı olarak az az devam ediyor. Korkuyorum ne olacak diye
çalışıyorum 1 hafta rapor verdi işten ayrılman gerekebilir dedi. Progeston hapı verdi bir de.
Bu arada adet tarihime göre 10+2 ama bebek 9+2.
Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hayirli,sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah .Doktor kontrollerimizden sonra buradan haberleşiriz. Sizin de kanamaniz geçer hayırlısıyla. Size tavsiyem çok sık doktora gitmeyin. Güvendiğiniz tek hekimin takibinde olun.Ben ilk hamileliğimde çok gereksiz yordum zihnimi.Bir sürü doktor gezdim son dakikada doğum yapacağım hastaneye karar verdim.Sonuç gazlı, hiç susmayan bir çocuk büyüttüm. Bu kez daha rahat davranmaya çalışıyorum. Kendimizi gereksiz yıpratmak bebeklere yapılan bir haksızlık.(Bunu eskiden fazlaca yapmıştım ☹)
Bu süreçte kanamaniz inşallah kısa sürede biter.Olumlu düşünüp, güzel hayallere yoğunlaşın. Kendinize dikkat edin,sağlıcakla kalın. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle
Hayirli,sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah .Doktor kontrollerimizden sonra buradan haberleşiriz. Sizin de kanamaniz geçer hayırlısıyla. Size tavsiyem çok sık doktora gitmeyin. Güvendiğiniz tek hekimin takibinde olun.Ben ilk hamileliğimde çok gereksiz yordum zihnimi.Bir sürü doktor gezdim son dakikada doğum yapacağım hastaneye karar verdim.Sonuç gazlı, hiç susmayan bir çocuk büyüttüm. Bu kez daha rahat davranmaya çalışıyorum. Kendimizi gereksiz yıpratmak bebeklere yapılan bir haksızlık.(Bunu eskiden fazlaca yapmıştım ☹)
Bu süreçte kanamaniz inşallah kısa sürede biter.Olumlu düşünüp, güzel hayallere yoğunlaşın. Kendinize dikkat edin,sağlıcakla kalın. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle
İnşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Benim de arkadaşlarım progesteronla götürdü süreci .Şimdi maşallah sağlıklı kuzucukları var.Insallah atlatırsınız siz de...
Sağol. Devam ediyorum çok şükür karnımda belimde ağrı yok akıntıda bir tuhaf.bir var bir bir yok. Şimdide dahada tuhaflaştı.Canım çok geçmiş olsun.Ben iki hamileliğimde de yaşadım o sorunu ama çok şükür hiç bir risk oluşturmadan atlattım.Seninki de öyle bünyevi birşeydir muhtemelen.Ama belinde ya da karnında sancılar olursa o zaman ihmal etme hemen git doktoruna.Birkaç gün dinlen,progestana devam et kesilir zaten.
Kızlar benim akıntı pembeye döndü
Doktoruma sordum bir iğne daha yaptır progestanı ağızdan ve vajinadan kullan yat dedi. Offçok korkuyorum
Başlarda vajinal kullandım. Şimdide arada ağızdan arada vajinadan kullanıyorum. Dua edin bebeğime bir şey olmasınProgestan simdiye kadar vajinal kullandiysan.. O ve kan karisinca pembe renge dönüyor olabilir. Stres yapmamaya Calis doktorunun dedigine güven.. Tüm 9 ayi kanama li gecirenler var canim. Karamsaarliga girmemeye calis. Zor ama Denemelisin...
Başlarda vajinal kullandım. Şimdide arada ağızdan arada vajinadan kullanıyorum. Dua edin bebeğime bir şey olmasın
İnşaallah. Ağrı yok ama ne bilim korkuyorum işte.Canım rabbim korusun inşallah bebeğinii sağ salim alırsın kucağına inşallah korkma ağrı olmadığı sürece kanama olabiliyor
İnşaallah. Ağrı yok ama ne bilim korkuyorum işte.
Salı günü görmüştük. İnşaallah bende alırım sağ salim kucağıma. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBizim burada bir komşu var oda hamileliği boyunca her ay az az kanama gördü şuan maşallah elinde çocuğukalp atışını falan duydunuz mu canm benimde kızımda pembe kan gelmişti birgün sonra geçti
Salı günü görmüştük. İnşaallah bende alırım sağ salim kucağıma. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?