Evet 3 ayrı doktora götürdüm anne sutu alan cocuklarda 12 gune kadar normal biriktieip oyle yapar diyo ama cok huzursuz yavrum surup vardi yine tik yok bilmiyorum ne yapacagimi şaşırdım
Benim kızımda 7 günde bir yapıyodu banada normal diyodu doktor 10 günü geçerse gel diyorlardı ama çocuk sıkıntıdan uyuyamıyordu zavallım ağlamaktan çatlıyodu meğersem süt yetersiz geldiği için doymuyormuş oyüzdende kaka yapamıyormuş ek mamaya başladık malesef bi haftadır hergün yapıo .. Anne sütü alan çocuklarda normal diyolar ama bence pek normal değil bebiş çatlıyo çünkü
Benim kızımda 7 günde bir yapıyodu banada normal diyodu doktor 10 günü geçerse gel diyorlardı ama çocuk sıkıntıdan uyuyamıyordu zavallım ağlamaktan çatlıyodu meğersem süt yetersiz geldiği için doymuyormuş oyüzdende kaka yapamıyormuş ek mamaya başladık malesef bi haftadır hergün yapıo .. Anne sütü alan çocuklarda normal diyolar ama bence pek normal değil bebiş çatlıyo çünkü
Benim yavrumda 4,5 aylik, onceki gun 2 gunun ustune kaka yapti, anck sicak banyo yaptrmistim ondan sanirim yaptydi ama bugun 3,5 gun oldu hala yapmadi. Popoya z.yagi surdum ama fayda etmedi. gerci keyfi yerinde ama hergun 3-4 kez yapan cocuk simdi nobette.. Bi kac yazi okudum. Baba sever bebek deniomus buna, biriktrip yaptklari ve az bez harcadiklri icin dr.una sordum, 3. Gun aksami gliseril fitil atin dedi. Uyudu simdi, yarin ola hayrola..