KAHVERENGI SUMUKUMSU AKINTI!

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar bugun temizlik yaptim kendimi fazla zorlamadan. 10.haftamdayim. az once wcde kahverengi akinti geldi peceteye cok koyu renk olmayan. Hic olmamisti. Agrim vs yok ama neden oyle oldu. Sizce tehlikeli bi durummu ne yapmam lazim? Bisey olmaz dimi

Kizlar bugun temizlik yaptim kendimi fazla zorlamadan. 10.haftamdayim. az once wcde kahverengi akinti geldi peceteye cok koyu renk olmayan. Hic olmamisti. Agrim vs yok ama neden oyle oldu. Sizce tehlikeli bi durummu ne yapmam lazim? Bisey olmaz dimi
Kendini yorma canim dikkat et bu donemler riskli oluyor genelde devam ederse yarinda icin rhat etsn bi dr a gorunursun

Cnm dikkatli olam gerkyr o zmnlarda cnm protesgan di galibs ilacn adi onu kullandn mi dr verdmi sana

Canım Protestan kullanıyor musun dikkat et çok yorma kendini. Ama kırmızı kan gelmediği sürece sorun yoktur demişti benim doktorum

Cok korktum ilk defa oldu kske temizlk yapmasaydm cok pisman oldum.... acaba bebek duruyomu ki yerinde
Dusuk yapmis olsan cok agrin olurdu ve kirmizi kanaman olurdu. Cok dikkat et canim. Bikac gun dinlen is falan yapma. Icin rahat etmiyorsa doktora git. Icerde de kanama olabilir. Doktor progestan verebilir.

Cnm dikkatli olam gerkyr o zmnlarda cnm protesgan di galibs ilacn adi onu kullandn mi dr verdmi sana

Canım Protestan kullanıyor musun dikkat et çok yorma kendini. Ama kırmızı kan gelmediği sürece sorun yoktur demişti benim doktorum

Dusuk yapmis olsan cok agrin olurdu ve kirmizi kanaman olurdu. Cok dikkat et canim. Bikac gun dinlen is falan yapma. Icin rahat etmiyorsa doktora git. Icerde de kanama olabilir. Doktor progestan verebilir.
Dr ilac vermedi bana herhangi bi sknti yok dedi yani düşük tehditim yoktu hatta ayda 1 kontrole cagirdi sorun yok diye. Gecen hafta ozele gittim o da guzel hersey fln demisti. Agrin kanaman olursa gel demisti agrim yok kanamada yok ama az once iste kahve akinti geldi odum koptu suan yok

Cnm bnde tam olarak kaçinci haftada oldu hatırlamıyorum ama senin haftalarında bişeydi kahveye yakın jel gibi sümükümsü gibi bi kaç kez akıntım oldu agrım sızımda yoktu ama dinlendim.çok şükür bi sorun çıkmadı inşanlah sendede bi problem olmaz merak etme kalbini ferah tut

Benmde agrim yok suan gecti. Kesin yoruldum diye oldu cnku dha once olmamisti. Insallah kotu bsy olmaz cnim insan korkuyo valla ne yapcagimi sasirdim :)

Kizlar dr umu aradik normal dedi eger artarsa yogun olursa veya kirmiziya donerse hemen gelin dedi. Insallah dedigi gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…