En sevdiklerim, şişko British Shorthairler.
Kısa boylu, tıknaz, kısa bacaklı, yuvarlak kafalı ve kulakları sivri olmayan bu kediler genellikle gri, beyazımsı sarı yada sarımsı beyaz olurlar. Tüyleri çok yormaz, evcimendir, kendi halindedir. Nasıl alıştırırsan öyle gider derler; her gün taranmaya alıştırırsan her gün istermiş.
Ve çok tatlılar
Eki Görüntüle 844153 Eki Görüntüle 844154 Eki Görüntüle 844155
oy şunların tatlılıklarına yaaa......
yerim yerim onları......
özellikle küçük açık gri olana bayıldım, hem tombik hemde muzipDD
bu arada sizin burcunuz ne merak ettim? özel bulmazsanız tabiki:)
ben bunları naparım biliyonmu?
iyice bi sıkıştırırım cıyyyııııkkkk diye bi ses çıkar severkenDDD
gerçekten çok tatlılar......
bende kedi aşığıyım senin gibi:103::103:
ama eşim evde kedi istemediği için kedim yok malesef evimde, olsun dışarda var
evimde de olsun isterdim ama bunada şükür, her istediğimiz olmuyor malesef hayatta.
elbette özel olmazboğa burcuyum
sizin burcunuz nedir?
çok severim kedileri, genelde hayvanları ama en en çok kedileri
benim de eşim istemedi ilk, hatta sevmiyordu, korkuyordu, tiksiniyordu, ailesi hayvanlardan nefret ediyor ve bu yüzden aileden hayvan sevgisini öğrenmemiş, umursamıyordu hayvanları hiç, ama o kadar çok bahsettim o kadar çok önünde sevdim o kadar çok uğraştım ki, artık rüyalarında kedi görür oldu, hayvan haklarını savunuyor şu anda, nesli tükenmekte olan hayvanlar için çalışmalara katılıyor.
eğer ailesinden öğrenmediyse artık yeni ailesi sizsiniz ve sizden görerek öğrenecektir. Onun yanında sevin, videolar izletin, fotoları gösterin..
erkekler çocuk sevgisini eşlerınden öğrenirmiş, görerek öğrenirlermiş, hayvan sevgisini de görerek öğrenmelerini sağlamak lazım
eşim hayattaolmaz derdi ben olduğum sürece bu eve hayvan mayvan giremez derdi, çok katıydı, şimdi melek gibi, sokak kedilerini besliyor
cevap için teşekkürler:)
bende koçum.
eşinizin değiştiğine sizin adınıza çok sevindim gerçekten.
eşim hayvanları sevmez değil, sever, beslerde bahçede, eşimdeki sorun kendisinin temizlik ve genel takıntı durumu, evde asla tahammül edemiyor hayvana, ve değişmeside çok zor, onun dışında hayvanları sever, bakar, kendisinin iş yerinde köpeği bile var özenle baktığı, hatta kediside var
sorunu onun takıntıları, bilirsiniz takıntılarda kolay kolay değişmez......
ama evde çok çok zor bi kedi istemesi, ben sizi çok iyi anladım, ama kuşa seslenmiyo, 2tane kuşumuz var evde, balık alsam onada ses etmicek ama kedi tüyüne falan katlanamıyo malesef
birde kişideki karakterde önemli galiba, uyumlu yumuşak başlı karakterdeki kişilere sevgi aşılamak daha kolay ama bunun aksi olan karaktere ise daha zor sevgi aşılamak, büyük ihtimal eşiniz su grubudur, oyüzden daha kolay olmuştur aşılamanız:)
benim eşim ise boğa, boğalar biraz zordur malesef..... inattır, inatta bi murat o da ayrıdır tabikiD
eşinizin burcu ne peki diye sorcam ama gereksiz bi soru olur belki diye soramıyorum şuan bunu size, ama muhtemelen su grubudur, yumuşak başlıdır bence, heleki sizin için yengeçse eşiniz boğa-yengeç uyumu şahanedir genelde.
bu arada kaplumbağanızı merak ettim
büyük mü?? bi görüntü olsamıydı acaba sayın kaplumbaaadan?:)
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?