- 15 Ağustos 2023
- 339
- 99
- 18
- 30
Her hamilelik farklıdır aynı şeyi tekrar yaşayacağınızı düşünmeyin o geçti ve bitti. Benim de oldu ama bu hamileliğim bambaşka oğlumda olan hamileliğim bambaşkaydı ama kahverengi oğlumda da oldu bunda da hersey yolunda dok şükür leke de bitiriyor içinizi ferah tutun bebek hisseder üzülmeyinProgeaatan kullanıyorum aslında ilk hamileliğim de de düşük yaptım elim yuregimde geziyorum. Doktora attım normal dedi de inşallah devamı gelmez
Çok teşekkür ederim.. valla duymak istediklerimi yazmışsınız inşallah benimki de güzel seyrederHer hamilelik farklıdır aynı şeyi tekrar yaşayacağınızı düşünmeyin o geçti ve bitti. Benim de oldu ama bu hamileliğim bambaşka oğlumda olan hamileliğim bambaşkaydı ama kahverengi oğlumda da oldu bunda da hersey yolunda dok şükür leke de bitiriyor içinizi ferah tutun bebek hisseder üzülmeyin
Sonucunuzu beklemiyorum umarım artmıştırBen Eylül 18 de en son adet oldum 7 gün sürdü ondan önce düşük yapmıştım köye gidicem diye birkaç gün değerlendirdim oda şansa tuttu daha kese görmedim çünkü kan değerim en son 19 Ekim'de 654 çıktı yarın acilde özelde kan vericem salı gunu doktor randevusu var 1500u geçmesini bekliyorum inşallah artmıştır güzel sağlıklı bir şekilde
Bendede olmuştu canım progestan kullandım 3. Aya kadar sonra zaten olmadı birdahaMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim keseyi iki gün önce gördük bugün affınıza sığınarak WC ye gittiğimde iç çamaşırım da kahverengi ile pembe arası bir akıntı olduğunu gördüm. Suanlik bir ağrım sızım yok. Bu yerleşme kanaması mı? Sizce yoksa riskli bir kanama mı? Daha önce benim gibi olmuş biri var mı? Şuan progestan kullanıyorum hemen birşeyler atistirip içtim ama korkuyorum
Dün kese gördük daha bebek oluşmamış karından baktı 1 tane de küçük kist varmis oda gebeliğin ilk zamanlarında olabiliyormus 3 hafta sonra gel kalbini dinliycez bebek oluşursa dedi 5.4 kese boyutuSonucunuzu beklemiyorum umarım artmıştır
Son adete göre kaç haftalıkDün kese gördük daha bebek oluşmamış karından baktı 1 tane de küçük kist varmis oda gebeliğin ilk zamanlarında olabiliyormus 3 hafta sonra gel kalbini dinliycez bebek oluşursa dedi 5.4 kese boyutu
İçinizi ferah tutunÇok teşekkür ederim.. valla duymak istediklerimi yazmışsınız inşallah benimki de güzel seyreder
5+1 18 Eylül son adetSon adete göre kaç haftalık
Çok normal çok benim de oldu aynısı ki geç döllenme olmuş vs siz çok erken gitmişsiniz doktora çok çok erken keseyi görmüş olmanız bile çok güzel birşeu çünkü ben 5 haftada görememiştim5+1 18 Eylül son adet
Ben geç döllenme olsaydım gorumezdiÇok normal çok benim de oldu aynısı ki geç döllenme olmuş vs siz çok erken gitmişsiniz doktora çok çok erken keseyi görmüş olmanız bile çok güzel birşeu çünkü ben 5 haftada görememiştim
Aaa aynıyızz benimde 19 eylül son adet ve hamileyim5+1 18 Eylül son adet
Evet sizin geç döllenme değil ve hersey çok normal şimdi baktım maşallah 4 +3 te görmüşsünüz 5 te değil hersey çok normal merak etmeyin 7. Hafta kalp atışı için gidin derimBen geç döllenme olsaydım gorumezdi
Benim de 5+1Aaa aynıyızz benimde 19 eylül son adet ve hamileyim
Cumartesi günü doktora gittim kesem çok küçüktü doktor cuma günü gel keseyi daha net görürüz dedi tekrar gidicem sizde süreç nasıl ilerliyor. Şu küçük yuvarlak olan keseymiş.Benim de 5+1
Hayırlı uğurlu olsun canımCumartesi günü doktora gittim kesem çok küçüktü doktor cuma günü gel keseyi daha net görürüz dedi tekrar gidicem sizde süreç nasıl ilerliyor. Şu küçük yuvarlak olan keseymiş.Eki Görüntüle 3323074
Allah razı olsun sizin içinde hayırlısı olsunHayırlı uğurlu olsun canımBizde geçen perşembe gittik cumartesi kalp atışını dinlemek için çağırdı benim kesem de daha minicik sizinki gibi
Benim 2781 çıktığında keseyi net gorduyduk. İnşallah duyarsınız bize de haber verin bende çok heyecanlıyım acaba duyabilir miyiz diye siz bizden bir gün önce gideceksiniz. Mide bulantınız falan var mı. Ben kokulara karşı çok duyarlı oldum bugün midem kötü oldu. Bende kesemi atacaktım ama buradan atamıyorum niyeyseAllah razı olsun sizin içinde hayırlısı olsun
Dün kan vereyim dedim 4.535 çıktı cuma günü hem kese hem bebeği görebilir miyim acaba bide kalp atışını.
Hayır siz yanlış analdinjz ben 4+3 de görmedim ben tam 5 haftalikta gördüm soruyu soran bayan 4+3 TE gördüEvet sizin geç döllenme değil ve hersey çok normal şimdi baktım maşallah 4 +3 te görmüşsünüz 5 te değil hersey çok normal merak etmeyin 7. Hafta kalp atışı için gidin derim
Benimde bugün 5+1 kese boyunuz kaç benim 5.4 mm karından mi alttan mi göründüCumartesi günü doktora gittim kesem çok küçüktü doktor cuma günü gel keseyi daha net görürüz dedi tekrar gidicem sizde süreç nasıl ilerliyor. Şu küçük yuvarlak olan keseymiş.Eki Görüntüle 3323074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?