- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 133
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.661
Yok valla söylemedim
Yarın söylerim görürüsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla söylemedim
Ayyy ben çok Sabirsizlandim yarın da olmaz şimdiVermezmiyim hemde hemen bugünkiü gibi ilk size![]()
Inşallah canım 3 gün kaldı.Biliyormusun heran tetikteyim tuvalate girerken kırmızılıkları görürüm erken olurum diye çekinerek giriyorumSendende hamilelik haberi bekliyoruz kuzum.
Canım benim söktürücü filan yazmaz çünkü hamişsin sen .Yarın sen burada bombayı bummmm diye patlatacaksınDimi dimi ne güzel olur valla
Umarım iyi haberlerde gönderiri beni dr
Belkide yazacak bir söktürücü hadi bay![]()
Gözler senin üzerinde patlat bombayıVermezmiyim hemde hemen bugünkiü gibi ilk size![]()
Ya çok tatlısınÇok sevindim canım çok heyecanlı bir bekleyiş bu yükselicek değerin bence hamilesin hadi bakalım gözünaydın diyorum şimdiden..![]()
Bombayı ben mi patlatcam bomba benimi bakalımGözler senin üzerinde patlat bombayı![]()
cok iyi valla nokta atışı yapmışsın4 tane ovu testim vardı 2. Olanın gecesi ilişki oldu o kadar
Yani 2. Testle 3. Test arasında oldu 4. testte çatlama olmuştu zatenEki Görüntüle 2663956
dün bitti kuzum benimdeEvet sıra onda bakalım
Sen naptın peki bittimi adet?
Ayy sende hamiş ol inşallahBende de çok heyecan var.Çokta umutlanmak istemiyorum kırmızılıkları görürüm diye .Kendi kendimle konuşuyorum belirti oluyor vücudumda ya psikolojik filandir diyorum ama içim içimi de yiyor .
insallah cnm ben ilk ilkinde inanmayarak yaptım. Sonra kendimi inandırdım bu defa olacak diye oldu şükür. Ama tavsiyem cocuğun üzerine gitme hiç asla kızma yerlere bile yapsın bir hafta sonra düzeliyor canım. Ben bu saç takvimine göre saçımı kesicem 3 kez üst üste oradaki tarihe bakıp yavas uzuyor da fayda görürüm inşSağol canım evet kozmik bakımı biliyorum her ay epilasyonumu o günlere göre yapıyorum:) onada bi bakayım inşallah banada faydası olur
sizden sonra bir kız da bana nasip olsun inşallahCanım benim hiç anlamıyorum betahcg kaç olmalı filan .
Bende burdan okuduklarımla yetiniyorum öğreniyorum yarın doktora gidince mutlaka yaz canım olurmu.
Bende de göğüs ağrısı var uçlarında filan birşey yok ama bildiğin sızlayıp geçiyor başkada bir belirti yok. Anacım ne kadar belirti ararsan o kadar belirti çıkıyor ortaya.
Bu ay ben hamile olsam sende hamile olsan ikimizin de kızı oluyormuş mu sağlıklı güzel ay parçası gibi
Hayallare bak sennnn![]()
kız valla seviyorum seniYok valla söylemedim
Desene Çalışmalara başlıyorsun yanicok iyi valla nokta atışı yapmışsın
dün bitti kuzum benimde
Ayy sende hamiş ol inşallah
insallah cnm ben ilk ilkinde inanmayarak yaptım. Sonra kendimi inandırdım bu defa olacak diye oldu şükür. Ama tavsiyem cocuğun üzerine gitme hiç asla kızma yerlere bile yapsın bir hafta sonra düzeliyor canım. Ben bu saç takvimine göre saçımı kesicem 3 kez üst üste oradaki tarihe bakıp yavas uzuyor da fayda görürüm inş
sizden sonra bir kız da bana nasip olsun inşallah
kız valla seviyorum seni![]()
Sana da kız nasip olur insllah canım.cok iyi valla nokta atışı yapmışsın
dün bitti kuzum benimde
Ayy sende hamiş ol inşallah
insallah cnm ben ilk ilkinde inanmayarak yaptım. Sonra kendimi inandırdım bu defa olacak diye oldu şükür. Ama tavsiyem cocuğun üzerine gitme hiç asla kızma yerlere bile yapsın bir hafta sonra düzeliyor canım. Ben bu saç takvimine göre saçımı kesicem 3 kez üst üste oradaki tarihe bakıp yavas uzuyor da fayda görürüm inş
sizden sonra bir kız da bana nasip olsun inşallah
kız valla seviyorum seni![]()
Ayyyy inşallahBaya düşük canlar 12.14 çıktı
Adetin 33.günündeyim
Valla bilmiyorumki yarın dr ne diyecek hayırlısıyla inşallah olsa keşke
bat 16 gibi aslında 16-19 arası bişey
tam bilemiyorum düzensiz olduğum için
tutsa keşke tutturursam maşallah bana Adamı tek sefer yakalayabildim çünkü![]()
17 temmuzda evde test yaptım 4.gün diye ve yine negatif.. 10 gün gecikince gidicem doktora niye böyle oldum bilmiyorum sinirlerim bozuluyor biletler belli olmayıncaKan ver bence daha kesin çözüm
Dün 4.gününde yaptım ve yine negatif.. Negatif görmekten bıktım moralim çok bozuluyor adet olcam gibi kasık ağrısı oluyor filan ama bakın bugun 5.gün hale bişey yok bugun yine test yapıcam inşaAllah çıkar1 gün bile farkeder hergün yap bence
Sağol canım inşallahAyyyy inşallahHayır sağlık haberlerini okuruz çok sevindim
inşallah canım amiinnnnDesene Çalışmalara başlıyorsun yani
Hadi sanada bir kız inşallah
Bende seni seviyorum cancağzım![]()
Amin kuzum sağlıklaSana da kız nasip olur insllah canım.
Kuzum p tesi gidersin ama sen yarın özelde kan testi yaptır hele bakalım artıyormı çok meraklandıKKK . Ve evet kuzum biz kapattık o defteri. Bebeğim büyümeden olmaması bit nimetmiş benim için. ElhamdülillahKızlar doktorumun Bugün randevuları doluymuş ptesi kaldı bakalım yazarım size![]()
Canım daha iyi olmuş daha netleşir bence ama sen hamişsinnnnnnn bak görKızlar doktorumun Bugün randevuları doluymuş ptesi kaldı bakalım yazarım size![]()
Pazartesiye kadar artar işte daha iyi olmuş. Ama işte insan çok meraklanıyor.Bende pazartesi test yapacağım inşallah zaten salıda regl günüm .Kızlar doktorumun Bugün randevuları doluymuş ptesi kaldı bakalım yazarım size![]()