Çocuk Hastalıkları kakasini yapmayan bebekler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

met71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
148
25
48
Ankara
Kizlar bu bebekler ne zaman kaka yapacaklar 50 gunluk oglum toplamda 6 defa yapti benim gibi olan varmi çözümler neler

canım götürdün mü doktora?
yediğini çıkarıyor mu?
ben henüz anne olmadım ama çevremde hiç duymadım az kaka yapan.

Evet 3 ayrı doktora götürdüm anne sutu alan cocuklarda 12 gune kadar normal biriktieip oyle yapar diyo ama cok huzursuz yavrum surup vardi yine tik yok bilmiyorum ne yapacagimi şaşırdım

Kizlar bu bebekler ne zaman kaka yapacaklar 50 gunluk oglum toplamda 6 defa yapti benim gibi olan varmi çözümler neler

Benim kızımda 7 günde bir yapıyodu banada normal diyodu doktor 10 günü geçerse gel diyorlardı ama çocuk sıkıntıdan uyuyamıyordu zavallım ağlamaktan çatlıyodu meğersem süt yetersiz geldiği için doymuyormuş oyüzdende kaka yapamıyormuş ek mamaya başladık malesef bi haftadır hergün yapıo .. Anne sütü alan çocuklarda normal diyolar ama bence pek normal değil bebiş çatlıyo çünkü :(

Benim kızımda 7 günde bir yapıyodu banada normal diyodu doktor 10 günü geçerse gel diyorlardı ama çocuk sıkıntıdan uyuyamıyordu zavallım ağlamaktan çatlıyodu meğersem süt yetersiz geldiği için doymuyormuş oyüzdende kaka yapamıyormuş ek mamaya başladık malesef bi haftadır hergün yapıo .. Anne sütü alan çocuklarda normal diyolar ama bence pek normal değil bebiş çatlıyo çünkü :(

Canim bende gunde 2 defa mama veriyorum artik yani soyledigin mantikli cunku aman aman da sutum yok

Benim yavrumda 4,5 aylik, onceki gun 2 gunun ustune kaka yapti, anck sicak banyo yaptrmistim ondan sanirim yaptydi ama bugun 3,5 gun oldu hala yapmadi. Popoya z.yagi surdum ama fayda etmedi. :( gerci keyfi yerinde ama hergun 3-4 kez yapan cocuk simdi nobette.. Bi kac yazi okudum. Baba sever bebek deniomus buna, biriktrip yaptklari ve az bez harcadiklri icin ;) dr.una sordum, 3. Gun aksami gliseril fitil atin dedi. Uyudu simdi, yarin ola hayrola..

Sen mutlka dr.a sor, bagrsak tembelligi olmasin?

emiyor mu mama mi? Benim kizimda boyle bir sorun olmadi emziriyorum 5 aylik hergun yspiyordu smdi 3 4 gunde bire cikti degisiyor glb baktm yapmiyor zeytinyagi bir cay ksgi kdar veriyorum gene yapmazsa popodan kulak temizliyicisnle yapiyorum:26:

Back
X