- Konu Sahibi Kucukcezve
-
merhaba arkadaşlar benimde kızım 20 aylık aynı şekilşde bizde kakamızı yaparken krizlere giriyoruz.çocuk renkten renge mi girmiyor terler döküyor , bacaklar kas katı var gücüyle sıkıyor kendini kakası gelmesin diye saatlerce ağlıyor ben de kahroluyorum tabi.dr dubalac verdi bizede bir süre kullandım yumuşattı fakat o korku girdi ya içine yumuşakta olsa sıkıyor kendini yapmamak için savaş veriyor bende zorlamak daha çok korkutmak istemiyorum bezini bağlıyorum .kendi kendine yapana kadar bende onunla oyunlar oynuyor gel beraber yapalım deyip onu rahatlatmaya çalışıyorum 1 haftadır korkusu biraz daha azalmış gibi ama kaka yüzünden çişinide söylemekten vazgeçti.lazımlığın başında durup ayakta işemeye başlıyor işerkende anne çiş diyor nasıl yapıcaz bilmiyorum ama tuvalet eğitimi ciddi bir meseleymiş onu anladım.
Allah çocukların içinden bu korkuyu alsın bir anönce inşallah
benim kızımda 2,5 yaşında kısmen bu şekilde ama bizim sorunumuz kabızlık kakasını bi türlü yapamıyor ıkınıyor zorluyor ama yok kabızlık için neler yapmadımki lifli gıdalar posalı yiyecekler daha neler neler dr sütü kemesini söyledi bende biberonuna ayran+süt katıp verdim 2 ay falan devam ettik değişen birşey yok beslenmeside sulu gıdalar pilav makarna falanda yok ne yaptıysak olmadı duphalak verdik bir süre iyiydi ama bu seferde alışkanlık yaptı bunuda bıraktık 1,5 senedir böyle büyüynceye kadar böyle gidecek galiba anneler öle diyo
istersen birde yulaf kepeği unuyla kek yapmayı dene arkadaşım. içine biraz elma biraz havuç eklersen daha lezzetli oluyor. aktarlarda bulabilirsin . 1 dilim kek çok işine yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?