Doktora gitmelisinMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim keseyi iki gün önce gördük bugün affınıza sığınarak WC ye gittiğimde iç çamaşırım da kahverengi ile pembe arası bir akıntı olduğunu gördüm. Suanlik bir ağrım sızım yok. Bu yerleşme kanaması mı? Sizce yoksa riskli bir kanama mı? Daha önce benim gibi olmuş biri var mı? Şuan progestan kullanıyorum hemen birşeyler atistirip içtim ama korkuyorum
Merhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim keseyi iki gün önce gördük bugün affınıza sığınarak WC ye gittiğimde iç çamaşırım da kahverengi ile pembe arası bir akıntı olduğunu gördüm. Suanlik bir ağrım sızım yok. Bu yerleşme kanaması mı? Sizce yoksa riskli bir kanama mı? Daha önce benim gibi olmuş biri var mı? Şuan progestan kullanıyorum hemen birşeyler atistirip içtim ama korkuyorum
Bende bugün 4+5 günlük hamileyim betaniznkac çıktı ilk gün ve son yaptığınızda benim Perşembe en son yaptım 654 çıktı ilk yaotigimda da 62.7 çıkmıştı şuan kaç bilmiyorumMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim keseyi iki gün önce gördük bugün affınıza sığınarak WC ye gittiğimde iç çamaşırım da kahverengi ile pembe arası bir akıntı olduğunu gördüm. Suanlik bir ağrım sızım yok. Bu yerleşme kanaması mı? Sizce yoksa riskli bir kanama mı? Daha önce benim gibi olmuş biri var mı? Şuan progestan kullanıyorum hemen birşeyler atistirip içtim ama korkuyorum
Ben de 6+ beşim daha kalp atışını duymadım 5 haftadan beri bı gidip bı gelen kahveregi akıntım var piskolojim bozuldu artikMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim keseyi iki gün önce gördük bugün affınıza sığınarak WC ye gittiğimde iç çamaşırım da kahverengi ile pembe arası bir akıntı olduğunu gördüm. Suanlik bir ağrım sızım yok. Bu yerleşme kanaması mı? Sizce yoksa riskli bir kanama mı? Daha önce benim gibi olmuş biri var mı? Şuan progestan kullanıyorum hemen birşeyler atistirip içtim ama korkuyorum
Hayırlı uğurlu olsun ben adetimden beş gün önce yaptırdım 178 çıkmıştı ilk baş ikinci yaptirdigimda 654 çıktı en son yaptirdigimda da 2781 çıktıBende bugün 4+5 günlük hamileyim betaniznkac çıktı ilk gün ve son yaptığınızda benim Perşembe en son yaptım 654 çıktı ilk yaotigimda da 62.7 çıkmıştı şuan kaç bilmiyorum
İnşallah çok yakın zamanda duyarsınız.. bana da haftaya kalp atışını duymak için çağırdı doktorum bakalım. Peki doktorunuz ne diyor bu kahvrengi akıntınız için. Ben şimdi mesaj attım bana normal dedi ama korkuyorumBen de 6+ beşim daha kalp atışını duymadım 5 haftadan beri bı gidip bı gelen kahveregi akıntım var piskolojim bozuldu artik
Ağrım yok şuan ama ara ara kasıklarımda oluyor. Doktor kontrolünde de ağrın olur dediydi leke için de Doktora mesaj attım o da normal dediEğer ağrın yoksa endişelenme ama eğer ağrın varsa hiç vakit kaybetmeden doktoruna git
Ben adetime 4 gün kala 62. 2 gün kala 204 adet günü 654 yarın kan vericem yine inşallah yükselmiştir adet gününüz ne zamandi benim18 ekimdiHayırlı uğurlu olsun ben adetimden beş gün önce yaptırdım 178 çıkmıştı ilk baş ikinci yaptirdigimda 654 çıktı en son yaptirdigimda da 2781 çıktı
Saglikliysa bir şey olmaz sagliksizsa yapicak bir şey yok diyorİnşallah çok yakın zamanda duyarsınız.. bana da haftaya kalp atışını duymak için çağırdı doktorum bakalım. Peki doktorunuz ne diyor bu kahvrengi akıntınız için. Ben şimdi mesaj attım bana normal dedi ama korkuyorum
Benimde 1 hafta falan sürdü bu renk. Üstelik kanama alanı yokken . Yerleşme kanamasıdır bence bazen kahve tonu da gelebilir kırmızı kan görmedikçe telaş yapmayın progeaston kullanın geçer en kısa zamandaMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim keseyi iki gün önce gördük bugün affınıza sığınarak WC ye gittiğimde iç çamaşırım da kahverengi ile pembe arası bir akıntı olduğunu gördüm. Suanlik bir ağrım sızım yok. Bu yerleşme kanaması mı? Sizce yoksa riskli bir kanama mı? Daha önce benim gibi olmuş biri var mı? Şuan progestan kullanıyorum hemen birşeyler atistirip içtim ama korkuyorum
Bende öyleydim meğer geç döllenmeymiş geç yumurtlamaymış merak etmeyin sık sık kontrole gidin duayacaksınızBen de 6+ beşim daha kalp atışını duymadım 5 haftadan beri bı gidip bı gelen kahveregi akıntım var piskolojim bozuldu artik
Şu kahverengi akıntım olmasa sorun etmiycem moralimi bozuyorBende öyleydim meğer geç döllenmeymiş geç yumurtlamaymış merak etmeyin sık sık kontrole gidin duayacaksınız
Korkmayın hiç bişey olmaz her hamileye oluyorŞu kahverengi akıntım olmasa sorun etmiycem moralimi bozuyor
Ay inşallah moral oldunuz bana çok teşekkür ederimKorkmayın hiç bişey olmaz her hamileye oluyor
Progeaatan kullanıyorum aslında ilk hamileliğim de de düşük yaptım elim yuregimde geziyorum. Doktora attım normal dedi de inşallah devamı gelmezBenimde 1 hafta falan sürdü bu renk. Üstelik kanama alanı yokken . Yerleşme kanamasıdır bence bazen kahve tonu da gelebilir kırmızı kan görmedikçe telaş yapmayın progeaston kullanın geçer en kısa zamanda
En son adetim 18 Eylül'dü. Bu ayda 16 Ekim'de olmam gerekiyordu 5 gün gecikti işte suanlik siz keseyi gördünüz mü ? Heralde hemen hemen aynıBen adetime 4 gün kala 62. 2 gün kala 204 adet günü 654 yarın kan vericem yine inşallah yükselmiştir adet gününüz ne zamandi benim18 ekimdi
İnşallah birşey olmaz en yakın zamanda da kalp atışını duyarsınız dualarım sizinleŞu kahverengi akıntım olmasa sorun etmiycem moralimi bozuyor
Ben Eylül 18 de en son adet oldum 7 gün sürdü ondan önce düşük yapmıştım köye gidicem diye birkaç gün değerlendirdim oda şansa tuttu daha kese görmedim çünkü kan değerim en son 19 Ekim'de 654 çıktı yarın acilde özelde kan vericem salı gunu doktor randevusu var 1500u geçmesini bekliyorum inşallah artmıştır güzel sağlıklı bir şekildeEn son adetim 18 Eylül'dü. Bu ayda 16 Ekim'de olmam gerekiyordu 5 gün gecikti işte suanlik siz keseyi gördünüz mü ? Heralde hemen hemen aynı
Çok teşekkür ederim Rabbim yardımcımız olsunİnşallah birşey olmaz en yakın zamanda da kalp atışını duyarsınız dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?