Kahverengimsi bir akıntı

Progeaatan kullanıyorum aslında ilk hamileliğim de de düşük yaptım elim yuregimde geziyorum. Doktora attım normal dedi de inşallah devamı gelmez
Her hamilelik farklıdır aynı şeyi tekrar yaşayacağınızı düşünmeyin o geçti ve bitti. Benim de oldu ama bu hamileliğim bambaşka oğlumda olan hamileliğim bambaşkaydı ama kahverengi oğlumda da oldu bunda da hersey yolunda dok şükür leke de bitiriyor içinizi ferah tutun bebek hisseder üzülmeyin

Çok teşekkür ederim.. valla duymak istediklerimi yazmışsınız inşallah benimki de güzel seyreder

Sonucunuzu beklemiyorum umarım artmıştır

Bendede olmuştu canım progestan kullandım 3. Aya kadar sonra zaten olmadı birdaha

Sonucunuzu beklemiyorum umarım artmıştır
Dün kese gördük daha bebek oluşmamış karından baktı 1 tane de küçük kist varmis oda gebeliğin ilk zamanlarında olabiliyormus 3 hafta sonra gel kalbini dinliycez bebek oluşursa dedi 5.4 kese boyutu

Bide tavsiyem 7 haftadan önce gitmeyin duyulmazsa boşu boşuna stres yapıp üzülüyor insan kanama vs olmazsa kırmızı

Hayırlı uğurlu olsun canım Bizde geçen perşembe gittik cumartesi kalp atışını dinlemek için çağırdı benim kesem de daha minicik sizinki gibi

Hayırlı uğurlu olsun canım Bizde geçen perşembe gittik cumartesi kalp atışını dinlemek için çağırdı benim kesem de daha minicik sizinki gibi
Allah razı olsun sizin içinde hayırlısı olsun
Dün kan vereyim dedim 4.535 çıktı cuma günü hem kese hem bebeği görebilir miyim acaba bide kalp atışını.

Allah razı olsun sizin içinde hayırlısı olsun
Dün kan vereyim dedim 4.535 çıktı cuma günü hem kese hem bebeği görebilir miyim acaba bide kalp atışını.
Benim 2781 çıktığında keseyi net gorduyduk. İnşallah duyarsınız bize de haber verin bende çok heyecanlıyım acaba duyabilir miyiz diye siz bizden bir gün önce gideceksiniz. Mide bulantınız falan var mı. Ben kokulara karşı çok duyarlı oldum bugün midem kötü oldu. Bende kesemi atacaktım ama buradan atamıyorum niyeyse

Evet sizin geç döllenme değil ve hersey çok normal şimdi baktım maşallah 4 +3 te görmüşsünüz 5 te değil hersey çok normal merak etmeyin 7. Hafta kalp atışı için gidin derim
Hayır siz yanlış analdinjz ben 4+3 de görmedim ben tam 5 haftalikta gördüm soruyu soran bayan 4+3 TE gördü

Benimde bugün 5+1 kese boyunuz kaç benim 5.4 mm karından mi alttan mi göründü

Eklentiler

• IMG_20231023_132841.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 16981725974708850960324630465162.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…