Cano ben yazacaktım anlatacaktım uzun olur diye yazmadım yeminle .
Bundan 2 sene önce Anneler günü 1 gün önceden hediye almaya gidecektim kendi anneme bile değil kayinvalideme hediye almaya gidiyorum bendeki salaklığa enayiliğe bakın

Neyse dedimki çocuklarla gitsem şimdi düzgün birşey alamam çocuklara baksın hemen gider gelirim.Amannnn aradı aradı çocuklar durmuyor nerede kaldın 10 dakikada bir aradı en sonunda ben sana ne diyorum sen anlamiyormusun gel çocukları al dedi.
Bi geldim ama koşarak başına eşarbı bağlamış yırtınıyor.Suratı asık neredeyse beni dövücek
Ben komşuya gidiyorum tansiyonumu ölçtürecegim dedi daha ben evden çıkmadan komşuya indi komşu da bir bağrınıyor
Bebeleri bıraktı gitti kaç saattir gelmiyor tansiyonum çıktı daha neler neler

Çok darildim ağlaya ağlaya eve geldim
Söyledim sonradan böyle dedin diye ben sormazmiyim lafçı Elif diyor .(Elif abla komşusu )bende o soylemediki ben daha apartmandan çıkmadan sen bağrındın dedim kendi kulaklarimla duydum dedim bozuldu
Amannn anlatsam roman olur
Benim gibi babanne kayınvalide zor bulunur diyor
Bende hee hee deyip geçiyorum.
Ama bir konuda çok şanslıyım Eşim beni çok tutar gerektiğinde kim olursa olsun ağzının cevabını ver altta kalma der. Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın
Çok doluyum
Şimdi hamile kalsam neler söyler neler beni bunalıma sokar delirtene kadar uğraşır