- 16 Haziran 2021
- 67
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi Happyhappyhappy1234
-
Ama daha regl biteli 1 hafta olmuştu ilişkiye girdiğimde ve 34 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama kanaması olarak düşündüm kan da vardı regl akıntısı gibi. Lütfen bilginiz varsa yardımcı olunCanım adetine daha 10 gün varsa belki yerleşme kanamasidir.cunku yerleşme kanaması döllenmeden 10 ve 14 gün içinde gelir
Şimdi yumurtlama gününde ilişkiye girmiş olabilirsin.cunku adetten 1 hafta sonraymış.yumurtlama zamanın galiba adetten 12 gün sonra gibi olmalı.ama erken yumurtlamışta olabilirsin.o yüzden olabilir bence.tabi yumurtlaman gecikmiste olabilir.omceden yumurtalamada böyle birşey yaşıyor muydun canım?Ama daha regl biteli 1 hafta olmuştu ilişkiye girdiğimde ve 34 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama kanaması olarak düşündüm kan da vardı regl akıntısı gibi. Lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
yumurta catladigini zamanda bazi dönemlerde lekelenme oluyor uzayan şeffaf akıntı şeklinde ise yumurtalamadirAma daha regl biteli 1 hafta olmuştu ilişkiye girdiğimde ve 34 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama kanaması olarak düşündüm kan da vardı regl akıntısı gibi. Lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
Yumurtlama kanaması. Bende de hep olur. Kahverengi sümüksüSelam benim reglime daha 10 gün var ve ben 2 hafta önce korunmasız ilişkiye girdim acaba ondan dolayı oluyor olabilir mi?
Normalde 2 regl arası ara kanamam oluyordu ben ayda 2 kez regl oluyorum sanıyordum ara kanamaymış bu sefer şeffaf kanlı ve kahverengi kanlı akıntım oldu 1 haftadır sürüyor.Şimdi yumurtlama gününde ilişkiye girmiş olabilirsin.cunku adetten 1 hafta sonraymış.yumurtlama zamanın galiba adetten 12 gün sonra gibi olmalı.ama erken yumurtlamışta olabilirsin.o yüzden olabilir bence.tabi yumurtlaman gecikmiste olabilir.omceden yumurtalamada böyle birşey yaşıyor muydun canım?
Kasıkta ve belinize ağrı oluyor mu ve kaç gün sürdü cevaplar mısınız rica etsemYumurtlama kanaması. Bende de hep olur. Kahverengi sümüksü
Kasıkta ve belinize ağrı oluyor mu ve kaç gün sürdü cevaplar mısınız rica eYumurtlama kanaması. Bende de hep olur. Kahverengi sümüksü
Evet ilk başta açık sarı gibiydi daha sonra uzayan şeffaf oldu daha sonra 1 kez içinde kan da vardı ,ve şuan kahverengiyumurta catladigini zamanda bazi dönemlerde lekelenme oluyor uzayan şeffaf akıntı şeklinde ise yumurtalamadir
yumurta catladigini zamanda bazi dönemlerde lekelenme oluyor uzayan şeffaf akıntı şeklinde ise yumurtalamadir
yerleşme kanaması genellikle adet dönemiyle aynı zamana denk gelir adet döneminden 1-2 önce veya sonra olur, büyük ihtimalle yumurtlama kanamasıdır, tam olarak adetten sonraki kaçıncı günde oldu lekelenmeSelam benim reglime daha 10 gün var ve ben 2 hafta önce korunmasız ilişkiye girdim acaba ondan dolayı oluyor olabilir mi?
12. Gün ve hâlâ devam ediyor 1 hafta oldu alt karnımda bazen kasıkta ağrı oluyor onun dışında başka sorun olmadı. Yerleşme kanamasında ağrı olmuyor diye biliyorum amayerleşme kanaması genellikle adet dönemiyle aynı zamana denk gelir adet döneminden 1-2 önce veya sonra olur, büyük ihtimalle yumurtlama kanamasıdır, tam olarak adetten sonraki kaçıncı günde oldu lekelenme
Yumurtlama kanaması olabilir dicem ama 1 hafta sürmez en fazla 1-2 gün sürer, ilişki esnansında enfeksiyon veya başka bir hastalık kapmış olabilirsiniz bence bir jinekolağa gözükün.12. Gün ve hâlâ devam ediyor 1 hafta oldu alt karnımda bazen kasıkta ağrı oluyor onun dışında başka sorun olmadı. Yerleşme kanamasında ağrı olmuyor diye biliyorum ama
Yumurtlama kanaması olabilir dicem ama 1 hafta sürmez en fazla 1-2 gün sürer, ilişki esnansında enfeksiyon veya başka bir hastalık kapmış olabilirsiniz bence bir jinekolağa
Teşekkür ederim devam ederse gözükeceğim . Kahverengi akıntı yeni başladı 2 gündür var daha öncesinde şeffaf kanlı akıntı vardı. Önceden kalma adet akıntısı olabilir diye düşünmüştümYumurtlama kanaması olabilir dicem ama 1 hafta sürmez en fazla 1-2 gün sürer, ilişki esnansında enfeksiyon veya başka bir hastalık kapmış olabilirsiniz bence bir jinekolağa gözükün.
yumurta catlamasidir cnm ben 2 kez yerleşme kanaması yaşadım adet tarihinde 4 yada 5 gün önce hafif lekelenme tarzında oluyor ama belki enfeksiyon falan ola bilir dr görünEvet ilk başta açık sarı gibiydi daha sonra uzayan şeffaf oldu daha sonra 1 kez içinde kan da vardı ,ve şuan kahverengi
Çok teşekkür ederim paylaştığımız için önceden de oluyordu bu kadar umursamıyordum ,bu sefer fazla dikkat ettim ondan tuhaf gelmiştir belkiyumurta catlamasidir cnm ben 2 kez yerleşme kanaması yaşadım adet tarihinde 4 yada 5 gün önce hafif lekelenme tarzında oluyor ama belki enfeksiyon falan ola bilir dr görün
Haklı olabilirsiniz teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Yumurtlama çatlaması esnasında gaz sancınız oluyor mu pekiyumurta catlamasidir cnm ben 2 kez yerleşme kanaması yaşadım adet tarihinde 4 yada 5 gün önce hafif lekelenme tarzında oluyor ama belki enfeksiyon falan ola bilir dr görün
Evet oluyor. 3 4 gün sürüyor lekenme kasık ağrısı 1 ya da 2 gün cok az şiddette oluyor.Kasıkta ve belinize ağrı oluyor mu ve kaç gün sürdü cevaplar mısınız rica e
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağolun:)Evet oluyor. 3 4 gün sürüyor lekenme kasık ağrısı 1 ya da 2 gün cok az şiddette oluyor.
rica ederim gaz sancısı da olur kasık ağrısıda olur cnmHaklı olabilirsiniz teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Yumurtlama çatlaması esnasında gaz sancınız oluyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?