Kaizen'den Kediler

hemen kadının dokunduğu yerleri temizliyor, bir de ne tatlı yahu, mıncık mıncık

[video=youtube_share;fHEUI2cv0XI]http://youtu.be/fHEUI2cv0XI[/video]

evet çok tatlı:)

niyeyse ben korktum bu evden......

öncelikle sen boğa burcu olduğuna tam olarak eminmisin arkadaşım:)
bu yazını okuyunca bunu sormak istedim sana......

sende gerçekten çok ilginçsin:)
terazilerle genelde aramda hep bi mesafe olmuştur ben kendimi bildim bileli ben farkında olmadan, nedendir bilmiyorum, oyüzden terazileri pek bilmem, hava grubuna girer terazi, bildiğim kadarıyla yumuşak huyludan ziyada uyumlu kişiliklerdir ve inat yönleri fazla değildir.
ama boğalar inattır bu bir gerçek
evet koçlarda inattır bende koçum çünkü, ama ben her zaman çok inat etmem olgunlaştırdı hayatta yaşadığım bazı şeyler beni, ama eğer birşeye gerçekten inat edeyim boğa yanımda halt eder....... nadir olur ama böyle..... çünkü artık son hadde dayanmıştır artık, sigortam atmıştır artık, akıl devre dışı
zaten olgunlaşmak yada gelişmekte diyebiliriz buna çok şey ifade eder hayatta bence......
evet koçlarda liderlik özellikleri vardır, yaylar gergindir genelde evet..... yaylara ver gezsinler o şehir senin bu şehir benim:))))
bayılırlar gezmeye yaylar:)
boğalarında işine karışmican, he he diyecen duracanDDD
azimlidir boğalar ama.

eşimin şuan için kediye evet diceni hala ben hiç sanmıyorum ev içerisinde.....
eve 3defa kedi getirdim evlendim evleneli, ama nafile.....
ne paralar döktüm
van kedisi aldım kısa tüylü diye, iran kedisi aldım sessiz sakin diye.......
birine hareketli dedi, diğerinede tüyü çok dökülüyo tüyü çok uzun dedi
geline oyna demişler yerim dar demiş.....
belki ilerde çocuğumuz olduğunda çocuk yada çocukların baskısıyla eve bi kedi girebilir şuan tek umudum o

kaplumbağalarınızada allah uzun sağlıklı ömürler versin inşaallah.....
geçen birinden duymuştum doğru ise; en uzun yaşayan hayvan kaplumbağa imiş.....
kendi kendime bunu duyunca şöyle düşündüm hatta; kaplumbağa yavaş bi hayvan, demek sakin olmak ömrü uzatıyor.......
boşuna atalarımız dememiş acele giden ecele gider diye allah korusun......
atalarımız hep doğru demiş ne demişse.....

siz veteriner misiniz yoksa?
ve birde neden kaizen ismi? tabi yine özel olmazsa?:)
siz yeni üyemisiniz?

bu arada ben meraklı melehatımdır her bişeye nedensizce, huyum yani

burçlardan hiç anlamam ama doğum günüme göre boğa çıkıyor, zaten o tarihler arasında doğan her insanın birebir aynı çıkma ihtimali çok düşük olsa gerek
ilginçtir bugüne kadarki bütün erkek arkadaşlarım terazi burcu idi sonunda da bir terazi ile evlendim, rastlantı işte...
sakinlik iyidir, sinir hiç sevmem, evlerden ırak olsun, ömrü uzatır sakinlik, kaplumbağaların uzun ömrü için hem dediğiniz sakinlik, yavaşlık hem de karışık beslenseler de daha çok bitkisel beslenmeleri etkili imiş.
henüz mesleğim yok (arada hayatta kalmak için çevirmenlik yapıyorum ) ama diplomama göre filologum, kpss hazırlanıyorum, bu yaz sınavı kazanıp 10 ay sonra işime başlıyorum
sizin mesleğiniz nedir?
Kaizen'in anlamı kai: değişim zen: daha iyi birleşince sürekli daha iyiye gidiş demek oluyor. Aynı zamanda dünyaca uygulanmaya çalışılan Japon felsefesi, tam olarak uygulasa herkes insanlık daha iyiye gidecektir. Her gün belli bir amaç ya da amaçlar için atılan küçük adımlar ama her gün, kendini strese sokmamak için uygun bir zaman vereceksin kendine ve yavaş yavaş ilerleyeceksin zamanla hergün uyguladığın için zaten alışkanlığın olacak ve yavaş yavaş hızlıya dönüşecek kendiliğinden.
mottom gelişmeye devamdı, Kaizen felsefesini okuduktan sonra kesinlikle bana uyduğunu ve gerçekte istediğimin bu olduğunu anladım, o yüzden Kaizen
bir ay önce açtım bu hesabı ama çok eskiden beri takip ederim kadınlar kulübünü.
kadınlar kulübü ve ekşi sözlük devamlı okuduğum siteler, belki ilerde eçkşi sözlüğe de üye olurum ama orası sadece okumak için güzel gibi :44:

çok ilginçsin gerçektenDD
memnun oldum tanıştığımıza......

ben ev hanımıyım, mesleğim normallisebitirmek dermişimDD

kaizen felsefesini biliyorum, yüzeysel okumuştum bi kere ne olduğu konusuna dair, bu sitenin sahibinin nickini biliyomusun?:)
hı birde onun profilinde de çevirmen yazıyodu galiba.
birde bence inanç felsefeden önce geliyo:)
neyse sen bana bakma konu konuyu açar gider yoksa.
ekkşi sözlüğüde bildim bileli sevmem, saçma sapan......
benimde misafirlerim vardı dün akşamdan beri yatılı, yeni gittiler......
bu arada sayende filolojii diye bişeyin var olduğunu ve ne olduğunu öğrenmiş oldumDDD:13:
filoloog diyince denizle alakalı bişey sandım bi anDD filo file ağ derken deniz balık falan geldi aklıma
ama öyle değilmiş

normal biriyim yahu :)))
ben de memnun oldum tanıştığımıza
bu sitenin bir sahibi olduğunu bile bilmiyorum, yani sonuçta kadınlar çekip çeviriyor işte diyordum ama sahip duymasın o zaman
diplomada filolog yazıyor diye öyle dedim Türkçesi dilbilimci, diller arasında gidip geliyoruz işte

sahipDD

he heee tamam:)

[video=youtube_share;EKvNqe8cKU4]http://youtu.be/EKvNqe8cKU4[/video]

Kutuları severiz...

Son düzenleme:
[video=youtube;5VaKBu31cm4]http://www.youtube.com/watch?v=5VaKBu31cm4[/video]

[video=youtube;C-UKbDMfnuI]http://www.youtube.com/watch?v=C-UKbDMfnuI[/video]

zavallı kedicik, bebek seveyim derken canını çıkaracak, ikisini yalnız bırakmamak lazım

aynen:)
ama bebekte kediyi çok seviyo nasıl sevmesi gerektiğini bilmesede:))))

dün gezmeye gitmiştim, dönüşte yolda bi ev kedisi gördüm, bir apartmandan çıktı ve tertemizdi belliydi yani bi evi vardı, ihtiyaç için çıkmış galiba, vesselam iyi bi sevdirdi kendini bana:))))
onu sevince çok mutlu oldum.......
sonrada peşime düştü, bende kovaladım arkama takılıp kaybolmasın diye, ben kovalayınca vazgeçip evine doğru döndü.
böyle sarıydı, elleri falan beyazdı:)

[video=youtube;C2iu9vPs75Q]http://www.youtube.com/watch?v=C2iu9vPs75Q[/video]

saf köpiş kedi gibi olmaya çalışıyo, ama biraz zor olur:))))))

o ellere bitiyorum zaten, patilerini ısırasım geliyor, güzellerim benim

benim oğlum bunun aynısından ama daha büyüğü hızla büyüyor sıpam :)

çok tatlı o zaman ne kadar da şanslısın.
tekirler çok tatlı oluyorlar
benim kedim soke olacak ama sokelerin içinden tekir olsun çok isterim

tebrik ederim seni arkadaşım kedi edinme kararı aldığın için

gerçekten çok güzel bir şey ben edinene kadar bu kadar güzel birşey olduğunu bilememişim ,ev ahalisinin bir parçası oluyor

bizim henüz bebeğimiz yok ama gölge sayesinde yokluğunu çok aramıyoruz henüz zira gözümüz hep oğlumuzda evin neşesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…