- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #3.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim onun heyecanınıyaa benim büyük biberon alacakmış kucağında tutacakmış görsen ne hayaller ama gece benimle kendi uyuyacakmış. Bebek ayrı yatakta
güzel belirtiler
bende yaa hemen kalırım sandım hatta ilk ay acaba erken mi davranıyoruz virüs falan dedim ama iyi ki beklememişim 8. Ayda geldi yani
ovulasyonu 2. Denemede tuttu cnm pik, çatlama, ve ertesi gün üstüste 3 gün değerlendirdik
Ayy inşallah sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ben 15 gün sonra falan heralde giderim
Ay bilmiyorumki minnoşum senle aynı zamanda olmasını dilerim ama hemde çokBiz ne zaman patlatacaz bakalımo bombayı
![]()
Günler nasıl geçecekCanım benim doktorumla görüştüm salı gününe randevumu aldım bakalım hayırlısı inşAllah
Pişşşt naptııın kızzz hani bombeeeHayirlisi bakalım 1saat sonra haber veririm
Bomba yok kuzum henüz tahlil verdim bakalım 2saat sonraPişşşt naptııın kızzz hani bombeee![]()
Bende çok isterim bendeAy bilmiyorumki minnoşum senle aynı zamanda olmasını dilerim ama hemde çok![]()
Ovulasyon testi ile mi hamike kaldınızCanım olsun üzülme iyi ki gecikme olmadı hemen haftaya yumurtlama başlar değerlendirirsin inşallah. Sen ovulasyon yaptın mı hiç denesene cnm ben aylardır boşa çabalamışım
Çok pis gaza geldikBende çok isterim bende
Aynı gün doğuma gidiyormuşuz
Ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdi
Kız bu ayy benim hiç heyecanım yoktu ümidim hiç yoktu gerçi hala yok
Herkes hamile kaldı bana da bi öz güven geldi heyecan geldi
Hamile arkadaşlarımın adına çok mutluyum
Hayırlısı canım benim belkide erkendir daha oran kaç çıktıkiBenim yok sanırım kızlar kanda çıkmadı ama doktor küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi adet günümü bekleyeceğim artık. Hayırlısı
Sanırım daha adet gününüze vardı belki o yüzden çıkmamıştırBenim yok sanırım kızlar kanda çıkmadı ama doktor küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi adet günümü bekleyeceğim artık. Hayırlısı
Kız demedimmi ben sana pes etmek yok inanmak varIyiki iki uc gun girmedim herkes hamile Masallah hepinize. Çalıştınız kazandınız şimdi emeklerinizin tadını çıkarın canlar Allah nazarlardan korusun valla ben hamilelik dükkânını kapattım Allah isteyen herkese versin vallahi sevindim herkese
Canım regl gününü beklemekten başka çare yokBenim yok sanırım kızlar kanda çıkmadı ama doktor küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi adet günümü bekleyeceğim artık. Hayırlısı
5in altında çıktı kzum net oran söylenmediHayırlısı canım benim belkide erkendir daha oran kaç çıktıki
Bekleyeceğim kuzum artık nasipCanım regl gününü beklemekten başka çare yok
Belki de var dediğin gibi küçük daha
Işte regl günü gelmeden bilemiyoruz maalesef![]()
Belki kuzum doktor da öyle dedi. Ama kasığım çok ağrıyorSanırım daha adet gününüze vardı belki o yüzden çıkmamıştır