hemen kadının dokunduğu yerleri temizliyor, bir de ne tatlı yahu, mıncık mıncık
[video=youtube_share;fHEUI2cv0XI]http://youtu.be/fHEUI2cv0XI[/video]
evet çok tatlı:)
niyeyse ben korktum bu evden......
çok ilginç, belki de haklısın, eşim de inattır ama benim nasıl candan sevdiğimi gördükçe şaşırdı, anlamaya çalıştı belki de, evde asıl takıntılı olan benimbenim gibi biri nasıl hayvanlara karşı bu kadar toleranslı çok şaşırıyordu eşim terazi burcu, hiç bilmiyorum su mu oluyor, yumuşak başlı mı demek bu
burçlardan sadece koç ve yayı biliyorum koç arkadaşım çok inattı yay arkadaşım da gerilmiş bir ok gibi her an fırlamaya hazır hiç yerinde duramaz kıpır kıpır fıkır fıkır bir şeydikoç arkadaşım da liderdi inatçı lider emir veren tüm grubu yönlendiren önder birisiydi.
asıl takıntılıo lan benim dedim ya; astım, küf mantar polen hayvan tüyü ve arılara allerjim var, onun dışında köpek korkusu, hastalık korkusu ve mikrop korkusu teşhislerim varhiçbir yere oturamam, dokunamam, kimseyle tokalaşıp öpemem, biri dokunduğu zaman gidip banyo yaparım :26:
ama kedilerin çok temiz olduğunu biliyorum, devamlı temizlik halindeler, biri sevdiği zaman iki saat dokunulan yeri yalıyorlarbana çok benziyorlar, dilleri çok steril, tüyleri tertemiz insandan tiksinirim ama kediden tiksinmem
köpek korkusunu ise arkadaşım sayesinde yendim, köpek gördüğüm an kasılıp titriyordum, eve iki tane kocaman köpekle gelmişti, bir süre onlara baktık, ilk başlarda çıldıracak gibiydim, çünkü kapını açık bıraktığın an gelip yatağına yatıyorlardı, nevresimlerimi değiştirmekten helak olmuştum. biri çok hisliydi de diğeri korktuğumu anladığı için üzerime hırlıyordu, ama zamanla alıştık birbirimize korkumu yenmeme çok yardımcı oldular, şimdi sokakta gördüğüm köpeklere ben saldırıyorum, severken çıldırasım geliyor
insan korkularının üzerine gitmeli gitmeli de insanlar da pek pis ama kediler öyle mihiç unutmam kumunu açmayı unutan arkadaşın kedisi veterinerlik olmuştu, o kadar çok tutmuş ki çişini hastalanmış, eğer öğretirsen kesinlikle sağı solu pisleteyim her yere dışkılayım demiyorlar. illa da kumuna yapacaklar, sonra bir köşeye çekilip iyice temizlenmelerine bayılıyorum
kaplumbağalarımız çok büyük, yabancı birini görünce hırt diyeısırıveriyorlar küçücük ağızları var ama açınca kocaman oluyor
şu an yanımda değiller, arkadaşa bıraktım, eğitim için yurt dışına çıktım onları da yanımda götüremezdim, aslında gelmeden önce göle bırakacaktım ama çok acil oldu apar topar hazırlanıp gitmem gerekti, ama içim rahat arkadaşımın da onlarla çok iyi ilgilendiğini biliyorum. akvaryumları çok geniş rahat rahat yüzüyorlar ve iyileşince salacağımıza karar verdiğimiz için doğal beslendirdik, canlı kurtlarla böceklerle canlı balıklarla beslendiler, elbet ağızlarına tutmadık onlar yakalamaya çalışıyorlardı, artık çok iyi avlanıyorlar, ikisi de çok uyanık tipler, gözleri çok sağlıklı, odaya minicik birsinek bile girse hemen kafalarını gözlerini hızla çevirip bakıyorlar, içgüdüleri yerinde, gölde en az yirmi sene daha yaşar onlar.
öncelikle sen boğa burcu olduğuna tam olarak eminmisin arkadaşım:)
bu yazını okuyunca bunu sormak istedim sana......
sende gerçekten çok ilginçsin:)
terazilerle genelde aramda hep bi mesafe olmuştur ben kendimi bildim bileli ben farkında olmadan, nedendir bilmiyorum, oyüzden terazileri pek bilmem, hava grubuna girer terazi, bildiğim kadarıyla yumuşak huyludan ziyada uyumlu kişiliklerdir ve inat yönleri fazla değildir.
ama boğalar inattır bu bir gerçek
evet koçlarda inattır bende koçum çünkü, ama ben her zaman çok inat etmem olgunlaştırdı hayatta yaşadığım bazı şeyler beni, ama eğer birşeye gerçekten inat edeyim boğa yanımda halt eder....... nadir olur ama böyle..... çünkü artık son hadde dayanmıştır artık, sigortam atmıştır artık, akıl devre dışı
zaten olgunlaşmak yada gelişmekte diyebiliriz buna çok şey ifade eder hayatta bence......
evet koçlarda liderlik özellikleri vardır, yaylar gergindir genelde evet..... yaylara ver gezsinler o şehir senin bu şehir benim:))))
bayılırlar gezmeye yaylar:)
boğalarında işine karışmican, he he diyecen duracan
azimlidir boğalar ama.
eşimin şuan için kediye evet diceni hala ben hiç sanmıyorum ev içerisinde.....
eve 3defa kedi getirdim evlendim evleneli, ama nafile.....
ne paralar döktüm
van kedisi aldım kısa tüylü diye, iran kedisi aldım sessiz sakin diye.......
birine hareketli dedi, diğerinede tüyü çok dökülüyo tüyü çok uzun dedi
geline oyna demişler yerim dar demiş.....
belki ilerde çocuğumuz olduğunda çocuk yada çocukların baskısıyla eve bi kedi girebilir şuan tek umudum o
kaplumbağalarınızada allah uzun sağlıklı ömürler versin inşaallah.....
geçen birinden duymuştum doğru ise; en uzun yaşayan hayvan kaplumbağa imiş.....
kendi kendime bunu duyunca şöyle düşündüm hatta; kaplumbağa yavaş bi hayvan, demek sakin olmak ömrü uzatıyor.......
boşuna atalarımız dememiş acele giden ecele gider diye allah korusun......
atalarımız hep doğru demiş ne demişse.....
siz veteriner misiniz yoksa?
ve birde neden kaizen ismi? tabi yine özel olmazsa?:)
siz yeni üyemisiniz?
bu arada ben meraklı melehatımdır her bişeye nedensizce, huyum yani