• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaka yapamıyor

5. Gününde yaptı
Çok normal.10.gune kadar müdahale etmeyi reddediyor hekimler.eger bebeğinizin barsak hareketleri mevcutsa.bubu da ufak bi muayene ile hemen anlıyorlar.lutfen kafanıza göre fitil vermeyin.
Benim bebeğim 13 gün yapmadığı oluyordu.10 günü aşınca veriyorduk.5-6 gün fitil vermek için çok kısa bir süre.bebeginize bilmeyerek kötülük yapıyorsunuz,

Çok normal.10.gune kadar müdahale etmeyi reddediyor hekimler.eger bebeğinizin barsak hareketleri mevcutsa.bubu da ufak bi muayene ile hemen anlıyorlar.lutfen kafanıza göre fitil vermeyin.
Benim bebeğim 13 gün yapmadığı oluyordu.10 günü aşınca veriyorduk.5-6 gün fitil vermek için çok kısa bir süre.bebeginize bilmeyerek kötülük yapıyorsunuz,
Daha fitil vermiyorum ama doktoruma söylememe ragmen bagıraak hareketlerine falan bakmadı o nasıl oluyor anlamıyorum ama rahatlıkla gaz cıkarıyor bagırsak hareketi olmasa cıkaramaz sanırım dimi zeytinyagı denedim süte ekledim o sekilde yaptı kakasını ama kabızdı bugunde 3. Günü daha yapmadı beklemedeyiz bakalım

Oğlum 13gun kaka yapmadı doktor lavmanctapti onda bile 1 gün sonra yaptı kakayi doktor normal dedi aynı dediğiniz gibi kabız değildi birsey olmaz fitile alıştırmayın bence bazı bebeklerde oluyor öyle

Oğlum 13gun kaka yapmadı doktor lavmanctapti onda bile 1 gün sonra yaptı kakayi doktor normal dedi aynı dediğiniz gibi kabız değildi birsey olmaz fitile alıştırmayın bence bazı bebeklerde oluyor öyle
Fitil vermiyorum artık bir iki kez zeytinyagı eklemiştim sütüne cok iyi geldi kabızlıgı gitti kakasını rahat yapıyor artık cok sukur

Back
X